כבר כתבתי פה בעבר...
אני נשואה שנתיים. מכירה את בעלי 3 שנים סה"כ.
בעלי בחור טוב. מסודר. עובד. חרוץ. משקיע בי ובזוגיות. אוהב אותי, מחמיא לי, תומך בי. קשוב. כל כך הרבה דברים קשים לי וחסרים לי בו.. ועם זאת הוא ממש משתדל לעשות השתדלות.
היינו ביעוץ זוגי. וגם עכשיו אני ביעוץ פרטני. אני מרגישה שזה לא זה. אני לא קשורה אליו בנימי נפשי. לא מרגישה שהוא נפשי התאומה. אין בינינו חיבור והבנה, לא של חשיבה, של הומור. מרגישה שהוא יבשושי ושקט, כשלפעמים אנחנו שנינו עם אנשים יחד אני מרגישה שאם אני לא אדבר הוא לא ידבר, הוא ביישן וסגור ואין בו עומק רגשי\מחשבתי\אינטלקטואלי.
זה תמיד חסר לי מאז שהכרנו. אני זוכרת שגם ביציאות הוא היה די שקט ואני דיברתי הרבה אבל לפעמים אני שקטה ואני זקוקה ליידי ליותר חיות וארנגיה. ובא לי שהוא יהיה יותר חברמן קצת... ושיהיה לו את החברים ההכי הכי שלו. אבל גם איתם הקשר לא עמוק . זה לא שלא אוהבים אותו.אבל זה אחרת. אין שם קירבה כמו של אחים.
ממש קשה לי לקבל אותו כמו שהוא. אני מנסה ומנסה. ויש ימים מהממים. אבל התחושה הכללית היא שאני לא מתגאה בו. וחסר לי תחושה של שנינו בעצם אחד. שאנחנו קולטים אחד את השניה, שמבינים אחד מה שהשני\ה חושבים גם ללא מילים.שיש איזו זרימה ותחושה טבעית חיובית וטובה והשפעה טובה זה על זה. אני מרגישה שמשהו חסר.
זה לא עוזב אותי
אני תמיד הייתי קשה עם אנשים, מבחינת חברים, קירבה וכו. אני לא האדם שמרגיש בנוח עם עצמו בכל מצב. אבל אני כן זקוקה לאיש שיחה ומישהו שמנעים את זמני, שמעניין אותי, שמבין את איך שאני חושבת וצוחקת.... חבר נפש כזה.
שמרגיש אותי, שחם, שמרגיע אותי בנוכחותו. וזה לא שבעלי לא מנסה או רוצה. אבל אני לא מרגישה רגועה רק מפני שהוא בסביבה. יצאנו לא מזמן עם אנשים והיה כזה יבש ומשעמם. הרגשתי שאם אני קצת אשתוק אז בכלל אני אתפחלץ כי הוא ישתוק גם. מרגיש לפעמים שאני לא באמת אוהבת אותו כמו שהוא. את מי שהוא. ולא יודעת איך נביא יחד ילדים כשאני כל כך לא סגורה על הרגשות שלי גם עד היום.מה כבר יכול להשתנות?
ואני מכירה את התאוריה שעל אהבה עובדים . ושלוקח זמן. וזה שלב טבעי. אבל אני גם יודעת שלפעמים מה שמרגישים זה מה שמרגישים. ואולי עדיף לפעמים להפרד גם אם לא מדובר באלימות בבית... אלא רק כי לא אוהבים מספיק מכל הלב. אהבה של פעם בחיים. תעזרו לי!
צמאה לחוכמתכם..
אגב.. יש לנו הרבה דברים טובים בזוגיות כן?.. וכל אחד ממש מסתדר עם המשפחה של האחר.. אבל יש לי חברים טובים ממש שלידם אני מרגישה משוחררת. שאני הגירסה הטובה יותר של עצמי. ואיתו אני לא מרגישה ככה. אני מרגישה לידו כאילו אני עצבנית ומכשפה ומורה כזו חצי מהזמן. אני מרגישה שמשהו עקום כזה
איזה באסה. למה ללפעמים מגיע אלינו מישהו שאנחנו כל כך רוצים שזה יהיה הוא וילך איתו, ופתאום מגלים שזה לא זה. ושעשינו בחירה בעייתית?.. עכשיו מה, להתגרש? להתחיל מחדש? למצוא בחור טוב שיאהב אותי מכל הלב? שימצא חן בעיניי? וואוו..

תגובה נפלאה