דרוש איזה אחד, כזה חמוד, עם לב טוב, ונפש רחבה, והמון אהבה.
כזה אחד שלא יפחד כשאדבר על בית עם המון ילדים, או ממש קצת, שכשאדבר על דוקטורט או על הסבה לרפואה, ועריכת דין ואולי הוראה, שייתן גב, שיבין את המקום של השאיפות והחלומות, אחד כזה שידע להכיל את השטויות והמאווים, שידע שיש משהו עמוק שמסתתר בפנים, מאחורי מעטי ציניות ובדיחות, שלא יגיב אחרי כל דבר, שהשתיקה תהיה המאפיין שלו. אחד עם חיוך כובש, שיודע לגשר על העניינים, שמלווה את הימים האפורים, אחד עם לב זהב, שלא מוצאים בכל אחד.
שישיר לי שירים של פעם, וירגיע בפזמונים של 'הביטלס', שלפני השינה או אחרי מבחן רע יכין עוגה חרוכה. שיאהב אותי בכל מצב, ושיכוון, ושיכעס, ושיהיה כשאצטרך.
דרוש חבר, אחד שישחק וישטתה, שיודע להיות שטותניק ולכבות את האור בשירותים. אחד שלא נרתע כשאעשה יום נקיון מטורף וכל דבר אני אכבס ואחליף, שיראה בזה רצון להתחדשות ולשינוי מבורך. שיתלהב כשאחזור מקניות 'בשקל', שישמח במחזיק מפתחות עם תמונה של שנינו.
דרוש בעל, שיכוון ויגער, שיאיר בדיבור מעשים שלא נראה לו שעשיתי, שידע לשים במקום הנכון להם את ההתנהגויות הקשות. שידע שזה טבעי להביא חברות הביתה, ויגיד שלום יפה, שיהיה קנאי לי, אבל שיבטח בי שאני יודעת את המקום הנכון והגבולות.
דרוש אוהב, שילטף, שכל פעם שאחזור הביתה יכין משו טעים, או יסדר, או ישאיר מבולגן כי הוא בטוח בקשר, שרק ישטוף את הכניסה, או יפזר בושם בכניסה לבית.
דרוש אחד, רק אחד, מכל העולם, שיודע לשים את הדברים הטובים שלי במרכז, לשים עליהם את האור, שבימים שאני לא אצליח לראות אותם הוא יזכיר, וידגיש אותם. אחד עם עין טובה, ולב טוב, ומחשבה טהורה, ואהבה, והסתכלות נכונה, ושימת דגש על הדברים הנכונים, וכיוון, וענווה. ויראת שמיים.
דרוש, אחד.

וגם דגים צלויים זה אחלה. עזוב אותך פחמימות וירקות

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם