אף פעם לא חשבתי שזה יכול להפריע למישהו, לא חלילה ביקורת כלפיך,פשוט מעניין לשמוע צד כזה.
לא יודעת..לך בצבא לא היה חברים שהם לא דתיים?
אישית אני רואה את זה בעין טובה, יש לה חברות מכל קצוות הדת ;) היא ואני לא בוחרות תחברות שלנו לפי הרמה דתית שלהן,אלא לפי דברים אחרים.
גם אצלי קורה שלפעמים הן מדברות לא במקום ואני מעירה להן על זה בחיוך ומבקשת לכבד והן ממש מקבלות.
יש לי גם חברות חילוניות,אני אוהבת ומאמינה שגם היא את כל עם ישראל, והיא לא מרגישה שום ירידה עם חברות שהן לייטות לגמרי.
ההיפך! ב"ה שיש אותה בחברות שלה.. אני בטוחה שהא מחזקת אותן איפה שצריך,ושהן ממש לומדות ממנה המון.
כל אופן אישית אם היה לבן זוג שלי חברים חילוניים או לייטים ממש, לא נראה לי שאפילו הייתי חושבת על זה בתור חיסרון כלשהו,אלא ממש מעריכה אותו שהוא ממשיך להיות ככה.
אלא אם כן הוא עושה איתם דברים שהם לא מתאימים - נניח לא יודעת,יוצא למועדעון או משהו כזה.
הכל זה איזון, אתה כל השרשור מדגיש כמה היא תורנית, כיאלו אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה בסדר, כי חוץ מזה, הכל בסדר?יש בה תכונות שאתה מחפש באשתך לעתיד?
תחשוב איזה מדהים זה אמא ואישה שיודעת מקורות גמרא וכו, ובבית הילדים מבינים שאנחנו שואפים שיהיה לנו ממלכת כוהנים וגוי קדוש,ושיש לנו חלום שכל עם ישראל יהו עובדי ה', אבל בנתיים זה לא ככה,ואנחנו אוהבים את כל עם ישראל, לא משנה אם הוא חילוני,דתי,חרדי.
כי ואהבת לרעך.
באמת אישית אני רוצה שתחשוב עליה, כמה יכולת הכלה יש לה,אם היא יכולה להסתדר עם אנשים שונים ממנה,ולקבל אותם,ולאהוב אותן.
אצלי אישית החברות שהן "לייטות" תמיד אומרות שמזל שאני בחבורה,כי אני מחזקת אותן באמונה וכ'ו.
זה חשוב ממש,שתדע, ואיזה כיף לך אתה יוצא עם מישהי כזאת!תעריך.. (:
בהצלחה!