יצאתי עם בחור לסך הכול שני דייטים, בשניהם היה נחמד רק שהרגשתי כאילו אני מבלה עם חברה..
ומה הכוונה? הבחור לא נשי ולא באמת הזכיר לי את אחת החברות שלי אבל- הוא די עדין, ולא שיש לי בעיה עם בחורים עדינים! זה מקסים! רק שבמקרה הזה אני לא רואה את עצמי עם בחור כזה, למרות שנראה שהוא בן אדם טוב ומקסים אבל קשה לי עם זה שהוא כמעט בגובה שלי (ואני בעצמי לא גבוהה במיוחד).. אני מרגישה שאם אחזיק לו את היד (אחרי החתונה כמובן) היא תהיה כל כך דומה לשלי שאפילו לא אבדיל!
אף פעם לא חשבתי על ההגדרות של מה אני רוצה ומה לא כי לא רציתי לשלול אבל אני מבינה ביני לבין עצמי (עם כמה שאפילו מרגיש לי לא בנוח להגיד את זה גם כאן) שאני רוצה מישהו שיהיה גברי בעיניי ולא רק שותף לחיים..אני יודעת שגבריות יכולה להתבטא בהרבה דברים אחרים אבל גם החלק הזה חשוב לי מסתבר..וזה כן מפריע לי..כמה שטחית אני??
כמה רדוד זה לרצות מישהו שיהיה גברי בעיניי במראה? אני לא מבקשת מישהו גבוה שרירי וכל השאר ממש לא. פשוט שארגיש שיש קצת שוני בינינו ושאני לא מדברת עם "חברה".
(בסוף סיימתי את הקשר כי היה משהו מסוים שהפריע לי לא רק במראה אבל ה"קשר" הקצר איתו גרם לי להבין שזה משהו שגם מאוד חשוב לי בבחור שאצא איתו.)
עצות מישהו?![]()

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם