ניסינו הרבה פתרונות... התייעצנו,שוחחנו נפגשנו עם דמויות רבניות... אני כבר שבור נפשית.
בשבילי זו פעם ראשונה באתר הזה ובכלל לכתוב בפורום.
אבל אישתי - היא כאן... קוראת בין הכותבים.. מתמלאת, מתרגשת, מתפעלת.... וגם משליכה חלק מהאירועים שקראה על חיינו הפרטיים כך מסתבר ממה שהספקתי לקרוא...
אנחנו זוג סטנדרטי, נורמטיבי ללא סיפורים מיוחדים... המתנו מעט לילדים אך בסוף זה הגיע ב"ה.. מריבות פה ושם אבל ממשיכים....
אכתוב את שעל ליבי לאישתי, תבינו תתבוננו. ובבקשה- תגיבו בחוכמה אני כבר מתוסכל...
אישתי היקרה!
מה עוד אפשר לעשות למענך..? כדי שתאמרי לי "שלום בעלי היקר" כשאחזור הבייתה מהעבודה? מה לעשות שתראי אהבה ותאמרי לי? - "אני אוהבת אותך"
מה לעשות בכדי שיהיה שיח איתך גם שאנחנו לבד בבית ולא רק ליד המשפחה שלך את מראה נחמדות....
בבית עצבנית עם רוגז תמידי... לא מסוגלת לשמוע הארה קטנה... כל דבר מתפרש אצלך לטענות...
למה יש לך אופי קר... לא יודעת להעניק אהבה... להעריך את הבעלך... למה רק בחוץ בעבודה במשפחה אני מקבל פירגון אהבה ויחס טוב?
למה אישתי שאמורה להיות הדבר הכי קרוב אליי כלכך קרירה? ממני את מקבלת יחס אוהב ומפרגן... למה את לא יודעת להחזיר אהבה?!?!? זה אופי... אך לא ידעתי שאת ככה.
חשבתי שזה מתוך צניעותך לפני החתונה אך טעיתי... את לא יודעת מה המשמעות לומר לבעל ובטח שהילדים ישמעו... "אני אוהבת אותך"
וזה טעות גדולה לחיים... כי גבר/אישה שמקבלים חום אהבה ופירגון בביתם... לא יחפשו ולא יפלו משום גלים רעים בחוץ.... אבל אני.... שומר לך אמונים מתוך אהבתי ובטח מתוך רצון דתי אמיתי.. אך את לא שומרת עלי!!!!!!
לא מפרגנת ולא מראה סימני אהבה.... מתסכל עד דמעות.
סליחה אבל אני מרגיש כמו כספומט מושכים ממנו מה שצריך כשצריך....
כשצריך אז את אוהבת כי את רוצה ילדים....
כשצריך אז את אוהבת כי את רוצה שנלך למשפחה....
כשצריך אז את אוהבת כי רצית שנסע לקנות דברים וכו...
ועל זה הדרך.
זה אהבה שתלויה בדבר... בטל דבר בטלה אהבה...
ומכאן, כשאני שואל :
"היי,למה את ככה? קרה משהו? את כועסת?הכל בסדר?"
היא עונה:
"אין לי כוח לדבר על זה..."
ואני משיב:
"אבל למה? אמרתי משהו? עשיתי משהו? היה בסדר ב24 שעות האחרונות.. מה קרה???
נזכרה במריבה לפני שבוע ופותחת מריבה חדשה על בסיס הישנה ועל זה הדרך....
אישתי היקרה והאהובה!
אני באמת אוהב אותך...
בבקשה תשתני מעט גם את בשבילי... השתנתי וויתרתי המון למענך... מבקש ורוצה להרגיש שאכפת לך ממני...
אני ממש לפני שבירה נפשית...
לא רוצה לפרק הכל... למען הילדים!
ובכלל למה לפרק אם סה"כ טוב... אך ככה קשה להמשיך....
שיהיו בשורות טובות.
ותגובות מחכימות.
תודה.