השרשור הגדול של יום הבחירות הטמאות לכנסת המיניםואלאד
יהדות התורה והברקת מתחנפת לאויב הערביואלאד
המפלגה הצהירה כי תילחם למען ערביי ישראל מול מפלגת ישראל ביתנו, בראשות אביגדור ליברמן. בכותרת המנשר נכתב: "ליברמן = גזענות" ובהמשך: "הערבים והחרדים נלחמים בגזענות ומצביעים 'יהדות התורה' - ג".
חבר הכנסת משה גפני, מספר 2 ברשימת 'יהדות התורה' הסביר ל-ynet: "אנחנו נגד גזענות. אנחנו בעד התורה, ובה כתוב: 'ואהבת את הגר, כי גרים הייתם בארץ מצרים'".
לדבריו של גפני, ליברמן אינו מקפיד על כיבוד כללי הדמוקרטיה. "אם אתה שולט במדינה, בה יש מיעוט לא יהודי, אתה חייב לדאוג לו ולזכויותיו נקודה. זה ציווי התורה, אלא אם כן, מדובר במיעוט שבא לפגוע בך. לפי דעתי ליברמן לא עושה את ההבחנה הזו, ו'יהדות התורה' כן"", מסר גפני.
ומצד שני מתחנפת גם לימין (פורסם בשבועון כפ"ח)ואלאד
מודעות נגד הבחירות:ואלאד
מודעות נוספות:ואלאד
פעם היה אתר בשם "מחאות אחרונות"ואלאד
"יענקאלע לו"ואלאד

מי קורא מודעה עם כ"כ הרבה טקסט?אלעד
תתפלא, קוראיםואלאד
דוגרי, הולכים ברחוב ומשעמם.. אז נעצרים לקרוא אתגלוק17
לק"י.
הפשקווילים הארוכים, שמכפילים מילים ונותנים דוגמאות ופירוטים כאילו כל מה שיש לאדם לעשות בעולם זה רק לקרוא את מה שכתוב שם...
מעני'ין מי מכתיב את כל מה שכתוב שם.. זה בטח כמה אנשים כל אחד מוסיף עוד מילה..
אגב, ספרתי במודעה הזו 6 פונטיםואלאד
יש עוד מודעות - אך ממילא זה תמיד אותם רבניםהשם הוא המלך!
וישנם גאוני עולם וצדיקים עליונים שתמכו בהשתתפות בבחירות, כמו למשל ר' אהרן מבעלז שהיה קודש קודשים ווהתקבל ע"י כולם כצדיק הדור.
ישנם גם רבנים קנאיים ואנטי ציוניים שתמכו בהששתפות בבחירות כמו למשל הגאון ר' אהרן קוטלר זצ"ל, שהעיד שמורו ורבו הרב מבריסק (הגרי"ז סולובייצ'יק זצ"ל) תמך באגודת ישראל, למרות שמבחינות מסויימות היה קנאי אף יותר מנטורי קרתא, והתנגד לציונות ולציונים יותר מכל רב אחר, גם לו החפץ חיים או ר' עמרם בלוי היו שולטים במדינה, שאת הקמתה שלל בתכלית השלילה.
יש עוד רבים מאד מאד, ובכלל, כמעט כל הרבנים שאינם מופיעים במודעות נגד הבחירות - תמכו בהליכה לבחירות.
אגב, באחד העלונים נגד הבחירות צוטט הרב ב"צ גרוסמןהשם הוא המלך!
אחיו של הרב גרוסמן המפורסם, שאמר ש'הבאבא סאלי היה יותר נטורי קרתא מאשר נטורי קרתא' ושלדעתו המודעות של הבבא סאלי בהם הוא כביכול תומך בבחירות - מזוייפות.
מה שלא הובא שם הוא, שבאותו ראיון עצמו הסביר הרב גרוסמן - שחובה להצביע ל'איחוד הלאומי'!!...מעניין למה...
אוף אתכם...הסנה-בוער
בס"ד
לדעתי זה חטא גמור גמור לא להצביע,
כי זה פשוט, ממש כפשוטו, ממש ממש, לתת קול לערבים, או יותר גרוע- לשמאל.
זו מודעה חריגה בצפיפותהישתבח שמו לעדאחרונה
מה גם שאף גוף קיקיוני לא חתום עליה.
שתי אפשרויות:צחקן
בעז"ה
אם הפונטים קנויים - אז הם שילמו עליהם מע"מ למדינה הציונית.
אם הפונטים גנובים - יש בכך בעיה...!
עוד אחד לאוסף......... >>ט'
ט', את גדולה!!רחלקה
זה תותח!!!!גלוק17
אחי, (ואלד) יש לך בעיה קטנה...דוד.ג.
אתה רואה כל דבר בצורה שלילית. מעולם לא ראיתי אותך כותב כאן דברי חיוב כלשהם, לא משנה לאיזה מהצדדים, ובאיזה נושא כלשהו. נכון שלא הכל מושלם כמו שאנחנו רוצים, אבל יש הרבה דברים חיובים בעולמו של הקב"ה, למה צריך תמיד להראות את הצד השלילי... ("כנסת המינים", "ציונים ארורים"... וכדו') זה לא שאני איזה ממלכתי אבל אבל צריך לראות גם חיוב, עצם זה שאנחנו כאן בארץ ישראל ולא באושוויץ זה חיובי, אנחנו בא"י ולא תחת שלטון בריטי או משהו כזה, זה חיובי, יש לנו משטרה וצבא משלנו, זה חיובי, נכון שלא תמיד הם עושים מה שבאמת צריך לעשות, עדיין אולי תוכל להסביר לי איפה היינו אם לא היה לנו את צה"ל? ולא היה לנו את הרצל ובן גוריון? אז נכון שנחנו עדיין לא במקום המושלם, שהיא מדינה יהודית ע"פ תורת ישראל, אבל זה בדרך, אם לא היה לנו את כל מה שיש לנו עכשיו לעולם לא נגיע לאיפה שנרצה, הכל בא בשלבים, "הגאולה מגיע קמעה קמעה"...
קיצר, במקום לראות את חצי הכוס המלוכלכת כל הזמן, אפשר לראות עוד דברים, ואם תרצה להגדיל ראש אפשר גם לשטוף את הכוס לגמריי (אם אתה מבין למה אני מתכוון).
"תחשוב טוב, יהיה טוב"
שוב שלילי...דוד.ג.
אפשר פשוט להתחבר למדינה, לשטוף ולנקות אותה ע"י חיבור לתורה...
למה לא? מפחיד אותך להשפעי על עם ישראל?
רואה אנוכי שאתה תלמיד טוב, הלא זו תגובה שלילית!ואלאד
אגב, אם אתה מצהיר הזהרה כה כוללנית, אני מניח שעקבת אחרי כל מה שכתבתי אי פעם, מעל כל במה אפשרית.
אפשר לקבל העתק של תיק המעקב?

וכן, אני יודע שלא השבתי על טענותיך בעינייניות. פשוט יש לי חום גבוה וממש אין לי רצון לחזור על ויכוחים חשובים אך טחונים עד עפר. עשה חיפוש עם השם שלי ותמצא מענה על שאלותיך.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?