הי.. אני ממש אשמח לעזרה שלכם:ריבתות

בא לי לקנות מלא ציוד כזה לציור.. עד היום השתמשתי רק בעפרונות פחם (שחורים) ולכן כל הציורים שלי באפור לבן, קיצר בא לי לקנות צבעוניים. אז אלף, זה פשוט לעבור מאפור לצבעוני? סתומרת זה על אותו עיקרון רק להשתמש בצבעוני? 

ובית, איזה עפרונות לקנות? אני צריכה עפרונות ש: נמרחים, ממש כמו פחם. נמחקים. כיפיים לשימוש כזה, קיצר הכל כמו פחם רק צבעוניים.

וקן לציור- זה נוח לעבוד איתו בציור פורטרטים, בעפרונות פחם וכו'? או רק כשמציירים באקריליק, מים וכאלה?

וכמה עולים כל הדברים האלה? קן? חבילת עפרונות איכותיים עם הקריטריונים שנתתי? ונגיד צבעי מים איכותיים?

ו- יש בירושליים ברחוב יפו או במרכזית חנות טובה לאומנות? ואם לא אז איפה בירושלים? תודה רבה צדיקים!!

לגביי חנויותלקוס
יש את "הובי" בבנין כלל (יפו, ברקל"ה זה בדוידקה) ובכנפי נשרים,
יש בקינג ג'ורג עוד כמה חנויות אבל ציוד ממש למקצוענים (והמחיר בהתאם)
ארטסטRrr
בשמואל הנגיד במרכז העיר או ידי אמן רחוב בצלאל
לגבי הפחםחלילית אלט
יש פחם אמיתי שהוא רק שחור, ויש פחם סינטטי שיש גם צבעוני.
ברור שסינטטי שונה מאמיתי, אבל זה מאוד דומה.
וממש כיף לצייר איתו
אני לא חושבת שיש כאלה בעפרונות, אבל יש צבעים שלמים, כמו פנדה.
כשאת קונה את יכולה לבקש גם מחק לפחם. בארטסט יש מעולה.

באופן כללי עדיף להשתמש בכן ציור בכל ציור שמציירים, כי כשמציירים כשהציור מולך זה יוצא יותר פרופורציונלי, זה מה שאמרו לי.
כן עולה בסביבות ה50-70 ש"ח, יש יותר יקר. צבעי פחם גם בערך במחיר הזה, תלוי כמה צבעים יש בחבילה ומה האיכות שלהם.
צבעי מים איכותיים אני קניתי ב70 בארטסט. מן נסתם יש יותר יקר ויותר זול.

בירושלים יש את ארטסט שזה בעליה מקינג ג׳ורג׳, וממש קרוב יש את ידי אמן. יש הובי בבנין כלל.
את ארטסט אני הכי אוהבת למרות שלא תמיד הם הכי זולים...

בהצלחה!
ההבדלRrrאחרונה
בפחמים הוא לא רק צבעוני הפחם הסינטטי והטבעי נראים שונה גם אם שניהם שחורים...

הטבעי לא יגיע לכהות הסינטטית אבל בכל זאת אני עובד עם טבעי בעובי בינוני למרות שהוא עדין ויקר...

ומחק פחם כמובן...

לצבעוני הייתי הולך על פסטלים בסיס גיר ולא שמן...
תדעיRrr
מה את רוצה לפני שאת באה לחנות כי אם לא הם פשוט ינסו לדחוף לך את כל החנות... ואמנות זה יקר...צריך לדעת לאלתר...
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך