אהלן לכולן וממש אשמח שתעזרו לי...אני גרה ברעננה ולומדת כרגע בחינוך החרדי המשפחה שלי נמנית על סגנון החרדלניקים שזה גם ציוני וגם חרדי. אני בכיתה ז ואני לא יודעת מה לעשות.. כי אני לא יודעת איזה בית אני רוצה להקים שאיהיה גדולה ולכן אני לא יודעת עם עדיף לי לסיים את כיתה ח בחרדי ולעבור לסמינר או שפשוט לסיים את ז ולעבור לאולפנה אהה נחמד לי בכיתה אבל אני לא בטוחה סופית שזה המקום שלי ואני מפחדת שאם אני ימשיך בחרדי אז באיזהו שלב בסמינר אני יתפוצץ אבל אם אני יעבור לאולפנה אני מפחדת שאני יתגעגע לחרדי כי תכלס יש יתרונות לחרדי....אני ילדה קפיצית כריזמתית ועם מלא שמחת חיים אבל גם אני עדינה ואם אני יעבור לאולפנה אולי יהיו רגעים שאני לא ירגיש בנוח כזה כמו הרקדה סוערת או........נגיד גם אני דיי דוסית עם חצאיות (לא ארוכות..בינוניות כאלו) וגרביונים אבל אני גם ממש פתוחה אני בתנועת נוער (עזרא) ועוד כל מיני דברים...
במידה ואני יחליט ליהות באולפנה אז הכיוון שלי זה למרחב! למה? כי זה לא פנימיה וזה רמה לימודית גבוהה ואומרים שזה דתי חזק כזה וגם זה קרוב לבית שלי (גרה ברעננה) אח שלי לומד בפתח תקווה כך שאבא שלי יוכל להסיע אותי בלי המון סיבובים ובקיצור למרחב!!! אני צריכה שתספרו לי על הכל שם!! על המורות (אך הן? נחמדות קשוחות דוסיות פחות דוסיות וכו) על הסגנון של הבנות ושל הסמינר בכלל דוסיות לא דוסיות...ואך כיתה ז שם? כיתה טובה פחות טובה?..סורי על החפירות דוסי או לא דוסי כי תבינו אותי אני בחרדי ו.....מבינות? אז צספרו על הכלללללל פשוט הכלל מהדברים הקטנים עד לדברים הגדולים...ויש בנות מרעננה? רעננה זאת עיר משפחתית אז ככה שאם תגידו לי שמות של בנות מרעננה שלומדות בלמרחב (מכל הכיתות) זה קצת ירגיע אותי אז תודה רבה ואני ישמח שתעזרו לי