ברצוני לדון איתכם\ן בנושא שעובר כל גבול אפשרי, אי לכך ובהתאם לזאת אתחיל בבעיית המאחזים. זאת תופעה שהולכת וגדלה עם הזמן ועימה הסכם השלום הולך ונהיה רחוק מתמיד.
בברכה רבה,
זלדה.
תפקידנו עכשיו הוא להפיץ את תורת הציונות בעולם.
הסיבה (לעניות דעתי) שהגירוש בסוף קרה זה בגלל שלא היתה מודעות של התיישבות והרחבה בא"י וביש"ע וזה נפל על עמ"י והם לא ידעו איך מתמודדים עם זה...(גם בנושא המאבק הפיזי וגם הרעיוני) עד שאנשים קלטו שמאבק לא מתנהל כמו שמאבק הגירוש התנהל כבר היה מאוחר מידי..
צריך לפעול למען א"י בגאון,ולצאת אל העם ולומר לו זאת ולהעלות את המודעות למען א"י ושהרצון לשוב לכל ישוב ולהתפתח יהיה תבוע ויבער בכל אחד ואחד ושבנתיים חוץ מלפעול למען התפתחות ההתיישבות ביש"ע האנשים גם יוכלו לברר את דרכם ומי שיברר ויעמיק טוב יגיע למסקנה האמיתית איך נאבקים...
ובמקרה נוסף של גירוש יהודים אז אני בטוחה שיראו שינוי בדפוס ההתנהגות וריבוי פעילים.
*כמה מאחזים שתקים, בלי תמיכת העם בסופו של דבר - הם לא יחזיקו!ואני לא אומרת לך לא ללכת נגד העם אם הוא לא מסכים לזה!אני אומרת לך לעשות עליות גדולות למאחזים בחגים והופעות וטיולים בארץ שיחזקו את הקשר בין עמ"י לא"י ולהרחיב מעגלים כי בסופו של דבר כוחנו מוגבל ואנו צריכים אותם!בלעדיהם לא נתקדם יותר מידי לשום מקום...
"ומי כעמך ישראל גוי אחד - בארץ"
כולם? את ההורים,השכנים וכל המכרים? זה לא מוטל על כתפי שום אירגון אלא על כתפי כולנו. ואם נגעתם בנושא נוער למען ארץ ישראל,אז אין לאף אחד פתחון פה.
אפשר ומותר ואף נצרך להעיר ולהאיר,אבל לשלול? מי שמכם? ומאיפה אתם מביאים את הידיעות שלכם?
סתם קצת לידע הכללי:שבות עמי,מעוז אסתר,רמת מגרון,החושה,קול ציון,רכס סלע,נצר,גבעה 18,מסעות נרחבים להכרת יהודה ושומרון,טיולי יום שישי באיזורים רבים שהיו סגורים ליהודים,שבותות ארץ ישראל,שבתות הסברה ועוד פעילויות.
עכשיו עניין גוש קטיף - החזרת ההתיישבות,עובדים ועובדים קשה. אבל על כולנו מוטלת העבודה הזו,על כולנו ולא רק על נוער למען ארץ ישראל,חומש תחילה ועוד אירגונים שכאלו.
כל אחד יכול לצאת ו"להאיר\להעיר את העיר" עם ישראל די ישן בנושא ארץ ישראל.
יאללה תתעוררו. צאו,תפעלו,תספרו,קחו את ההורים לביקור במאחז הקרוב,צרו קשר עם החבר'ה שחיים יום יום בלי מים וחשמל בתנאים שעדיף לא לפרט אותם,בואו ללילה,לכמה שעות ביום,להביא ארוחה חמה לחבר'ה,כל עזרה שהיא,בין אם הסברתית ובין אם פיזית לבוא\לבשל\לתרום,כל זה יעלה את הפעילות הכללית למען ארץ ישראל בכמה דרגות.
לכל עזרה\הסבר\שאלות אפשר להתקשר בשמחה למספר 0525802965.
יומוצלח נבנה את היכל ה' יבנה המקדש!
שקולט שההודעה הזאת היא ממישהי משועממת שמנסה להתסיס את החבר'ה כאן...
נפלתם שדודים...
ימ"ש א"א לעשות שלום!
ובשביל שנהיה עם מאוחד צריך שיהיה לנו איפה להתאחד וסביב מה להתאחד..וזוהי א"י השלמה! רק אז נהיה מאוחדים!

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה