אני אומרת שלפעמים הורים מתוך דאגה או סיבות אחרות חוסמים את הילדים שלהם מדברים. זה אפילו דברים ממש חשובים אבל זה דברים שאני אומרת אוף. פיספסתי. ובגלל שזה לא דבר אחד ולא שני דברים, זה המון דברים אז אני אומרת שלא תמיד צריך לפספס דברים. וכן, אני רואה בנות ש*לא עושות כלום*, ואני לא מגזימה, שהם רוצות רק בגלל שההורים מפחדים, חושבים שזה לא מתאים וכו. ואת צודקת, צריכה להיות הערכה להורים, הם אלה שילדו אותי, שגידלו אותי ואני מעריכה אותם על זה מאד. אני גם חושבת שמאד הגיוני שהורים יגבילו וכו, הם בכל זאת ההורים שלי. אבל גם הם צריכים לשים לב ולהרפות, לשים לב איפה להפסיק להגביל ואיפה להגביל מאד. וכשאני רואה שאני לא פוגשת חברות כמעט בכלל כי ההורים לא הרשו ככה ולא רצו ככה אז זה מבאס אותי. כי מה רצינו? לנסוע לירושלים? (וגם בטח את יודעת על מי אני מדברת, אבל לא, זה ממש לא רק עליה.) חוצמזה, ההורים שלי גם היו פעם ככה, הגבילו מאד ופחדו מהכל אבל אני לא השארתי את זה ככה. ולא שעשיתי את זה בדרך מגעילה שהם הרגישו שאין לי כבוד והערכה אליהם, ממש לא. כן,הם פשוט קיבלו את זה. הורים לפעמים אפילו לא שמים לב כמה הם מגבילים. וכן. אני חושבת שאם זה משהו שחשוב לי אז חבל לפספס אותו בכלל ההורים. פשוט צריך לא להעליב אותם בדרך.. לשים לב שאני לא גורמת להם להרגיש שהם לא חשובים לי, שאני לא מעריכה אותם.