בע"ה
האווירה באולפנה מדהימה... באמת! יש עוצמה של שכבה גדולה- כשעושים מבצע או משהו- לוקחים אותו עד הסוף!!
יש מלאאא פעילויות על רמה- לא משעמם פה לרגע!! ב"ה עמוס עמוס בדברים ובתוכן כל הזמן!
בקשר לרמה וללחץ הלימודי: זו באמת אולפנה עם רמה גבוהה בלימודים. אבל אפשר להתמודד עם זה... תמיד בהתחלה זה קצת קשה (אני אישית בהתחלה קיבלתי ציונים נמוכים) אבל ככל שעובר הזמן מתרגלים- יחסית ממש מהר!! וזה לא בלתי אפשרי!
יש גם 4 יחידות באנגלית ו3 במתמטיקה ככה שבאמת אין מה לדאוג.. והמורות ממש לא ממהרות להוריד אותך הקבצה מהר. הן רוצות שתישארי כמה שיותר זמן ותנסי.. כמובן יש גם שיעורי עזר שמורות מעבירות... באמת שזה לא נורא בכלל..
התנאים בפנימיות: מעולים ב"ה יחסית לאולפנות אחרות!! הרבה מהבניינים משופצים ומאוד יפים וגם מה שנחשב באולפנה "גרוע" הוא מצב מעולה!! רוב החדרים מרווחים... לרוב 3-4 בנות בחדר- מעט חדרים של 5 בנות והם הרבה יותר גדולים!
ההקפדה על הכללים: לא נראה לי יותר מאולפנות אחרות.. מקפידים. אבל את לא תרגישי משטר. בכללי מי שמגיעה לפה יודעת שהיא מקבלת על עצמה את כללי האולפנה והיא מוכנה לעמוד בהם. (אם זה לבוש צנוע, ללא סמרטפונים לא כשרים וכו'...) כן יש הקפדה על הכללים אבל באמת שבצורה נעימה ולא קשוחה.
האוכל: לא תראי אולפנה שלא מתלוננים בה על האוכל
אין מה לעשות- זה לא כמו בבית...
אבל האוכל בארוחת צהריים מעולה- הרבה מבחר- והוא מאוד טעים!! בבוקר ובערב באמת שגם אחלה אוכל, קצת פחות שווה אבל יש ימים עם אחלה אוכל. לא נשארים פה רעבים- אל תדאגי ![]()
הרבה זמן מחוץ לבית: זה נכון... זה קשה. במיוחד בתחילת חמישית מרגישים את זה, ויש תקופות שיותר ותקופות שפחות. אבל בסוף מתרגלים ואז נהנים מכל רגע! אין זמן בכלל כמעט לחשוב על הבית כי יש מלא פעילויות!!
התקופה הקשה עוברת מהר.
זהו- ממליצה על האולפנה בכל חום! הצוות מדהים, פתוח לרעיונות והצעות, הבנות מדהימות ג"כ אחת אחת!!
מאחלת הצלחה בכל אולפנה שתבחרי להיות..
אני ממש אשמח לתשובה