יו"ר הבית היהודי, הרב דניאל הרשקוביץ, אומר כי מפלגתו אינה שוללת שותפות בממשלת אחדות עם קדימה, כל עוד הדבר לא יסתור את מצע 'הבית היהודי'.
יו"ר הבית היהודי, הרב פרופ' דניאל הרשקוביץ, נפגש אחר הצהריים (א') עם יו"ר ש"ס, אלי ישי. "הפגישה הייתה טובה מאוד. זו פגישת הכרות שאני יזמתי. מאחר ואני חדש במערכת הפוליטית, אני מקיים סידרת פגישות עם ראשי המפלגות השונות ועם אנשים שאיתם אני הולך לעבוד בכנסת ישראל", סיפר הרשקוביץ.

הרשקוביץ מסביר כי הבית היהודי לא תתנגד לממשלת אחדות עם קדימה, "הבית היהודי אינו פוסל ממשלת אחדות עם קדימה, ממשלה רחבה עם כל המפלגות שיכולות להביא ביחד לקידום עם ישראל", אמר.
"אנחנו לא רואים פסול בקדימה", אומר הרשקוביץ, "כמובן שלא נלך לממשלה שקווי היסוד שלה יסתרו את מצע הבית היהודי. המצע שלנו בנושא ארץ ישראל הוא ברור מאוד, מדינת ישראל מהירדן ועד הים התיכון, רק מדינה אחת ולא שתים".
הרשקוביץ מכחיש את הפרסומים בתקשורת לפיהם הליכוד צפוי להתאחד עם 'הבית היהודי'. "נושא ההתאחדות עם הליכוד אינו עומד על הפרק כעת". פרופ' הרשקוביץ מכחיש אף את השמועות שנפוצו לפיהן אם יתמנה לשר יפרוש מהכנסת כדי שח"כ ניסן סלומאנסקי יכנס במקומו, "אף אחד לא הציע זאת והדבר לא עלה על הפרק".
יו"ר הבית היהודי דוחה את ההתקפות מצד חברי מרכז המפד"ל הטוענים כי הבחירות האחרונות היו כישלון וכי על ח"כ אורלב להתפטר. לדבריו, "קשה לראות כאן כשלון. התחלנו מאפס... מ-0 ל-3 מנדטים זה הישג, אנחנו בתחילת הדרך לבניית הבית היהודי ובעז"ה ההישג יגדל בבחירות הבאות".
אלה שהצביעו לבית היהודי הצביעו קדימה ! ! !