אשתף אותך (ואת כולם

) באירוע אישי שחוויתי, שבועיים לאחר שסבא שלי, שהיה כל עולמי, נפטר הייתי בתצפית בעזריאלי.
ראיתי איך כל העולם ממשיך כסדרו- איילון היה עמוס, רכבות חלפו על פני, מגדלי יוקרה נבנו ואזורים מסחרים פעלו.
ואיך זה יתכן?
איך הם לא מגישים שמשהו חסר?
איך אפשר לאסוף את עצמנו כי הרסיסים כל כך קטנים?
פרצתי בבכי ולא הבנתי איך החוסר הזה שנפער בי הוא כל כך גדול ואיך אני יכולה להמשיך הלאה?
עם הזמן, ולקח לי די הרבה זמן,
את הכאב החליף געגוע מתוק.
"מצווה על הלב שנשתכח מן הלב" כך אמרו לי.
בהקשר שלך- אני הייתי לוקחת לעצמי מעיין תקופת אבל. לכאוב את הדברים, לעכל אותם. לדבר על הקושי והפחד עם אדם שאתה קרוב אליו. להתנקות.
ולאחר פרק זמן מסוים לאט לאט הייתי מתחילה לחזור לשיגרה ( גם בדיני אבלות יש מדרג של חזרה לשיגרה)
אז אל תצא עם מישהי עוד שבועיים. אבל שיהיה לך ברור שעוד x זמן זה מה שיקרה.
אני לא יודעת אם המילים הבאות ינחמו אותך,
אבל שתדע שאתה לא הראשון ולא האחרון שהסיפור הזה קורה לו. לאנשים יש יכולת להתאהב אחרי שחוו פגיעה, אנשים שביטלו להם אירוסין מתחתנים ב"ה.
אל תתייאש. עכשיו הכל קודר וחשוך אבל שיעלה האור ותפתח עיניים תגלה שיש לך יכולת להתגבר על כל זה.
ויש אנשים שאוהבים אותך ויהיו לצידך.
דרך צלחה
"יהִי רָצוֹן מִלּפָנֶיךָ ה' אֱלֹקנוּ וֵאֱלֹקי אֲבוֹתֵינוּ, שֶׁתּוֹלִיכֵנוּ לְשָׁלוֹם וְתַצְעִידֵנוּ לְשָׁלוֹם, וְתִסְמְכֵנוּ לְשָׁלוֹם, וְתַנְחֵנוּ אֶל מְחוֹז חֶפְצֵנוּ לְחַיִּים וְלְשִּׂמְחָה ולְשָּׁלוֹם. (ותחזירנו לביתנו לשלום). וְתַצִּילֵנוּ מִכַּף כָּל אוֹיֵב וְאוֹרֵב בַּדֶּרֶךְ וּמִכָּל מִינֵי פֻּרְעָנֻיּוֹת הַמִּתְרַגְּשׁוֹת לָבוֹא לָעוֹלָם, וְתִשְׁלַח בְּרָכָה בְּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ. וְתִתְנְנוֹ לְחֵן וּלְחֶסֶד וּלְרַחֲמִים בְּעֵינֶיךָ וּבְעֵינֵי כָּל רוֹאֵינוּ, וְתִשְׁמַע קוֹל תַּחֲנוּנֵינוּ. כִּי אֵל שׁוֹמֵעַ תְּפִלָּה וְתַחֲנוּן אַתָּה. בָּרוּךְ אַתָּה ה' שׁוֹמֵעַ תְּפִלָּה."