בחורה פשוט מדהימה.
היית לי תקופה קשה בעבר, בגלל סיבה כלשהי (מעדיף לא לפרט). בתקופה הזאת הייתי מאוד עצוב, והביטחון העצמי שלי הדרדר.
ב"ה עברתי תהליך אישי, ויצאתי משם.
אחרי מספר שנים, הבנתי שהבחורה ההיא בעניין, וקיבלתי אומץ והצעתי לה לצאת. היא הסכימה. יצאנו, התחברתי אליה מאוד, אבל החוסר ביטחון והבושה הכו בי במהלך כל התקופה שיצאנו. זה בה לידי ביטוי בבושה גדולה שלוותה בכל התקופה שיצאנו. לא הצלחתי להביא את עצמי, האמיתי, אליה. היא נתנה לי הרבה הזדמנות להשתחרר, יצאנו חודשיים פלוס, עד שהיא לא יכלה יותר, ונפרדה ממני.
הייתי שבור נפשית. אחרי שהיית לי את התקופה הנוראה בעבר, ואחרי שיצאתי ממנה, ופתאום אני מוציא את עצמי יוצא עם בחורה שאני רק יכלתי לחלום בעבר, ואז לא הולך, ולא הולך כי לא מתאים, אלא בגלל שאני כלוא במין מעטפת שחוסמת אותי מלהוציא ממני את האני הפנימי. זה ריסק אותי.
הרבה זמן ציפיתי שאוליי נחזור, אבל הבנתי לבסוף שזה לא הולך לקרות.
אני הבטחתי לעצמי שאני לא אצא עד שאני ירגיש שלם עם עצמי, בטוח בעצמי ומשוחרר. אני לא מסוגל לצאת שוב ולפספס הזדמנות בגלל זה.
בנתיים הזמן עובר, ואני עדיין אוהב אותה, אבל אני מבין שכדי להמשיך הלאה חייבים לצאת, והלב צריך להכיל מישהי אחרת. (אין הכוונה לצאת בשביללהשכיח, אלא למטרה לבנות קשר עם הבחורה איתה אני יוצא).
אבל קשה לי לעמוד מול עצמי ולהגיד שאני מוכן. אני ממש מפחד, מפחד להישבר. מפחד לפספס. מפחד לאכזב.