אם אתן יכולות לעזור לי! ובכלל להעלות בפניי נקודות למחשבה 
וגם - אתם חושבות שילדות מכיתה ט עד יב צריכות להיות במסגרת כמו רגבים? זא לא פשוט ללמוד? כי כרגע אני תלמידה.. ואם ארצה אחכ אני יכולה בשמחה...
תודה!
בנות שברגבים יכולות לענות כמה שאלות?
שווה תמרחק?
לא ידועת אם באמת אוכל להתחייב לעבודה!
אני באה לשם לבד...
יש הוואי של אולפנא?? סתם דוגמא חברה מספרת את חברה שלה.. כל מיני שטויות כאלה שבסוף יוצרות הוואי ואווירה - או שכל הזמן כולם עסוקים אין זמן לכלום ורק עבודה לימודים עבודה לימודים... ושאין שנייה לנשום?
לא מרגישים שם גברים כאלה??
זה מה שילדה בכיתה ט צריכה לעשות?
אני גרה קרוב ובכל זאת.. אני ממש אוהבת את האולפנא.. אני חושבת שזה שיש בנות שמגיעות מדרום הר חברון לאולפנא שזה אומר בערך 6 שעות נסיעה זה מראה שיש סיבה אדירה למה להיות חלק מהולפנא הזאת!! חוץ מזה יש מלא הוואי של אולפנא..הלימודים נגמרים בדר"כ בחמש ומאז אז יש רק הוואי של אולפנא..אנחנו עושות מלאאאא שטויות וצחוקים מטורפים!! אני מרגישה שיש זמן לנוח..דבר ראשון אחרי העבודה חוזרים ב12 ואז יש הפסקת ארוחת צהריים ומנוחה עד שתייים.. שבזמן הזה אוכלים מתקלחים ונחים..ומחמש יש לך את כל הזמן שבעולם ויש גם בערב שיעורים לבחירה/חוגים/שיחות/פעילוות וכ'ו...אני ממש לא מרגישה גבר!! זה ממש תלוי בך העבודה לא עושה אותנו גברים אלא בונה בנו דברים מדהימים!! אני מרגישה את השינוי אצלי מתחילת שנה..וזהו..אני ממליצה על האולפנא..ותבואי!!
אבל ממליצה בחום ממש על רגבים!!
באמת ששמענו וראינו דברים טובים! ובדקתי שם שנה הבאה...
לא הלכתי רק בגלל המרחק..באמת אולפנה מטורפת,שמשלבת הכול הכול!
כול הקטע של העבודה באדמה,את מתחברת לה' דרך זה..ככה אני לפחות..נוםים מטורפים,,חווית..
רציתי ממש ללמוד שם..לכי לכי לכי!!!!!!!!!
זה תלוי למה את יותר מתחברת..
אני לא לומדת כאן וגם לא כאן אבל מהכרות שיטחית (ממש שיטחית) ממליצה על כפר פינס יותר
אבל זה ממש תלוי בנאדם
אי לעם ישראלמאילת.?
לא קצת הגזמת אחותי.?
בנות שלומדות ברגבים,רוצות לעבוד ולהצמיח תאדמה!אף אחד לא מכריח אותם לבחור באולפנה הזו
זה חלק מהאולפנאא.. מי שלא רוצה לעבוד אז מלכתחילה לא הולכת.
אני לומדת ברגבים וממש לא מרגישה שפחה!!
אני חייבת להגיד שבנות שלא מכירות את האולפנה אז שלא ימתחו ביקורת כי זה יוצר אמירות ממש לא נכונות על האולפנה וסטיגמה!! אגב אני גם התלבטתי בין רגבים לכפר פינס ובסוף אני ברגבים..ואני מסיימת חמישית השנה וב"ה ממש טוב לי ואני שמחה!
האולפנה משפחתית וכיפית.. בכל שכבה יש כיתה אחת עד 24 בנות ביינתים יש חמישית ושישית וכל שנה תתווסף עוד שכבה.בגלל שהאולפנה קטנה אין בכלל דיסטנס ואת יכולה להיות חברה שיא הטובה עם שביעיסטיות.לגבי העבדוה כל בוקר קמים בערך בשש יש תפילה שהיא רשות ואז לימוד שמי שלא מגיעה ללימוד לא יוצאת לעבוד באותו יום אלא נשארת באולפנה..אני אגיד על עצמי שהעבודה בונה בעצמי אחריות מטורפת ודברים שלא תבני בעצמך באולפנה אחרת. העבודה לא קשה פיזית וגם מנסים להתאים לכל אחת את העבודה שיהיה לה הכי טוב. לעבודה יוצאים בקבוצות מכל האולפנה לא משנה חמישית שישית וזה ממש מגבש לעבוד ביחד! לומדים אחרי צהריים ויש מלא פעילויות חברתיות וחוגים ובערב יש לימוד תורה..כל מיני שיעורים שאפשר לבחור לאיזה שיעור ללכת..באולפנות אחרות לומדים יום שלם אבל אנחנו לומדות בערך 4 שעות כל יום ויוצאות עם תעודת בגרות מלאה. באולפנה יש מלא סגנונות וגוונים ויש צוות מהמם!! (המנהלת והמורות יוצאות איתנו לעבודה) זהו..למי שיש שאלות אז אני יענה בכיף!! בהצלחה בבחירה!
בעיקרון האולפנא דוסית אבל יש יותר ויש פחות..
אבל שתיהן מדהימות! תלוי מה יותר חשוב לך - אם הרמה הדתית נגיד אז לכי לכפר פינס
היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה
מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה
ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?
האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?
כל מידע יעזור לי
תודה רבה!
נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.
אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.
(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)
אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?
ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..
הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.
מישהי יכולה לעזור?
למה את רוצה ללמוד שם?
מה הדברים שחשובים לך?
אני ממש אשמח לתשובהעלה קטןלא בשבילי -
אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל
מישהי מכירה אולי?
תודה מראש!
היייייי לכולןןן
מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)
אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות
בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל
חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות
לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה
בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..
מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה
וצוות טוב
חחח זהו בעיקרון
אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום 
מפוצלשת(:אחרונהיש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים
ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק
יש פרטים בגוגל תחפשי..
בהצלחה 😇
לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל
אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה
חסום לשעבראחרונה