המכתב לא נועד לחדש דבר אלא להזכיר לנו (ואני בתוכם) דבר שאנו לפעמים לא שמים לב אליו.
רב אנשי העולם מתפלגים גאוסית - נורמלית ברוב הדברים וכן גם במראה אין מה לעשות.
מעטים הם האנשים המאוד נאים ומעטים הם אלו שנמצאים בצד השני של העקומה.
רובנו העולם הם בעלי מראה ממוצע וכך גם אני, ממוקם במקום טוב באמצע פעמון הגאוס, לא תמיר
כארזים, לא חסון כאלונים ואפילו לא רזה כציפור..
אבל בכל זאת בן אדם! בן אדם שמשתדל להיות בן אדם טוב ואכפתי לעצמו ולסביבתו.
מתלבש בצורה מכובדת, לא הולך זרוק מידי, מדבר בצורה מנומסת וגם עוזר לסביבה ולזולת כשאני יכול
ועל דברים אלו יעידו על כך חברי ומכרי שתודה לאל אני מוערך בעיניהם. אך כשמגיעים לנושא הדייטים
לצערי הדברים שונים בתכלית.
למרות ההשתדלות מצידי להשקיע בקשר, לבוא בצורה מוכבדת, להיפתח, לשתף ועוד ועוד ..
רובם המוחלט של הדייטים מסתיימים להם לאחר דייט אחד ואם בגבורות שני דייטים, רוב בנות הXX
ומאמין שגם חלק מבני הXY מחפשים בנושא החיצוני דברים מאוד מסויימים ונותנים למראה משקל יתר
מעבר למקומו. לא מנסים באמת להכיר את האדם שמולך, או להיפתח אליו אלא לשפוט אותו במאזני
המשפט של המראה החיצוני..
אני מצידי לעיתים נדירות פוסל לאחר דייט אחד בגלל מראה ומנסה יותר לתהות על קנקנה של הבחורה
איתה אני יוצא ולא בגלל רגשי נחיתות או משהו כזה אלא אך ורק בגלל שאני מבין שהמראה עם כל
חשיבותו וסגולתו הוא עוד פרמטר בבן אדם שעומד מולך.
אז מה בעצם אני רוצה לומר בכל מה שאמרתי ?
מי אני ומה אני לא חשוב בכלל – הניק הוא ניק בדוי והוא יכול להיות כל אחד או אחת מאלה שאתם
יוצאים איתם עכשיו. עצרו רגע אחד ותחשבו על הדברים והיה זה שכרי !
יותר חשוב הוא לחשוב על האדם שמולכם בתור אדם ולתת עוד צ´אנס לא להיות פזיז ונחפז לפסול על סף
בגלל מראה (שלא כל כך נורא לפעמים וגם אני פוסל לפעמים כי אני לא מלאך אלוקים צבאות)..
וכמובן לסיום מודה אני לכל אלה שראו מעבר ונתנו צ´אנס נוסף למרות שלא התפתח בסופו של דבר
לדבר המיוחל אבל עצם נתינת הצ´אנס מראה את גדולתן.
שבוע טוב ורק אור וטוב לכולנו !