כמה שאלות בסיסיות למתחילה.מלכת הפרפרים

1. איזה עובי עפרונות כדאי לקנות ולמה כל אחד משמש?

2. מה זה אומר עובי דף בשביל הציור.

3. באיזה סיגנון ציור עדיף להתחיל?

4. כמה זמן מינימום צריך כדי לצייר בכל פעם? (ז"א- אם יש לי עכשיו חצי שעה, שווה לי לשבת לצייר עוד חלק בציור? ומה עם יש פחות? ואולי צריך יותר?)

מנסה לענותשוקולד לבן

1. ככל שהעיפרון יותר עבה (B עם מספרים גדלים) ככה הוא נועד יותר למריחה- מתאים לצללים, מריחת צבע

עפרונות דקים יותר (H) מתאימים יותר להבלטה ולציורים קטנים ומדוייקים

בעיקרון כדאי לקנות עפרונות בכמה עוביים, אבל ממליצה לראות שאת מתחברת לסגנון ציור בעפרונות שחור-לבן לפני שאת משקיעה הרבה כסף, יש כאלו שלא מתחברים לתחום.

2. מה הכוונה מה זה אומר? באופן כללי כדאי בריסטול עבה, אחרת הדף מתקמט ונהרס (אבל יש כל מיני סוגי דפים וניירות לציור, השאלה היא באיזה חומר את רוצה לצייר, לכל חומר מתאים סוג דף אחר)

3. קשה להגיד, כי כל אחד מתחבר לסוגים אחרים. ניסית כבר לצייר פעם? במה התחלת? אם לא ניסית חבל להוציא כסף, בסוף אפשר להוציא הרבה כסף ולגלות שזה לא מתאים לך ומתאים לך תחומים אחרים. יש המון סגנונות שונים.

את רוצה ללמוד את זה בצורה מקצועית?

4. תלוי באיזה חומר את מציירת.. עם עפרונות חצי שעה זה הרבה, כנ"ל בציור בפחם ובחומרים לא מלכלכים. לעומת זאת בחומרים מלכלכים (כדוגמת צבעי שמן ואפילו אקריליק שצריך להחליף בגדים בשבילם) חצי שעה זה קצת מדי זמן. עוד פרט משמעותי הוא האם הציור עומד ומחכה לך (וגם הצבעים) או שאת צריכה לארגן את הכל מהתחלה. אם לוקח לך רבע שעה לארגן הכל, ולסדר בחזרה חצי שעה זה קצת מדי..

לי אישית בתחומים מסויימים באמנות חצי שעה זה מצויין ובתחומים אחרים אם אין לי שלוש-ארבע שעות לא שווה לי להתחיל בכלל

>>טיח

1. להתחלה כדאי שיהיו לך מספר עפרונות: H2, B4, B6, B8 וHB2 שזה העיפרון הרגיל

עם ההתנסות בעפרונות תראי מה נח לך לעבוד

2. עובי הדף מתאר את העובי ומשקל הדף ומתאר לנו כמה הדף יכול לספוג צבע ...

דף רגיל הוא לרוב 80-90 גרם

3. לרוב עדיף להתחיל מטבע דומם, לקחת מספר חפצים בבית ולהעמיד אותם בצורה מעניינת לצייר אותם. אפשר גם לצייר את אותו מיצב מכמה זוויות, בזמנים שונים של היום- כך תעבדי על פרופורציות, פרספקטיבה ואור וצל

4. אין זמן מוגדר. החשוב הוא להתנסות

ובכןroniyoffe

1. 

2. אפשר לצייר על כל נייר. כאשר את רוצה לצייר בשכבות רבות כדאי לעבוד על דף עבה - מעל 160 גרם

(דף מדפסת הוא 80 גרם)

3. סגנון הוא כמו כתב יד.

זה דבר שאת מפתחת אותו במשך הזמן ולבחור בסגנון ספיציפי על ההתחלה יכול להביא להרבה מאוד תסכול

ומחסומים במידה ותרצי להתקדם.

תבחרי לך דברים (תמונות, חפצים, רעיונות, אנשים, נופים... כל דבר שהוא) ותציירי אותו איך שאת רוצה.

4. אין דבר כזה.

ציירי כל יום. כל פעם כמה שנעים לך לצייר.

ההתמדה היומיומית חשובה יותר ממך הזמן על כל ציור בנפרד.

בהצלחה!

מחק פחם לא הזכרת בסרטוןסתם 1...
כל העוביים טובים ועדיף כמה שיותרמישהי=)אחרונה
אממ ותרגישי במה שכיף לך לצייר יותר.
בעיפרון עדין או חזק.
עובי דף.. לסוגי עפרונות לצבעי מים וכאלה..
לא קריטי אם את רוצה להתחיל דווקא בציור בעיפרון.
תראי ציורים ותראי למה את מתחברת ועל זה תתאמני.
אין זמן מסויים. כל זמן הוא טוב
ויש יצירות יפות לא גמורות
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך