כצפוי - בית הפשע הגרוע מסדום אישר לרוצחים לרוץהשם הוא המלך!

אותם אנשטימיים ארורים ימ"ש לא הפתיעו איש בהחלטה הנבזית שלהם.

כולם יודעים שמדובר בסניף החשוב והמרכזי של החמאס בארץ כולה.

טוב לפחות היה לשמוע קצת תגובות בריאות להחלטה המבישה:

מחומש תחילה נמסר בעקבות החלטת בג"ץ כי "החלטת בג"ץ להתיר לבל"ד ולרע"מ-תע"ל להתמודד לכנסת ברורה ומובנת ובהתאם לעיקרון חופש ההצבעה במדינה דמוקרטית- גם שופטי בג"ץ צריכים שיהיה להם למי להצביע".

יו"ר פורום דרוזים למען ישראל, מנדי ספדי, התייחס להחלטת בית המשפט העליון ואמר כי ההחלטה אינה מתבססת על לשון חוק הבחירות אלא על אג'נדה אישית של השופטים. "צר לי כי שופטי בית המשפט לא ניתקו את עצמם מהאג'נדה השמאלנית שהם סוחבים על גביהם, והתעלמו התעלמות מסוכנת מלשון החוק, ובזאת נתנו גיבוי לכל מען דהו להכפיש את שמה של מדינת ישראל ולבגוד בביטחונה ובאזרחיה, ובכל זאת להמשיך ולשבת בכנסת ישראל. במדינת "המזוז" ושופטי בג"ץ שכאלה כנראה חזונו של ראאד סלאח קרוב מחזונו של הרצל".

"אם נראה את עזמי בשארה חוזר כגיבור ממקום מיסתורו, יהיה זה בזכות החלטה אומללה זו", הוא הוסיף.

אגב, בני בגין המנוול הוא תומך נלהב של בית הבושתהשם הוא המלך!

אותו רשע (שבנו מפגין עם מרצחים ערבים בנעלין, ואף קרא לבנו ע"ש בן של שרץ ערבי) תומך נלהב בהסכם 'קמפ דיויד' הארור של אביו (=נתינת חצי האי סיני, ששטחו גדול פי אחד וחצי משטחה של ארץ ישראל שבידינו כיום כולה, ובתוך כך פינוי העיר ימית וישובים נוספים), קרא לטרנספר של ערבים 'זוהמה מוסרית', חתם על עצומה להשארת איש השמאל הסהרורי משה נגבי ימ"ש (שאמר: 'מלחמת אחים לא תפחיד אותי') ב'קול ישראל' אך החמור מכל: הוא תומך באופן הכי נלהב שיש בבית הבושת המכונה לבושתנו 'בית המשפט העליון' - ובעצם ההבדלים בינו לבין נציג מרצ בליכוד דן מרידור הם מזעריים, כי בנושא הזה - שהוא המהותי ביותר לחיינו כאן - יש ביניהם תמימות דעים מוחלטת.

ה' יצילנו מהרשע הזה במהרה.

הרב ד"ר מיכאל בן ארי: אמשיך את מורשת השר פרידמןהשם הוא המלך!אחרונה

ד"ר בן ארי: אמשיך את מורשת השר פרידמן

ד"ר מיכאל בן ארי במכתב ליו"ר מרצ החדשה: פסיקת הבג"ץ שוב הוכיחה שהיד הארוכה של מרצ, אוחזת בהגה השלטון במדינת ישראל.
חזקי עזרא

ד"ר  מיכאל בן ארי (מועמד מטעם האיחוד הלאומי)  שיגר מכתב לחה"כ חיים אורון (ג'ומס) ממר"צ החדשה אודות פסיקת בג"ץ מאתמול המאפשרת לחברי הכנסת הערביים לרוץ בבחירות לכנסת ה-18.

"פסיקת הבג"ץ שוב הוכיחה שהיד הארוכה של מרצ, אוחזת בהגה השלטון במדינת ישראל. עמידתו של הבג"ץ לצדם של אויבי ישראל, היא ניצחון מוחץ לקו שמוליכה מרץ, נגד הרוב היהודי במדינת ישראל", כותב בן ארי.

"בית המשפט רוקן מתוכן את סעיפי החוק של 7(א), המורה לפסול את המאיימים על קיומה של המדינה, ושם את החלטת הרוב היהודי המוחץ (מלבד מרצ) בוועדת הבחירות לצחוק. שוב נתתם לאויבים להרים ראש, לסכן את בטחון תושבי המדינה. במקום בשארה אחד יהיו לנו עשרה 'בשארות' שיכוונו את טילי האויב ללב ערינו ומשפחותינו, בחסות החסינות ובאצטלה פרלמנטרית", כותב.

"עם יד ארוכה וחזקה כמו הבג"ץ בשביל מה אתם רצים לכנסת? לשם מה לבזבז כספים? להתאמץ ולהזיע? כדי שבסוף יתברר שהעם סולד מכם. הכריזו רשמית: "אנו שולטים במדינה, באמצעות הפרקליטות והבג"ץ. בכנסת ישחקו הילדים, כשהם יפרו את כללי המשחק שלנו, נראה להם מי אדוני הארץ".

מכל מקום ולאור פסיקת בית המשפט העליון מאמש  הבנתי בצורה  חד משמעית : השר פרידמן צדק במאבקו נגד האקטיביזים השיפוטי , נגד מינויי שופטים על פי קרבה והשקפת עולם, ובפיקוח על פסקי הדין של בית המשפט העליון,השר פרידמן אמנם לא יהיה שר המשפטים הבא ואולם אני מבטיח  לך  שבכך לא תמו הצרות שלכם : אני שם לעצמי מטרה להמשיך  את מורשת פרידמן בכנסת", כתב בן ארי.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה