יצאתי עם בחור חוזר בתשובה 7 שנים מרקע חילוני לגמרי, הקשר עם המשפחה התערער בעקבות החזרה בתשובה ומאז גר מחוץ לבתי...
הוא דוס דוס עם נטייה חרדתי , כשהציעו אותו חששתי קצת כי התרשמתי שהוא אולי דוס מדי בשבילי לפי הנתונים וכך גם חשבתי בפגישות 1-3...
כבר בפגישה השנייה הוא גרם לי להבין שהוא החליט, אני הייתי רחוקה מזה ואמרתי לו שאני צריכה עוד זמן.
בפגישה ה4 קרה משו מוזר.. כשצעדנו יחד על שפת המדרכה היינו קרובים מדי כנראה ונוצר חיכוך, התרחקתי וזה קרה שוב.. זה הרגיש לי מוזר אבל שתקתי כי חשבתי לעצמי שאולי אני מדמיינת וזה לא בכוונה ואז זה קרה פעם נוספת ושוב הרגשתי מוזר ושתקתי כי הוא הרי הדוס בינינו..
כנראה בגלל (או שלא) שראה שלא אמרתי כלום הוא מעין טפח לי על השכם קלות תוך כגי שהוא מסתכל עלי. הייתי בשוק. אמרתי "אסור" וזה לא חזר על עצמו,
יש לציין שהייתי אוירה קלילה וצחקנו הרבה וכו'.
חזרתי הבייתה מבואסת ומבולבלת והחלטתי לחתוך. חתכתי למחרת וראו זה פלא.. הבחור בכה לי כמו תינוק ואמרתי לו שזה בגלל שנגע בי..וממש ריחמתי עליו..
בנוסף לזה, הפגישה המתוארת התקיימה בעיר מגוריו והוא גר שם בשכירות , היה מאוחר קצת והוא הציע לעלות אליו בבית . ברור שסירבתי אבל חשבתי שהוא התבדח אתי..
אני מרגישה נורא.. למה הוא חשב שהוא יכול בכלל לגעת בי
ואני לא הבנתי למה לא הייתי תקיפה וחוצפנית כשנגע בי.. וגם נתתי לו ללוות אותי לתחנה, כאילו התאבנתי.

דיברנו על שומרי חוק וכו' .....
בהתחלה חשבתי שהגיבומאי הוא "גורם שמשפיע על התגובהב