אז ככה, חזרתי מפגישה שלישית עם בחור.. ואני כל כך לא סגורה על עצמי..הוא בן אדם מדהים עם טוב לב אמיתי כזה שלא רואים כל יום. אבל אני כל כך מתלבטת, לא יודעת מה לעשות..
הוא לא מי שאני מדמיינת בתור בעלי, בראש יש לי תמונה אחרת של הבחור איתו ארצה להתחתן (תמונה כללית לגמרי לא משהו מוגזם). וגם אין לי שום התרגשות כשאני מדברת איתו..אני לא מחפשת פרפרים, אני פשוט רוצה קצת לחייך כשאני רואה שהוא שולח לי הודעה, קצת לשמוח כשהוא מתקשר ומתעניין (והוא באמת עושה את כל הדברים האלה. הוא מתייחס אליי כל כך יפה וברגישות).
אבל אין לי שום התרגשות לפני שאני רואה אותו, אין לי ציפייה גדולה לראות אותו או לדבר איתו. כן נחמד לי שאנחנו מדברים ואני חוששת שאולי אני ממשיכה את הקשר מהסיבות הלא נכונות. פתאום להיות בקשר אחרי הרבה זמן שלא יצאתי, פתאום לדבר עם מישהו ולשתף (יש לי חברות ומשפחה לשתף אבל זה שונה..) זה כן ממלא מקום שחסר אצלי ואני מפחדת שאולי אני ממשיכה גם בגלל זה.
אני גם לא רוצה לפגוע בו, הוא כל כך עדין ומקסים, מצדי לכאוב ימים שלמים ולא לפגוע בו. אני מרגישה שאני דואגת לו בתור אח או מישהו קרוב אליי אבל לא בתור בן זוג. אני לא מרגישה שאני מעריכה אותו באמת ומסתכלת עליו בתור מישהו שאוכל להתחתן איתו..אני כל כך מבולבלת מישהו יכול לעשות לכוון אותי בזה? למישהי/מישהו זה קרה שהרגיש את הניגודיות הזאת בקשר? אני לא יודעת אם להמשיך או לא..מפחדת להפסיד אותו אבל מצד שני לא מרגישה שאני שם. הפגישה היום הייתה טובה והיה על מה לדבר אבל עדיין, לא מרגישה כלום כלפיו בתור בחור שאני יוצאת איתו, אני יותר דואגת לו כמו שאני דואגת למישהו מהמשפחה שלי..
סליחה אם כתבתי מבולגן, זה רק מראה כמה אני מבולבלת בתוך עצמי אין לי דרך לבטא את כל המצב בדרך אחרת
(מסתכן בניחוש...)