היסטוריה, מתמטיקה, לשון, אנגלית. את הרשימה הזו, שהפכה לשגרה המעייפת של שתים עשרה השנים מהחיים שלנו, כל אחד יכול להשלים אוטומטית. מה היה קורה אם בין תנ"ך לגיאומטריה היו דוחפים גם סטיילינג, תפירה או אפילו הורוּת?
לפניכם שמונה רעיונות יצירתיים שנאספו מתלמידים ומורים. לתשומת לב הגורמים הבכירים ושנה טובה לכל תלמידי כיתת צילום עצמי!
8 - תפירה, נגרות, שזירת פרחים - כולם תחת אותה כותרת כללית: מיומנויות (פחות או יותר). למרות שהתפירה כיכבה לפני כמה עשורים במסגרת שיעור כלכלת בית (או בשמו השני: נשים מקומכן במטבח), הוא חוזר ובגדול, דווקא מכיוון הדור. מקצוע הנגרות מצטרף לרשימה ואחרון כדי לסגור יפה - שזירת זרי פרחים- חגיגי, אביבי וטוב גם להלוויות.
7 - סטיילינג - ספק אם אפשר לעשות מייק אובר פנימי לאנשים חסרי כישרון, אבל אני קוראת לכל האנשים שיש להם את זה לפחות לבוא לעזור. אפשר להתחיל בשיעורי התאמת צבעים, ולהבטיח שאחרי החגים תהיה לנו בחינה לקראת הסתיו (התשובה: משבצות).
6 - גרפולוגיה ושפת גוף - לדעת את האדם שעומד מולך - מיומנות עליונה. בלי להחליף אפילו מילה לדעת לנתח את האופי, לדבר עם בן אדם ולהבין מה עובר לו בראש - הכי קרוב לקריאת מחשבות שאפשר.
5 - צילום. עצמי! - בבלוג, בפייסבוק, בכל מקום - תמונות, תמונות. אם אנחנו כבר עמוק בקטע של לשפוט לפי מראה חיצוני (אי אפשר לשלוט בזה), לפחות שנהיה רגועים שיצאנו מהממים.
כל מי שיודע שלצאת טוב בצילום עצמי לעמוד בbona זה בלתי אפשרי יודע כמה שיעור כזה הוא קריטי. מזכיר לי שלפני כמה ימים הייתי צריך לצלם את עצמי לאיזו תעודה. אני בעצם לא כל כך רוצה לדבר על זה...
4 - LOL - וגם XD וגם ^.^ וכן, לאו דווקא בסדר הבא: >.<, 00", :-* (הנוסטלגי...) ודומיהם - המכובדים שבבתי הספר מחפשים בלוגרים מביני עניין למשרה מלאה; ספר הלימוד יצא בקרוב (מט"ח!), בכנסת אושרה הצעת חוק לפיה במקצוע זה התלמידים ייגשו קודם כל למבחני תיאוריה ורק אחר כך לטסט, שלא נדבר על זה שתיכף זה נכנס לפסיכומטרי. אז לכל אלה שחשבו ש3> זה גלידה, 3/> עליכם.

זהה את החתול. שיעור ראשון ב LOL
1 - מוות. - בואו נודה: כל מה שרצינו לדעת על הנושא הכי מעניין ומסתורי ולא היה לנו את מי לשאול, וגם אף פעם לא יהיה. שנאמר: יש לי שלוש יחידות במוות, אבל היי! יש לי חמש בצילום עצמי!
אני ממש אשמח לתשובה