אוקיי, תרשו לי להיות הראשונה..?קלמנטינה
איך היה? חוויות, תובנות, פירות וירקות.. חיימטובים!
חח בדיוק באתי לפתוח, איך היה פגזניקית גאה!
אני מאוד נהינתיאלעד

למרות שלא הכרתי את רוב החבר'ה

היה כיף. עמוק. ואמיתי..אמרתי את זה לאייל והוא אמר שהוא ואמיר רשף מאוד נהנו, קיבלו מאיתנו המון, והופתעו לטובה מהרצינות של המשתתפים. הוא טוען שהם יצקו רוח לכלים מתאימים, וזה נהדר.
יישר כח לכם!

איפה הייתם שעה הסתובבתי וחיפשתי אותכם!!!!!!!DG
[היית מתקשר למספר שהיה לך...]בת מלך
התקשרתי אלף פעםDG

ושלחתי אלפי הודעות ולא קיבלתי שום מענה

סתם קצת הגזמתי אבל בערך

אני בטוח שזה לא היה בכוונהDG

והיתה סיבה מוצדקת

קורה ניסית אבל לא נורא, בעז"ה יהיו עוד הזדמניות

בעזהי"ת, ונלמד גם מהפעם להבא. בת מלך
בדיוק מה שהייתי צריכה!גילוני
ישתבח שמו^

תאום מושלם של הרגע הנכון בזמן הנכון ובמקום הנכון
טאטאאאאא תודה!!!

היה טוב וטוב שהיה
אמיתי, נוגע, וממצה.

יישר כח לכל הנוגעים בדבר,
ולאלו שזכיתי ללמוד מהם...
(את, כן את. מוקדש!)
היה מקסים, נהנתי מאוד..הסהר האיתן

היה לי קצת קשה בקטע של הדמיון מודרך, אבל בסדנת הכתיבה יצאתי עם שיר חדש..

ודי נבהלתי בהתחלה כשהוא רצה לקחת דוגמא ממני חשבתי שהוא עומד לאמר משהו שלילי..

שמחתי להכירם, בחיי שלא דמיינתי אתכם ככה..

פעם הבאה את מגיעה... שיהיה לך ברור.בת מלך

בעזרתו יתברך נאמין באמת

החלק הראשון היה נהדר, היו קצת יותר מידי דיבורים לדעתי, אבל זה טבעי - אז נסלח לכם;)

החלק השני היה מיוחד מאד, מי שבאמת ניסה להתחבר ולהיות שם איתו.
עם עצמו בעצם.
באמת שהיה משהו מיוחד.

היה מדהים לפגוש אתכם, אתם אנשים מדהימים.
באמת, אחד אחד. תודה לכם

בנתיים זהו, כי אני עייפה מאד.
מעריכה מאד מאד, בתמלך.

תודה רבה למארגנות והמארגנים המקסימים/ות!!הסהר האיתן
אין עליכם!!
באתי בסוף..רק להציץ..חמוד.ארנאו
ניכר שהשקיעו מאמצים. תודה למארגניםאני12345
חמוד? חח..נצח לנצח!!!
היה מקסיםאדרת

בס"ד

גם לחוות את החוויה וגם להיפגש עם כולם

תודה רבה!!

תודה רבה!!צחקן
איזה יפיפה!! שכוויח.גילוני
וואו! אפשר לסכם כזה דבר בכלל??ההיא מהחוף
עבר עריכה על ידי פלפלתי בתאריך כ"ה שבט תשס"ט 11:26

זה יכול להיות ארוווךךךך  ויכול להיות גם מתומצת במילה אחת. מהנה, מקסים וכו'..

אבל אני אספר לכם בכל זאת מה עבר על כוחותנו באותו יום. (אולי כדי לסדר קצת את העצים ביער החוויות?)

קודם כל נודה לרבש"ע שדאג לזה שאקום בבוקר יחסית בזמן.. כי מי שהולך לישון מאוחר...........

כשנוסעים לעיר הגדולה אתם יודעים, אף אחד לא טורח להשאיר את הידיים שלך ריקוות מרשימות אז כל משפחתנו הצניחה עלי מכל עבר טענות מענות, רשימות ובקשות. כותל העיר. תביאי את זה... תקני את זה... תביאי מתנה לבת מצוה ההיא ולחתונה ההיא... תקני שם ותשאירי את זה במקום אחר.... . סרט.  אבל יש מפגש!! מה עושים? לוקחים תיק ענק, הכי גדול שרק אפשר - ומכניסים... אבל מה מכניסים? הכל! ארנק, פלאפון, מפה, שקיות ניילון, קטנות, בינוניות.. הכל! סכינים (טוב שלא עצרו אותי בבדיקות...) אבל זה לא מספיק.....! אי לכך ובהתאם לזאת נקראה בת מלך לדגל, וביחד בצהרי יום רביעי הגענו לשוק מחנה יהודה, מקום חביב לכשעצמו עם מקומות מעניינים ושקטים בצידיו והסתערנו עליו  בהתלהבות והבאנו והבאנו... התולעת הרי חייבת להשמין.. זמנה קצוב ומי יודע מה צופן העתיד? את נשמתה לפחות נשאיר שתתנוסס בפסיפס האנושי שאני ארכיב יותר מאוחר בדמיון המודרך... והתיק? אין כמוהו! בלע ושתק, בלע ושתק, והתרחב והתרחב... ממש ארץ ישראל!  (אולי נקרא לו צבי?) אבל השעון לא עוצר, ולמפגש חייבים להגיע, ואפילו רצוי טיפה יותר מוקדם... את תהילה ממנים לאשת קשר ומורת דרך, ואנחנו אצים רצים לתחנה (עד כמה שאפשר..) ומי בא לעזרת ה' בגבורים? נכון! אריקל.. שולף הוא מעט מרשרשים וחלוצי העולם הזה עולים לאוטובוס עם כרטיסיה! גם אנחנו במבשרת.. ועוד עם כרטיסיה.. ולא יאמרו הבריות.. מתנחלים הם, ובטרמפים הם נוסעים... ואינם יודעים כרטיסיה מה היא...

נרות, יערות, עצים ופרחים... מה אומר לכם? נגמרו לי המילים!  המילים נגמרו והמצלמה איננה... חבל על דאבדין...

חבר'ה! אין כמוכם! שימחתם מאד שהגעתם, אחלה חבר'ה אתם...  והי, אתם שם בסוף, שמתחבאים כי אנחנו לא מכירים אתכם... אתם שם שחומקים ממש עכשיו מפתח המערה ונמלטים הביתה... עליכם חלה חובת התייצבות במפגש הבא... !  |מאיים|
איך אתם עושים לנו דבר כזה? איך אתם נוטשים אותנו ככה לאנחות? איך אתם מסגירים את כנויינו לכל דורש ואתם נשארים עלומים...? איך ? איך איך?? |בוכה|

חברלך! תודה רבה על הכל, לבת מלך על כל השיגעים, לאלעד שהיה אלוף בלהבין ולקבל את הראש העמוס ואת החוסר זמן, ואת זה שלא חזרתי אליו למרות שאמרתי . כי םשוט היו עוד כמה דברים.. ושכחתי... הגיל עושה את זה. אני יודעת.. גם אתם תגיעו..

ויצחק, תודה על התודה שלך... דיגמתם!

יישר כח! ושנפגש רק בשמחות! בע"ה!

ועכשיו אפשר לסכם ביתר פירוט - אחרי יממה ארווווכהבת מלך

בעזרתו יתברך נאמין באמת

חבר'ה, אתם כולכם ממש מדהימים. פשוט טוב להכיר אתכם מעבר לכינוי כאן וש"א וכד.
(ופסילת יצירות - אבל זה הכל מאהבה... )

תדעו לכם, שבלי יפעת, בלי ההשקעה שלה ובלי התיק הענק שלה שהכיל את כל מה שאתם אכלת, ומעבר לכך!...
כלום לא היה כמו שהוא היה. אז יישר כח על הכל. [תודה שאת תמיד כאן ועוזרת בשמחה!]

לאלעד האחד והיחיד, שסידר לנו את אייל ואמיר (המעולים!) ואת המערה ואת ואת ואת.. קיצור, כבר הבנתם.
באמת שבלעדייך, זה פשוט לא היה. אז תודה רבה רבה על הסבלנות וההבנה וההשקעה והאמונה. והשמחה. והכל.

לאריקל! שהגיע ועזר לנו בשמחה רבה (וקנה לנו כרטיסיה, איזה ג'נטלמן. תלמדו ממנו... )

לחברתי המהממת!, שסבלה איתי את כל היום (כמעט...) אין לי מושג אם הייתי יוצאת מהיום הזה שפויה, בלעדיך.

אדרת - שאין כמותה בכל העולם! על ההרגשה הטובה שהיא שמה בליבנו. (זה לא רק אני, נכון? היא משהו הבחורה..)
יש לך ד"ש מהכיסא, קשה לו בלעדייך.

סהרית איתנה - ששתפה אותנו בדמיונה המעניין. עם עצים ארוכים(יצחק, ארוכים!! כן כן.. זה נכון)
נשמח לראות את שירך בקרוב!

יצחק - צחקן אחד. היה פשוט כיף שהגעת, אשרייך ממש! ותודה שעזרת לאכול את האוכלים.
ותודה על התודה, יש לך עתיד בזה. (שים לב שאני *מתעלמת* ממשהו שלרוב לא היית מתעלמת מזה, בקשר לתודתך)

טל23 - אני פשוט מעריכה שהגעת, כל הדרך מהישיבה עד אלינו, ולקחת סיכון בלמצוא אותנו (בלי מס' פלא' שלנו כלל).
אני חושבת שאותה בחורה שידעה לכוון אותך למערה - היתה מעין אליהו הנביא שבא להצילך.

גייטל רייזל(איזה כינוי מדהים, הא?!) - שהיתה אשת קשר מוצלחת ומיומנת להפליא. היה טוב לראותך שוב!

*תהילה* - כמה שהתגעגעתי אליך. הפתעת אותי לטובה שהגעת! החיוך שלך תמיד מאיר.

-שחר- - מדהימה אחת, הכי כיף שאנשים חדשים בעסק(+-) גם מגיעים למפגשים, אז ח"ח!

אליעד. - אתה מצייר יפה... ;) כל הכבוד שהגעת, ואנחנו נדאג להבא שיהיו יותר בנים! (בנים, שמעתם?)

הילה =] - טוב שהגעת, מקוה שהיה לך בסיידר. כ"א שמחתי להכירך!..

didi18 - טוב להכיר גם מעבר לכינוי וטלפון;) פעם הבאה את אחראית על השקט. הבינותיך?

גילוני - שהגיעה אלינו למרות שהי אפחות משבוע לפני הפסיכו! בזכות זה שיעבור בהצלחה מרובה מרובה!
העט שלי מוסר געגועים, היה לו תענוג לעזור לך לכתוב. (ח"ח על העקשנות, היא משתלמת לעיתים)

חסה  - טוייב, מה אפשר להגיד? את פשוט סמיילי (כמו המדבקות של הסיבו"ש...) ומתוקה, טוב לראותך!

אני12345 - את בעצמך בת מלך;) וממש שמחתי שהגעת בסופו של דבר.

רחלקה - למרות שהגעתן ממש בסוף, מקוה שנהניתן! נראה שכן, אז מצויין לנו.

*מוריה 2* - הכינוי לא חייב להיות סימטרי, את יודעת? טוב שבאת, באמת!

ארנאו - שהגיע ברגע האחרון רק "לבדוק איך היה"... ואפילו עם חבר! |כבוד| להבא תבוא מהתחלה.

DG - שהיה אתנו שם בלב, ובעזהי"ת פעם הבאה גם יהיה ממש. (סליחה...)

וכמובן כמובן, לאייל הרוש ואמיר רשף - שהעבירו לנו סדנאות מרתקות ומיוחדות, באוירה מקסימה!

ולכל היוצרים האחרים שכאן - אני ממליצה בחום להגיע למפגש הבא, (פרטים בהמשך בעזהי"ת...)
הולך להיות בלתי רגיל! לא מהעולם הזה! וזה גם תלוי בכם, וממה שהתרשמתי אתמול -
יש בכם כ"כ הרבה טוב. אז אשריכם ואשרינו שזכינו!

אני חייבת לא מעט התנצלויות לאנשים שפחות הייחסתי אליהם אתמול, או שהתייחסתי
בצורה לא כ"כ מתאימה, זה לא במכוון - אשתדל לפצות בפעמים הבאות. אז סליחה באמת.

*זהו בנתיים, אני מקוה שנהניתם והפקתם מהמפגש את המירב המירבי.
אתם מוזמנים לשתף בחוויות וכל הבא לראש (ולכתב...)! נשמח ממש לשמוע את דעתכם
לגבי המפגש - מה היה פחות טוב או יותר טוב, מה יכול להועיל להבא וכד - מי שרוצה
מוזמן לפנות במסר אישי בכל שעות היממה(!) או כאן*

לריבונו של עולם! (ואם בפרק שירה עסקינן...  אלעד אומר: יפעת, למה את מכניסה אותו לכל דבר?.. )
שהכניס בנו את היכלת לארגן מפגש שכזה, והפגיש אותנו עם יוצרים נפלאים שכאלה,
על האויר הטוב ששם בעולמו, על הפרחים היפים, על הדשא הירוק ירוק הזה,
על האדמה החובה בתוכה כ"כ הרבה, על האש (שתוקד עד ביאת המשיח...) והשמחה העצומה,
על השקט ועל שירת כל דבר ודבר וכל נשמה ונשמה בעולמו יתברך!

בעקבות אתמולאני12345

לא ממש כתבתי שיר..אבל אתם באמת חמודים, כולכם. אז הנה לכם בהקדשה-

תן כתף
ביצוע: הכל עובר חביבי
מילים ולחן: נעמי שמר
תן, תן כתף
כי בחושך שעוטף
ובלב הסערה
זה עוזר, עוזר נורא
כן כן, זה עוזר
גם אתם הדליקו נר
הנרות הכי קטנים
אור גדול נותנים.

הדליקו נר, אל תוך הלילה
לילה יהפוך ליום
הדליקו נר, אל תוך הלילה
כאן ושם ובכל מקום.

זה מה שיש
גם אתם הדליקו אש
כך ביחד עם כולם
נהפוך את העולם
כן כן, זה הולך
זה הולך לי ועוד איך
בגללך ובגללך
זה הולך.

הדליקו אש, אל תוך הלילה
לילה יהפוך ליום,
ענו בקול, ענו בזמר
כאן ושם ובכל מקום.

תן, תן כתף
גם בגשם השוטף
וברוח הקרה
זה עוזר , עוזר נורא,
כן כן, זה עוזר
גם אתם הדליקו נר
הנרות הכי קטנים
אור גדול נותנים.

זה בישבילך!גילוני
חן חן אחותי!גילוני
בעזר ד'!

עוד נזכה לאיחור נוסף ומרגש!
עם כמה מאלה שלא הספקתי להכיר ולדבר,
ואלה שהזמן אמר לנו שפה זה יגמר...

ולאיחוד נוסף ביחד עם העט
בדמיון המציאותי של אדרת
אני12345
אוה..החרוזים באתר הזה זורמים כנראה כמו פלג מים שוצף
ואוו..ואווהההה וואהההה...וואייי ואוו....גייטל רייזל

(נכון כותרת מקורית? נכון! )

היה נחמד ממש!

לא הצלחתי לכתוב שיר..(ועד שאייל תקע בשופר שלי, כבר היייתי עם כל החבר'ה...) וגם, כנראה, שאם אתה מול הטבע, לבד זה לא אומר בהכרח שיוצא לך שיר פיצוצי...נו, שוויין.

בדימיון המודרך- הממ כנראה שהחיים שלי יותר מעניינים ממה שהיה צריך לדמיין...ולא הצלחתי להתרכז..אז יצאתי לבחוץ..שם היתה הילה המדליקה והתותחיה!!

אין לי כ"כ כח (וגם ת'כלס, זה לא באמת מעניין מתי הגעתי, את מי פגשתי באיזה שעה ומה כל אחד אמר לי, נכון?!)  לפרט את הכל..(וגם זמן על המחשב...שדדתי אותו לאחותי הקטנה באמצע..) רק אומר שהיה מעולה!
אלעד וההיא מהחוף-סחטיין על האירגון! אין עליכם!! וכו'

יהודה-אתה ילד ממש חמוד! רק חבל שאפילו דקה לא הייתי איתך..אלעד, למה הרחקת אותו ממנו כל כך מהר?! באמת שלא היינו פוגעות בו ועושות לו טראומה!!

כוכבית תהילה כוכבית () את חמודה!!  הילה כנ"ל!!  דימי-אני אזוכר איך את נראית ופעם הבאה אני אגיד לך שלום ראשונה! את תראי! וגם את ואת..וכן, את...

הקייצר, טוב, לא להיפגע אם לא הזכרתי או שכחתי מישהי/ו כי וואלה, אחותי פה כמעט מעיפה עלי כסא...בעעע...הילדים הקטנים האלה..אין להם בושה..שאני הייתי בגילה, היה לי כבוד למבוגרים...

היה טוב, טוב שהיה!

גייטל..

בת מלך הדמיון לא היה עד כדי כך מעניין  חח הסהר האיתן

הצלחתי אחר כך לפרש לעצמי למה אחזתי בידי בדמיון ארגז כלים וחשבתי איך אני יכולה בדיוק לתקן את הבית שניצב מולי.

אני חושבת שפשוט התכוונתי שם לאיך לתקן את עצמי ולבנות את עצמי בצורה טובה, סך הכל אני בגיל של בנייה.

האמת קצת נבהלתי בסדנאת כתיבה שאילן (ככה קוראים לו?) שבשניות קלט את שמי,רצה לתת ממני דוגמא ציפיתי לאיזה משהו שלילי.

היה כיף שבסוף יצא לי שיר ארספואטי שאני כל כך אוהבת.

נשמע שהיה פיצוצי...בת שמש
בפעם הבאה תתחשבו באלו שלומדים יום אח"כ ולא גרים באיזור, וגם בפנימיסטיים למיניהם- ותעשו את זה בחופשים!!
מנו.
איך היה מה?!calvin
זה: http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t88025#8בת מלך
סיכום סדנת שירהdidi18אחרונה

תודה רבה להילה=] שבאה בכוח לסדנה אבל בכל זאת נהנתה..

תודה רבה לבת מלך שסבלה אותי כמו ילדה גדולה...את ממש מקסימה ומתוקה

אדרת היה ממש נחמד לפגוש אותך...

וכל מי שהיה אחראי...

דידי18

נשמע שהיה שווה פה פעםאני הנני כאינני

עם המפגשים בארגון @פסיפס 

מי יכול לספר?

מי יקום ויעלה את הדברים באוב?

אולי אנחנו דור אחר?

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

אולי יעניין אותך