אז בואו אני אגיד לכם משהוריעות.
להיות מטופלת, והייתי מטופלת אצל פסיכולוגיות, עובדות סוציאליות, פסיכיאטריות, זה לא כיף גדול. זו מחויבות, זו עבודה קשה, זה אנשים שמסתכלים עלייך כמו על חולת נפש. ואני לא. דיסתימיה היא אפילו לא הפרעה.
זה להיכנס לתגיות. זה שאנשים חושבים שפסיכולוג עושה את כל העבודה, כי את מסובבת. זה שאנשים חושבים שהוא מנרמל אותך.
זה לא ככה. פסיכולוג הוא הליווי. זה הכול.
להיות מטופלת זה לא תענוג. זה לא משהו שאנחנו צריכים לשאוף אליו. נכון, המון פעמים צריך. וחשוב. וזה עושה טוב בכל המובנים. אני בעד. אבל אל תרצו את זה רק כדי שיהיה מישהו שישמע אתכם ויבין ויכיל ויחבק, אלה צריכים להיות אנשים אמיתיים מהחיים שלנו, לא מישהו שאנחנו משלמים לו. ונכון, לפעמים אנחנו באמת מסובכים עם עצמנו וצריכים מישהו שיעזור לנו להתיר את הסבך. אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לרוץ למישהו שירשום לנו בתיק הרפואי שיש לנו גם ימים רעים. שאולי לא כדאי לקבל אותנו לעבודה. שאולי לא כדאי להתחתן איתנו. כי מזה אני מפחדת כל יום.
וזהו לבינתיים
^^כמו הירח.
כל מילה.
זאת העבודה הכי קשה בעולם. וזאת לא בושה מצד אחד אבל גם לא הפיתרון לכל דבר מצד שני.
מקפיצהריעות.
@כולם
ואו.חרוזית
אף פעם לא חשבתי על זה.

את כלכך צודקת בזה, שאנשים אמיתיים צריכים להקשיב לנו, ולא אלה שאנחנו משלמים להם.

אולי כאן הבעיה.
אנחנו מוכנים לשלם למישהו שיקשיב. ולא דווקא כסף.

החכמתני.
אז בואי אני אומר לך משהומדענית
אני יודעת.אני יודעת בדיוק מה זה להיות מטופל.זה לא משהו שאני שואפת להיות כמהו ולכן אף פעם לא אמרתי בשום מקום ש:'אני,כלומר,מדענית רוצה להיות מטופלת'
מה כן אמרתי?אמרתי שאני רוצה פסיכולוג.כמו שאמרת-ליווי.ליווי וזהו.אחד שלמד ויודע(יכול להיות שיודע כמוני בדיוק) מה זה נפש ואיך מתעסקים איתה.אחד שפותחים אצלו והוא מקשיב ומלמד.לא חבר,לא מחברת,לא שום דבר אחר.כמו שאמרת-ליווי.
|חותם|בן-ציון
ישר כוח על האומץ.
אלו בהחלט מילים שצריכות להאמר.
|מתפרק|ריעות.
זה לא אמור להיות ככה
אתם לא אמורים להגיד לי שאני צודקת
אתם אמורים להגיד לי שגם לאנשים שכבר אמרו עליהם שיש להם בעיות יש סיכוי.
כי קשה לי במוצאי שבת. קשה לי לראות שמישהו אי פעם יאהב אותי וירצה אותי. שיקבלו אותי לעבודה. שאני אצליח להתחיל בכלל לימודים גבוהים. שיילך לי בשירות.
אחלהקמנו ונתעודד

בס"ד

זה פשוט היה כל כך ברור שלא העלתי על דעתי שצריך להגיד את זה.

דברים הם אף פעם לא ברורים אצל בני אדםריעות.
אבל תודה
צודקת בטענותבלאגאניס'ט

אבל ממש לא בפחדים..

מכיר כמה אנשים\נשים שהיו בפסיכולוגים, ייועצים ודומיהם

שהיום חיים כמו כל אחד אחר שמחים, אוהבים, ונהנים.

סוד:חרוזיתאחרונה
לכל אחד לפעמים קשה לראות את עצמו מתקדם. לכל לכל אחד יש את הדברים, הרגעים, שהוא אומר- אוקי בואו נעבור למאורה הקרובה ונשהה שם עד הקץ.
אני אומרת את זה כדי שתביני את ההזדהות. לכל אחד יש קושי. ואנחנו נעודד אחד את השני. ובסוף אכשהו הכל הסתדר.

אז מזדהה ותומכת. ופה אם צריך.
המשפט האחרון. |מתכווץ|חלילית אלט
הדבר שהכי מרגיז אותי זה שהדברים האלה כתובים בתיק הרפואי, שצריך לכתוב אותם בכל טופס הרשמה לאנשהו, שהם ישר מורידים נקודות מהערך שלנו בעיני אנשים כגון בוסים או רכזי שירות לאומי או אפילו מנהלי בתי ספר (כןכן. מניסיון.)
אפשר להראות לחברה?
תודה. את מדהימה.חלילית אלט
אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך