שלום
אני נמצאת בשבועות האלה בהתלבטות ממש קשה בלי יכולות לשתף כל כך,בעיקרון אני פחות מתחברת לפורמים ודברים כאלה אבל חברה הציעה לי לפנות לפה ולשמוע תשובות.. מצטערת מראש שזה יהיה ארוך קצת..
אני בכיתה יא לומדת באולפנה עם פנימיה וגרה בישוב דתי ומין חממה נפרדת לאורך השנים הסכמתי עם הדרך מאוד וממש לא הסכמתי עם גישות מעורבות .במהלך שנה שעברה הייתי אחראית על קייטנה לילדים מיוחדים בישוב ביחד עם מישהו בשיעור ג' מהישוב שלי( אח שלי נהרג בצוק איתן והוא היה חבר מאוד טוב שלו) במהלך העבודה על הקייטנה הזאת ניסנו להשאיר את הדברים רק טכנים אבל מדי פעם השיחות גלשו למעבר והתחלנו לדבר על דברים שלא קשורים לעניני הקייטנה ברמה של שיחות של 3 4 שעות עד שהרגשתי שאני מתחילה לפתח רגשות. נבהלתי מזה מאוד והחלטתי לחתוך את העניין היה לי מאוד קשה בלי השיחות שלנו והתגעגעתי לזה מאוד אבל לא עשיתי עם זה כלום
השנה הוא התגייס ובמקרה פגשתי אותו בטרמפיאדה דיברנו קצת וזה פשוט הרגיש טבעי יום אחר כך הוא התקשר והציע שניקח את הקשר הזה קדימה וננסה לצאת..
מצד אחד אני כן מרגישה דברים וזה אדם שאני מאוד מאוד מעריכה הדיבור איתו מוביל אותי לראות דברים בצורה שונה ולהעמיק יותר בראייה וכרגע אני כן רואה אותו בתור אדם שאני רוצה לקשר
מצד שני להכנס בשנה כל כך מפוצצת בהכול לקשר עם חייל קרבי גדול ממני ב3 שנים עם הפרש בגרות ומציאות גדול מאוד , ואפילו מהמקום ההלכתי עד כמה באמת נצליח לשמור נגיעה אחרי געגוע של שבועות, והדבר שהכי מטריד אותי זה כמה אני יוכל להחזיק את הקשר הזה בלי דיבורים על חתונה בזמן שהוא כבר יהיה בשל אני לא בטוח יהיה מוכנה להתמסד, ראוי להכנס לקשר בזמן שאני יודעת שאני לא יהיה מוכנה בשנה שנתיים הקרובות להתחתן?
אשמח ממש לכל עזרה, תשובה, או סתם עוד נקודות למחשבה תודה רבה!
),