זאת עבודת המידות ועבודת הביטחון העצמי עצומה עצומה עצומה.
קודם כל נתחיל באמפתיה,כולנו פה,פורום שלם מבין אותך,מבין אותך,מבין אותך!!
שלושה בחורים בשבועיים זה לא קל! כל פעם ציפייה חדשה,כל פעם לבחור ממה ללבוש (אם אני אלבש את זה הוא יחשוב ככה,אם אני אלבש את זה הוא יחשוב ככה וכ'ו וכ'ו)
את באה ומתפללת מנחה,תפילה לזיווג,וביררת ושמעת על כל הצעה,ואת באה כל פעם בכוחות מחודשים.
רוצה להגיד לך משהו,שגם את זה שמעתי בשיעור של הרב תירוש ;)
שלמקרה מקרי קיצון קיצון אין שום סיבה בעולם(!!) לפסול על פגישה ראשונה,שום סיבה(בהנחה ובאמת ביררתם דברים מהותיים לפני,או חיצוניות שדוחה אותכם).
כי לספול פגישה ראשונה אומר- אני כל כך בן אדם שיודע לקלוט מאנשים,שבמשך שעתיים נדע על בן אדם שלם את כל הסיפור שלו ומהות חייוץ
מה?..מה?... מה?.. מי אנחנו שנחשוב שאנחנו מכירים כל כך טוב את הבן האדם המדהים והמיוחד והמלא סיפורים שמולנו? מי אנחנו?
זה בן אדם,נתחיל מזה שפגישה ראשונה זה מלחיץ,מלחיץ,אי אפשר להתכחש לזה(כן גם בנים נלחצים לקראת פגישה ראשונה!)
זה לדעת ולהבין שפגישה ראשונה עם בן אדם אנחנו לא יודעים עליו כמעט כלום(אני מוציאה החוצה מקרי קיצון,או דברים ששקריטים לאחרים והבן שמולכם לא עונה עליהם)
מהממת שלי! מדהימה! אוצר!את פשוט אוצר,לא יודעת מאיפה הכוחות נפש לפגוש שלוש בחורים שונים בשבועיים ;) מעריצה אותך על זה.
זה סיפור חיי "אין לי שום סיבה להגיד לא ולכן אני אמשיך",ואז בא הצד שכנגד ופשוט חותך.
וזה כזה אוח,צביטה מעצבנת בלב.
כי כן ,כן , לשמוע לא זה מבאס.במיוחד שאת הכנת את עצמך לזה שלא היה מלהיב,אז בסדר נו נמשיך,ואומרת סיסמאות (נכונות) של קשר של זה עבודה ובונים את זה.
ואז הוא בא ואומר,פחות נראה לי שזה מתאים....
באסה!תכלס,באסה,פגיעה באגו,ומותר לך,מותר לך להיפגע ולהתבאס.
אבל ויש כן אבל גדול, שלשותם כנראה הייתה רק פגישה ראשונה,לא ידעת עליהם כמעט כלום חוץ מפרטים טכניים ועוד כמה סיפורים שהם בחרו לשתף אותך איתם.וזהו.
זהו זהו זהו.
קחי לך כוחות נפש חזקים.(אני ממש מאמינה בעבודה מול מראה,מול לראות את עצמך)תגידי את כל הדברים שהופכים אותך לכל כך מיוחדת,כי כל אחד יש בו משהו מיוחד!אוקי.?
תסתכלי ותגידי שאת טובה!את מאירה! את מעניינת!כיף לבלות איתך שלוש שעות! את בן אדם טוב,ואת יצירה של הקב"ה חייבת להיות ואו ;).
הם בחרו שלא וזה זכותם,מותר להם.
ב"ה ב"ה ב"ה ! שזה קרה רק אחרי פגישה אחת.
באסה נכון,אבל ,ואבל מעולה,!מי ששלך שלך,והוא לא ילך.
אוהבת!