נפרדנו לפני יותר משנהמפצלשת

ואני עדיין חושבת על הקשר שלנו... הייתה פרידה נורא קשה לשנינו...

נהרות של דמעות זלגו לי מהעיניים. אהבה יכולה להיות כל כך כואבת... וכמה שאוהבים יותר כך היא כואבת יותר.

לא הייתי מאמינה בחיים שאעלה לפה שרשור עליו אחרי תקופה כזו ארוכה שעברתי, פשוט זה התעורר בי פתאום בצורה חזקה...

זה הגיוני שאני עדיין חושבת עליו? ממש מבאס אותי שלא השתחררתי ממנו! זה לא שאני רוצה לחזור אליו כי זה היה קשר לא בריא מסיבות מסוימות, אבל אני כן מאוד מתגעגעת.

רעיונות ועצות יתקבלו בברכה!

תפילה לקב"ה לבהירות הדעת...זמן הגאולה

קודם כל לדבר..שקט רועם
קודם כל לדבר עם חברה/ מישהו קרוב אחר תמיד יעשה טוב.. לפעמים תוך כדי שפורקים גם מעכלים מה בדיוק המצב שלך ומה אתה בדיוק חושב/מרגיש..
אגב, לפעמים גם כדאי לבחור "לפרוק" על מישהו שמראש את יודעת שיענה לך דברים מסוימים שאת צריכה לשמוע..

לגבי החזרה, לא הבנתי אם את מתכננת אולי לחזור.. אם כן נראה לי לא כדאי לפני שחשבת מה הייתה הבעיה ואם היא השתנתה ויש סיבה לחזור..

בהצלחה!
הגיוני ומוכרבתשירות בדימוס
אבל החיים ממקדים אותך בדברים אחרים. מאמינה שכשיהיה לך קשר רציני זה יחלוף.
אני רק יכולה להגיד שאני מאוד מזדהה!פיצוליי

עד כמה שאומרים שהזמן עושה את שלו.. אני מנסה גם להתמודד!!

עוקבת אחרי השרשור כדי לקבל עצות גם..

מקווה שזה מחזק אותך שאת לא לבד

אותי זה קצת מרגיע האמת...לדעת שיש עוד מישי שמרגישה כמוני אז.. תודה לך!

עריכה: אגב, יצאתי עם מישו אחד נוסף אחריו ורק דייט אחד..ומאז אני בהפסקה.. אני מקווה מאוד שאחרי שאני אקבל הצעה טובה ואתחיל לצאת זה ישתפר...

רגשות באים והולכים, זה טבעי...דוסאחד
זה מראה שהנפש שלך בריאה.
כמו שאמרו העצה הכי טובה זה להתפלל ולהאמין שהכל לטובה.
אני יכול ממש להזדהות, גם אני באותו מצב לפעמים... בע"ה הקב"ה יאיר את עייניך בקרוב ותמצאי את הזיווג שלך בזמן המתאים

בהצלחה
הגיוני מאוד שאת עדיין חושבת עליולשניה..

אל תרגישי רע עם עצמך שאת עדיין במחשבות על זה.. תאמיני לי שזה יעבור. אל תילחמי במחשבות על הקשר. תני להן מקום. תראי שעם הזמן את תגידי תודה שקרה מה שקרה ותרגישי שזה מאחורייך לגמרי!!

את מזכירה לי את עצמי לפני כמה חודשים טובים..אפשר לומר שהייתי באותו המצב בערך - יצאתי עם בחור תקופה של שלושה חודשים. הוא היחיד שהצלחתי להרגיש אליו משהו אי פעם. הרגשתי שזה זה! הוא גם שידר את אותו הדבר אבל בסוף לא הסתדר מכל מיני סיבות שלא תלויות בנו.

ואחרי הפרידה? כאב לי כמו שבחיים לא כאב. הייתי יכולה פתאום ככה סתם באמצע היום להרגיש שעולות לי דמעות והתאמצתי כל כך להראות שהכול טוב ולהתגבר עליהן. לא יכולתי לשמוע הצעות ולא יצאתי עם אף אחד כמעט שנה.

בתוך כל הקושי הייתי אומרת תמיד תודה לה' על הכול גם אם אני לא מבינה למה כל זה קרה..היו לי כל כך הרבה שאלות שידעתי שיש להן תשובות רק שאני לא יכולה לראות אותן. לפחות לא באותה תקופה.

והיום? מעל שנה וחצי אחרי הפרידה ואני מודה לה' ומבינה כל כך למה זה קרה!!! עם הזמן הרגש התחיל לרדת..

לא ניסיתי להילחם ולהעלים אותו - פשוט חייתי את החיים כרגיל, השלמתי עם המחשבות עליו (והן ליוו אותי הרבה..) אבל השתדלתי למלא את היום יום שלי בכל הדברים שעושים לי טוב.

לאט לאט בלי לשים לב הבחור נעלם לי לגמרי מהמחשבות וגם הרגש כבר הלך. וכשהרגש יצא ובמקומו נכנס השכל (וגם קצת בגרות שהספיקה להגיע) הבנתי כמה שלא היינו מתאימים ואיזה חסד מאת ה' שלא הסתדר!

לא האמנתי על עצמי שאוכל להתגבר על זה לגמרי ולצאת שוב פעם בלי מחשבות עליו ועם לב נקי לגמרי!

אבל זה קרה ועם הזמן תראי שזה יעבור, רק אל תייסרי את עצמך שאת עדיין חושבת עליו.. זה טבעי לגמרי וכמו שלגוף יש זמן החלמה עד שהוא חוזר להיות בריא וחזק כך גם לנפש וזה הזמן שהנפש שלך מתחזקת וחוזרת לעצמה!

ועוד משהו אחרון - כל זמן פנוי שיש לך שבו את יכולה לדבר עם ה' תנצלי ותראי כמה זה מחזק.

אין לי ספק שתתגברי על זה..בהצלחה3>

הגיוני מאודדגן ותירוש
מניח שאת אחרי הרבה נסיונות 'להעלים' את הכאב ומתוך כך גם לחץ ואכזבה שהמחשבות לא נעלמו אז לדעתי-
א.להתפלל על זה מעט, מעט כדי שלא תהיה הצפה.
ב.אם יש חברה טובה שאפשר לדבר איתה, שתבין, תתמוך ותתן תחושה שאת בסדר.
ג.מתוךהנחה שכבר נלחמת במחשבות אז פשוט לשחרר, לתת לכאב ולמחשבות לצוף, לכאוב אותן אבל לא לעשות מהן עניין אלא להמשיך בשגרת החיים.
בעז"ה בקרוב עוד יגיע הכוכב שישכיח את המחשבות ללא השוואות
כל כך מבינה אותך.זוהרת בטורקיז

את צודקת ואת מדהימה!

זה קשה,וזה כל כך הגיוני.כל כך כל כך הגיוני.

היית בקשר,פיתחת רגשות,הייתם שם אחד בשביל השני.

שיטת ימימה אומרת-לא לפחד מהכאב.

כן את עצובה עכשיו,את מתגעגת אליו.אל תנסי להעביר את זה.תני מקום לכאב,את בוכה?לכי לצד תבכי(שאי תפילה בזמן הזה)תתני מקום לעצב.

תרגשי עם עצמך שפרקת.

ואז לכי,שימי לך שיר יפה ושמח שאת אוהבת ביוטיוב,תחייכי,תשמחי,תסתכלי לשמים ותגידי לו:ה',העברת אותי בניסיון הזה-"

הניסיון הזה הוא לא פשוט כזה 
הוא רק נראה תמים נחת עלי אימים 
הניסיון הזה עדיין לא מרפה 
זקוק לקצת עזרה לקצת הרבה רחמים 
קלות הראש הזאת עלתה לי לא פחות 
עכשיו אני אובד דרכים אובד עצות 
אין לי פתחון פה ולא פתרון לב 
מודה בפה מלא 

אז תן לי יד הושט לי יד 
כי אני לא יכול עם זה יותר לבד 
אנא אלי שמע קולי.

אני גם עברתי את זה,וכשיוצא לי לראות אותו-זה קשה,אבל מחשל.והזמן כל כך עושה את שלו.ה' איתך

אני ככ אוהבת תתגובות שלך. את ממש מתוקה בתשירות בדימוס
איך שימחת אותי עכשיו! ואו זוהרת בטורקיז

מצטרפת לבת שירות בדימוס.הכל לטובה=)

תודה לך זוהרת בטורקיז אני לומדת מהתגובות שלך הרבה...!!

את מהממת!!

וואי..אתן מעלות לי חיוך על הפנים,באמתזוהרת בטורקיזאחרונה
זה מרגש אותי.איזה כיף
כמה כוחות יש בך,ואוו!
מזדהה ממשהנחש המקסים
אני עדיין עובר את זה,
ובמקרה שלי היא כבר התארסה(לפני חודש כמעט),והיא שכנה שלי,והחברים שלי הטובים זה החבר שלה גם..
גם עברנו תקופה לא קלה מצידה,שממש נקשרנו..
קיצר כמוני כמוך,מנסים איכשהו להתקדם....
הגיוני מאוד. תקבלי את הרגשות שלך בטבעיותתותי פרוטי 1
ואל תלחמי איתם. זה נורמלי. הרבה פעמים זה צף דווקא בזמנים שאת במין תקופת יובש בהצעות או שאת נפגשת לרצף של מלא דייטים קצרים ולא קשורים. ואז מטבע הדברים נזכרים ומתגעגעים. אבל חשוב שתדעי שכשבעז"ה תמצאי את הזיווג שלך את ממש תשכחי ממנו ולא רק שתשכחי ממנו ולא תרגישי אליו כלום אלא תודי ל-ה' שנפרדתם ופתאום תביני שפשוט נפרדתם כי הקב"ה רצה שתתחתני עם מישהו יותר טוב.
ואני מדברת מתוך ניסיון. אני שנתיים לפני שהכרתי את בעלי הייתי בקשר עם בחור אחר שכבר הציע לי נישואין והיינו ממש לפני סגירת וורט ובגלל התנגדות של הוריו הקשר נגמר בצורה כואבת. אני יכולה לומר לך שהיום אני מודה ל-ה' שמנע ממני להתחתן איתו... בעז"ה בשורות טובות בקרוב ממש!
וואו כל כך ריגשתם אותי!!! תודה רבהמפצלשת

קראתי את התגובות של כולם וירדו לי דמעות. אני ממש מרגישה כאילו ירדה לי אבן מהלב. תודה ששיתפתם אותי! המון אושר לכולם!!פרח

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאראחרונה

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלתאחרונה

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי
תמונות/מראה חיצוניאנונימי 14

רוצה להציע משהי מהעבודה לחבר.

חושש שאחד הצדדים לא יתלהב מהמראה החיצוני של השני. (שזה כמובן לגיטמי, פשוט החשש האמיתי שאחד הצדדים יבין שזה בגלל זה..)

מניח שהפתרון פשוט אבל לא חד לי מה לעשות.

אשמח להסבר קצר.

תודה.

נראה ליהרמוניה

-לשאול מראש את שני הצדדים אם יש דברים במראה חיצוני שקשה להם איתם והם עילה לפסול מבחינתם, ולפעול לפי זה.

-אם יש אפשרות להציע קודם לצד שפחות יתלהב בלי שהצד השני יודע שהציעו אותו. אולי לבקש פרטים משני הצדדים, ורשות להציע וכולי... ואח"כ אם התשובה שלילית להגיד שבסוף הצד השני תפוס.

פשוט תציעadvfb

נטית ליבי אומרת שזה לא אחריות שלך, מי שלא ירצה אז לא ירצה, אתה עשית את שלך.

האמת עברתי משהו דומהשבור לרסיסיםאחרונה

איזה הצעה שהצעתי לחבר.

תתיעץ עם אנשים שמבינים

שאלהאני:)))))

מישהו פה שאל על איך מתנהלים נכון בשידוכים ובפגישות ועניתם יפה, אני לא חדשה בשידוכים אבל אשמח לשמוע מהצד הגברי איך הייתם רוצים שהמדוייטת תתנהל, מה עושים ומה לא.

סתם רוצה לשפר את איכות הפגישות.

תודה רבה! אשריכם!

אם אינני טועה עיקר האיפור בעבר היה דווקא בהירחתול זמני

כמו הגיישות ביפן וכיו"ב

כי האיכרות היו שזופות ובנות המעמד העליון יכלו לשבת בבית ולכן היו בהירות יותר

אולי יעניין אותך