מהו לדעתכן הדבר הכיפי של באולפנה?
כמו שאמרו לפני, אולפנה מאוד משפחתית, יש המון פשטות ושמחה, הרבה פעילויות, כולם חברות של כולם לא משנה גיל או סגנון, (לי אישית יש גם חברות מ- ז, גם מהשמינית ואפילו בוגרות שאני עדין בקשר איתם)
סיפור מצחיק שקרה לכן באולפנה!
וואי הרבה..
בסליחות אנחנו עולות לרשב"י ובנות טופסות טרמפ עם הרב, ועולות לאוטו ערמות של בנות אז אני היית בבגאז' והרב החליט ליסוע דרך הרמפות וכל שניה נתקעתי עם הראש בתקרה של האוטו, זה היה משעשע
פדיחה שקרתה לכן באולפנה!
נתקעתי לא פעם ברב ובגלל שאני נמוכה אז זה בול בבטן 
האולפנה היא?
דוסית
קטנה יחסית
רמה לימודית:בינונית נראלי, תלוי לפי השקעת הבת..
חצי פנימיה עם אפשרות למלאה (הבנות הרחוקות נשארות גם בשלישי)
הרבה סגנונות ומה שיפה זה שכולם חברות של כולם בלי קשר (מגוף ראשון)
פעם חברה מאולפנה גדולה אמרה לי 'מה שטוב אצלינו שיש לך הכל ואז את מוצאת את הבנות שמתאימות לך' אמרתי לה 'גם אצלינו' ואצלינו הם יכולות אפילו לא להיות מאותו סוג ורקע ועדין להיות חברות ממש טובות
האוכל: סבבה
כיף ממש! מקבלת המון באולפנה. ברור שיש משברים אבל בסה"כ ממש כיף
מהי ההמלצה שלכן על האולפנה?
אני ממש ממליצה, כי כמו שאמרתי אולפנה מאוד חמה ומשפחתית, הבנות מאוד מקבלות אחת את השניה בלי קשר למה שאת,פשוט נותנות לך להיות מי שאת, הצוות מדהים ותומך ואת יכולה להתקשר למורה ב 11 בלילה והיא תעזור לך, הרב וצוות האולפנה מאוד משקיע בבנות, פעילויות מטורפות. קשה למצוא אולפנה כזאת.
אבל חשוב לי להגיד שיש בנות באולפנה שהאולפנה לא בהכרח מתאימה להם ולא טוב להם והם בכל זאת נשארות ואז מה ששומעים מהם זה רק תלונות ודברים מעצבנים וזה מאוד משפיע על הסביבה, לכן חשוב באמת לראות שזה המקום שמתאים לך, לא להיות בה בכוח, זה רק מזיק לכולם.