טוב אז ככה אני בטוחה שאצל כל אחד יש את זה בין אם במידה רבה או ממש קצת..אני מתכוונת לפחד על מה הסביבה תחשוב עליי..אני יודעת שכולם ככה פחות או יותר אבל אני מרגישה שאצלי העיניין הזה ממש חזק וכבר עובר כל פורפורציה נורמלית..זה דברים כמו למשל שאני אעדיף להימנע מלהגיד את הדעה שלי כדי שלא יחשבו עליי שאני כזו ואני מתה להגיד את הדעה שלי המון פעמים ורוב הפעמים אני משאירה אותה לעצמי וזה כל כך מציק לי כי אני כן רוצה לשתף ומי שלא ניראה לו שלא יסכים איתי אבל כמה שאני אומרת את הדברים האלה לעצמי זה לא עוזר אני שוב נעצרת ובולמת את עצמי..ולא רק בדברים כאלה אני פשוט מתפדחת ברמות מהסביבה וזה מציק עוד יותר כשאין שום סיבה שאני אתפדח אני ניראת טוב אני דתיה בסדר גמור והכל טוב ויפה אז מה זה הדבר הזה אוף..ועוד דוגמא שהרגיזה אותי למשל הייתה לי תקופה שעבדתי בגן ילדים ועם ילדים למי שיודע ולמי שלא צריך המון המון לעניין אותם לשיר איתם לשחק לספר סיפור והכל בעיניין ולא ביובש אחרת ...בקיצור אני באמת מרגישה שאני מסוגלת לזה ואני באמת מתה על ילדים ויש לי גישה ואני אוהבת לשיר ולספר וזה רק עושה לי טוב ולפני הילדים באמת שאני לא מתביישת אבל אם תעמוד לידי אחת מהעוזרות אני פשוט אאלם דום עד כמה שזה נשמע נורא ...אז כן..אני אשחק איתם והכל אבל אני לא אהיה מי שאני באמת ואני כל כך רוצה..ובגלל זה זה כל כך בנפשי הדבר הזה אני לא מסוגלת להיות בחוץ 100% עצמי...מה לעשות??יש לכם עצה?אשמח לשמוע..
טוב לא אלאה אתכם יותר..יומנעים בינתיים..