מחפשת משהו שיהיה יפה,אבל שלא יתן תחושה של ׳סניף׳..;)
פורום ציור ורישום
בהנהלת:
מכתב פתיחה
טוב,זקוקה לרעיונותנערת טבע
מה מתאים לצייר על קיר מרכזי של חדר? (לא חדר ילדים)
מנדלה
חלילית אלט
לא עולים לי עוד רעיונות אבל אם עני אחשוב על משהו אני אכתוב
יש פה המון רעיונות, בהצלחהזריחה
אם את מחפשת משהו בוגר ופחות ילדותינגיעה יצירתית
אז... נראה לי שכדאי יותר כיוון של צבע אחד. כמו 2 ציפורים על ענף כשהכל מצוייר בשחור. לא הייתי הולכת על ציור גדול על כל הקיר כיוון שלטעמי זה מה שיוצר תחושה של סניף. אלא משהו קטן. כמו פס ברוחב הקיר למעלה . של סמיילים שלכל אחד פרצוף שונה. אבל כולם באותו גודל. שתהיה אחידות. רעיון נוסף. פרחים. עוד רעיון חתולים בתנוחות שונות במשך הפס. כולם בצבע זהה. ובגודל זהה. עלים. בהם אפשר לשחק עם הגודל. אם הכיוון מתאים לך אוסיף עוד בהמשך. בהצלחה.
עוד משהו...אם את רוצה צביעה של קיר שלםנגיעה יצירתית
אל יכולה ללכת על הסגנון של צביעה באפקט. כדאי גוון בהיר לדעתי. יותר פסטל רך. כמו ירקרק פיסטוק. או כתמתם אפרסק. ולבוע באפקט. או עם ספוג בטפיחות. או או עם ספוג במעגלים קטנים. או צביעה רגילה עם נצנצים. אם את בכיוון הזה. תוכלי להתייעץ עם מערבב הצבעים בהום סנטר יש הרבה אפקטים והוא יראה לך תמונות.
כמעט באותו דילמהפיצוחית
העלתי גם פוסט על אותה דילמה(: נראה מה יצא בסוף לכל אחת(:
השגחה פרטית כתבנו כמעט אותו דבר יום אחרי יום(:![]()
בהצלחה!!
שקיעה זריחהתודה לך ה'.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך