חשוב!אנונימי (פותח)

בס"ד

שלום וברכה!

ברצוני לשאול שאלה בוערת וכואבת אותה רציתי להעלות. ביהמ"ק שלנו. כביכול היום, כשהר הבית בידינו, אין דבר המונע מאיתנו לעלות ולבנות את ביהמ"ק. כמובן שבטהרה ולפי כל ההלכות והסייגים.
יש לנו מין "ג'וק" שהגננת הכניסה, כנראה, ובלי ח"ו להשמיץ הגננות, שביהמ"ק, הבית של אבינו, אמור לרדת בשלמותו כשיגיע הזמן בברקים וברעמים, נוסח הר-סיני. יכול להיות שזה באמת יהיה כך. אך מה עם ההשתדלות שלנו? "פתחו לי חודו של מחט.." איך אנחנו יכולים לבקש משהו כשאנחנו לא עושים את ההשתדלות המינימאלית?!
לפי ההלכה, אין בעיה מבחינה הלכתית אם וכשממשלתינו היקרה תחליט, לבנות.
הרי מה זה בסה"כ? זה בית! יותר קטן ממתנ"ס שבונים היום!!! אז למה?? למה עד עכשיו אף אחד לא הזיז משהו כזה? "אנחנו עוד לא מוכנים.. העם עוד לא מוכן.." אם נחכה לכל דבר שיגיע אלינו לידיים, לא נגיע לשום מקום!
למה מיליוני אנשים מחכים ומשוועים לבית מקדש כבר אלפיים שנה, וכבר 40 ומשהו שנה שאין לנו תירוץ למה אנחנו באמת לא עושים זאת!!!
למה אנחנו לא זזים? למה אנשים לא לוקחים את זה על עצמם לעשות? אנחנו כ"כ רוצים את ה' כאן, שישרה שכינתו, אבל אנחנו לא עושים כלום. מה אפשר לעשות? איך? המצב פשוט קורע את הלב!

תודה, ומחילה אם ח"ו השתמע לה"ר על עמ"י, או שהתקפתי. באמת אי אפשר להבין איך אנחנו לא נאבקים על זה בכל יום! הרי - מה, לא הסבירו על ביהמ"ק כבר בגן??

בברכת אהבה לכל עמ"י ולגאולה שלמה!

הקפצהאנונימי (פותח)
>>>>יופידו

נכון, תמיד למדנו שבית המקדש יפול מהשמיים, אבל בכ"ז כמו שאמרת אנחנו צריכם לעשות את ההשתדלות, אבל מי אמר לך שלא עושים אותה? כרגע לצערינו הר הבית לא בדיוק שלנו בשלמותו ויש עליו מסגד של ערבים, אז עד שהם יעופו משם (או שנעיף אותם, זה באמת לא עקרוני) אנחנו עושים דברים אחרים, לדוג' מכון המקדש כבר שנים משחזר את כלי המקדש, וכל אחת מאיתנו (אני מקוה) אומרת כל יום בתפילת 18 "ולירושלים עירך ברחמים תשוב..." וכן, גם תפילה זה השתדלות והיא יכולה להשפיע המון, השתדלות לא חייבת להיות תמיד בדברים הטכנים. אבל יחד עם זה בואי נעשה רגע חושבים את באמת רוצה שביהמ"ק יבנה? אם כן את יודעת כמה דברים את יכולה לעשות? יש את החוברות של המקדש בדרך זה לימוד על המקדש, את יודעת איזה זכות, ואני בתור רכזת הפצה של החוברות באיזור מגורי יודעת מה תגובות של אנשים, ואני יכולה להגיד לך בדיוק מה הרוב אמרו לי, "אין לנו זמן", "זה בכלל לא מעניין", "יש לנו מספיק לחץ בלימודים מה את רוצה מאתנו", "5 שקלים אני יקנה את החוברת של ביד הלשון יותר זול", עכשיו כשאת רואה תגובות של בנות ואת מבינה, לאנשים קשה להקדיש 5 דקות ביום ללמוד על בית המקדש, להקדיש זמנם כדי ללמוד ולקרב את הגאולה ואת בניין המקדש, אז למה את מצפה? שנצליח ככה שלאנשים קשה לתרום 5 שקלים, בבנית המשכן כולם רצו לתרום ועכשיו, שום דבר. אז לפני שמתלוננים יאללה תתחילו לעשות דברים להתפלל, ללמוד, אפשר להשיג חוברות בהרבה מקומות מי שצריכה אני יכולה להפנות אותה למספרים, אפשר לקחת להפיץ, ובעז"ה יהיה דוכן בסיבו"ש, וכמובן כמו שכולנו יודעות שכל מצווה מוסיפה עוד אבן למקדש.

אני ממש מצטערת דיברתי פה אלייך אבל הכוונה היא לא אלייך אלא לכלל העם פשוט את שאלת, וממש סליחה שחפרתי לכן אבל שאלת אז עניתי, מי שרוצה אני יכולה להרחיב את זה באישי...

בציפיה לבניין אריאל

יו, אני קוראת את זה שוביופידואחרונה
והייתי ממש בוטה, על תראו את זה כלה"ר על עמ"י ועל אנשי פ"ת כי הרבה אנשים כן קנו...
עוד משהו רציתי להגיד שלא תראו אותי בתור אחת שרק מדברת גם אני צריכה להפנים את כל מה שכתבתי.
ושוב בהרניסטית אני ממש מצטערת עם תקפתי אותך...
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך