רוצה לקנות מתנה-צבעי פחם
מה זה אומר? זה צבעוני?
אשמח לשמוע על חברות איכותיות/סוג מומלץ
תודה
רוצה לקנות מתנה-צבעי פחם
מה זה אומר? זה צבעוני?
אשמח לשמוע על חברות איכותיות/סוג מומלץ
תודה
צבעי פחם הם צבעים העשויים מחומרים אורגנים שהוצא החמצן מהם או לחלופין על ידי דחיסתם.
שלושה הסוגים הפופולריים ביותר הם פחם ערבה (Willow Charcoal) פחם מעץ גפן (Vine Charcoal) ופחם דחוס (Compressed Charcoal).
Willow ו-Vine מאוד זהים בתכונותיהם: הם באים בדרך כלל בצורה של מקל מאורך, נמרחים ונמחקים בקלות ואינם מתאימים ליצירת פרטים קטנים אלא ליצירת סקאצ'ים.
מבניהם אני ממליצה על Vine Charcoal מכיוון שהוא קשה יותר ונוח לעבודה.
Compressed Charcoal (פחם דחוס) בא בדרך כלל או בתור מקל קצר וקשה (block /stick) או בתור עיפרון.
קשה למחוק אותו אבל הוא נהדר ליצירת פרטים קטנים והפיגמנט שלו יכול להיות מאוד שחור.
ממליצה על עיפרון מכיוון שהוא פחות מלכלך ויותר מדויק.
חברה מוכרת שנחשבת לאיכותית היא Faber-Castell.
מצד שני אני הייתי ממליצה שבמקום לקנות סוג אחד של פחם ב-40 ש"ח שווה לקנות מחברה פחות יקרה את שני הסוגים ואם יש רצון וכסף אז ניתן להוסיף גם מחק, מפזר פחם ופחם לבן.
אני מניחה שמחברה פחות יקרה ניתן להשיג את כל זה בכ-70 ש"ח ופחות.
למשל זה סט נהדר - Derwent Charcoal Set | eBay
חבל שהשלוח כל כך יקר אחרת המחיר היה באמת אטרקטיבי.
* לא הייתי ממליצה לקנות פחם סינתטי.
* אם את מעדיפה צבעים ולא גווני שחור אז כדאי פסטל ולא פחם.
בהצלחה
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173