וואלה, לא ראיתי את זה מגיע.... אז, התארסנו ! 
קצת רקע ותובנות, שאולי יועילו לאחרים:
אז אני גרוש + שלושה ילדים. ואם זה לא מספיק מסובך, אז אני גם לא יכול לעזוב את הגליל ולעבור וחוץ מזה אני גם "מורכב" מבחינה השקפתית ועוד ועוד...
התחלתי לצאת "בסיבוב השני" לפני שנה וחצי בערך (לפני זה היתי בצינון), וכבר היתה לי בראש מן דמות של אישתי לעתיד - כיסוי ראש ענק (כי לא היתי מוכן לצאת עם רווקות), תורנית, חצאית עד הרצפה וכמה ילדים משלה. ובדיוק עם נשים כאלו יצאתי - ולא היתי מוכן לשמוע על מישהי אחרת - וכולן גם היו דתיות מבית (כך יצא - לא דרישה).
יום אחד, לפני שנה, מישהי פנתה אלי (בשליש). רווקה (אז אין כיסוי ראש), חוזרת בתשובה... התכתבנו, דיברנו - ואז חסמתי אותה
למה? לא יודע... כנראה בגלל שהיא רווקה...
לפני זמן מה נרשמתי לאתר נוסף, שבו למשתמשים אין אפשרות ליצור קשר אחד עם השני - אלא לכל אחד יש שדכן והוא זה שיוצר את הקשר. ופתאום הבחורה שוב פעם פה.... דיברנו וקבענו להיפגש.
שני מגיע לדייט - בחורה עם שיער פרוע בצורה מטורפת
חצאית די קצרה (הלכתית קביל, אבל לא לטעמי)... יושבים, מדברים - ואז אני רואה שיש לה מן צלקת על יד כף היד - אז שאלתי מה זה. קעקוע! וזה גם לא היחיד - יש עוד כמה (!!!) חשבתי לעצמי שזה כנראה לא זה וחבל שצריך לסיים את הדייט... רק מה ? עברו 6 שעות!!!! ולא שמתי לב!!!
חזרתי הביתה, התקשרתי לרב שלי... והוא סיפק לי כמה תובנות. נפגשנו שוב - ושוב פעם משהו הטריד אותי - ושוב פעם דייט של 6 שעות
אחרי הדייט השלישי הבנתי מה הדבר הכי מטריד - האופי. האופי שלה כל כך התחבר לי ואלי - וזה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם! בכל הדייטים שלי נאלצתי "לעמעם" חלק כלשהו באישיות - לא יכולתי להיות עצמי עד הסוף - ופה, פתאום, אני לגמרי עצמי (על כל המשתמע) - וזה זורם!
ומכאן כבר התהליך היה פשוט
דיברנו כל יום שעות, יצאנו כמה פעמים בשבוע, לפגוש את המשפחה - וכולם התחבבו על כולם. להפגיש את הילדים - ולראות את החיבור... ולהבין שאין טעם בלחכות, לבדוק עוד, "לבנות קשר" - אלא פשוט צריך להתחתן ולבנות חיי נישואין.
וזהו.
אז שה' ישלח לכולכם את זיווגכם האמיתי במהרה - ותנו לזה סיכוי (ותפילה. הרבה הרבה תפילה).
טל.

חלילה וחס! חס וכרפס! קץ וגרג'ובה!
חוצנף. אתה בכלל חייב לי עדיין וופל!

משוחד לגמרי!