אמנםOutdoor light

אני צעיר ביחס למשתמשים בפורום (בן 13) אך אני חושב שכאן המקום שבו אוכל להתפתח מבחינת ציוריי וכישוריי

זה ציור שציירתי לפני מספר שנים (לא לפני יותר מידי זמן)

אשמח להערות

צבעי עיפרון עם מריחה של מכחול עם מים.
וואו, זה יפה מאד!shm

הערה: הציור ללא הצללות, כלומר, בד"כ לדברים שאנחנו רואים יש צל (אא"כ יש תאורה ממש מכל הצדדים..), בציור, שאין לנו את התלת מימד של ראיה רגילה (זה כמו להסתכל רק מעין אחת), אחד הדברים שממש תורמים ליצירת עומק הוא הצל, מכיוון שחוסר האחידות של הצל נובע משינויים בצורה ובעומק של האובייקט/ים.

הציור מעולה! לדעתי הצללה נכונה יכולה לשפר אותו מאד.

בהצלחה בהמשך!!חיוך  

תודהOutdoor light

איך ואיפה אני צריך להצליל?

זה ציור מתוך התבוננות אני לא יכול לעשות שוב כי זה לא ייראה אותו הדבר

התכוונתי לציורים הבאים שתציירshm

אם אתה מצייר מהתבוננות אז זה די קל, יש את המקומות שחשופים למקור אור, שאותם עושים בהירים יותר ויש את אלו שמוסתרים ממנו - אותם כהים יותר, ויש כל מיני באמצע, הכל לפי מה שאתה רואה, איפה יש צל ואיפה יש אור.

אם אתה מצייר מהדמיון, אז זה קצת יותר קשה לדעת איפה ואיך להצליל. אתה צריך לדמיין מהיכן אתה רוצה שהאור יגיע לאובייקט ולפי זה לעבוד.

לא דיברתי על איך להצליל כי אני לא באמת מקצועי בעניין. אני מצייר עם עיפרון חודים פשוט ואיפה שהציור כהה יותר אני פשוט עובר יותר פעמים עם העיפרון (כמובן שהכל עם לחיצה עדינה על הדף, לא כמו שכותבים). יש פה מקצוענים שיכולים להמליץ לך על כל מיני עפרונות HB וכל מיני כאלה... בכל אופן, אם אתה מצייר עם צבעים זה יותר מסובך...

חוץ מזה לכל חפץ יש את המרקם שלו (מבריק, מט מחוספס וכו') שגם הוא קובע הרבה על איך נצליל / נבריק אותו, ואת הכל אפשר ללמוד פשוט אם מתבוננים טוב על המציאות.

(כמובן שהכל גם תלוי בסגנון הציור)

יש ליOutdoor light

עפרונות כאלה ובאמת אשמח לדעת איך להשתמש איתם..

*בהם*shm

זה יפה ממש!!! העתקת את זה מתמונה? אני והאני
זה מתוך התבוננותOutdoor light

סתם שמתי תפוח על מפה וציירתי (:

אני והאניאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך