בעצרת ישאו דברים ראשי הישיבה ורבנים נוספים.
כמו-כן, ביום שלישי בשבוע הבא, ל' בשבט - תתקיים עצרת זיכרון מרכזית בלמאת שנה לטבח הנורא.
לפרטים על העצרת הזו: News/News.aspx/185584
בעצרת ישאו דברים ראשי הישיבה ורבנים נוספים.
כמו-כן, ביום שלישי בשבוע הבא, ל' בשבט - תתקיים עצרת זיכרון מרכזית בלמאת שנה לטבח הנורא.
לפרטים על העצרת הזו: News/News.aspx/185584
וכל זה בלי להזכיר את השיקוץ שהלך שם, וההרצאות מלאי ה"נפטרו" במקום "נרצחו" וז"ל" במקום "הי"ד". זה מוזר אנשים שמוזילים מוות.
אני חושב שהייתי הראשון שכתב נגד אותו אירוע ריקני, ובין היחידים שאמרו זאת.
קישור לדברי בעניין (מלפני כשנה - אז כתבתי בשם 'נועם הנשמות'):
| לא לבוא לעצרת המטופשת והמיותרת (בלשון המעטה)!!!!!! נעם הנשמות (33 תגובות) |
במקום להמשיך את מה שהיה בגאב'ל מוכבר - מארגנים עצרות סרק נבובות, ריקניות ורדודות, שחוץ ממוזיקה ורעש לא אומרות ולו כלום. בעצם אולי כן: חגיגות למדינת 'ישראל' שנכנסת לשנתה ה-60 ומיום ליום רק מזיקה יותר יותר. אחרי טבח אכזרי ונורא שכזה - במקום לבחון את דרכנו ולראות כיצד מגיבים ומה עושים - באים ומשחזרים את העצרת האומללה 'תודה בכתום' (שהיתה בשיתוף מנהלת סל"ע הזכורה לשמצה) והופכים את הנוער לריק ושטחי ולזול. פשוט חרפה. כל מי שקצת מבין באיזה מצב אנו נמצאים היום לא יבוא לעצרת המגעילה הזו! |
יש נוער שלא כמוכם. יש נוער שכדי להוציא אותו מהטלוויזיה ולהתחבר קצת למה שקורה בארץ - צריך לארגן לו עצרות עם זמרים (דתיים לשם שינוי). משתדלים לארגן את העצרת נפרד, אבל זה לא ממש תלוי במארגנים. אז אם הנוער לא ממש "כמוני" - אז אפשר לזרוק אותו ולוותר עליו מראש?
מי שלא מתאים לו - שלא יבוא.
זה מה שהיה בעצרת של השלושים - באו הרבה הרבה נוער מערי פיתוח ומבני עקיבא. ברוך ה' שהם הכירו את אודי דוידי והחליטו לקנות קצת דיסקים שלו אח"כ (ולא של כוכב נולד). ברוך ה' שהם למדו קצת על המידות הנפלאות של הנרצחים. ברוך ה' שהם ראו קבוצות של נוער איכותי.
איזה "נוער איכותי" בדיוק הגיע לשם???
מצטערת מאוד (באמת!!) אבל מה שהיה שם היה בושה וחרפה.
בס"ד
כשעושים ערב-לזכר המטרה שלו היא לא לעשות הפצות לדתיים-גלגל"צ לסוגיהם, אלא באמת לזכור ולכבד את זיכרם של הנרצחים. ואין צורך בהתיימרויות, ערב פסטיבל אודי-חמודי אחד, לא בדיוק יחזיר אף אחד בתשובה שלמה.
ולאט, זה שהחצאיות שלהן מעט קצרות והשאלה הבוערת אצלן זה לא "נשים בישוב ארץ ישראל", זה לא עושה אותם מספיק קלוקלים כדי להזדקק להפצות שלך.
שבוע טוב.
אני שונאת שאת אומרת שאת הולחת למות..גם אים זה רק דוגמא... אוף זה משגע אותי...את זוכרת שההינו שבת ברמה....ואמרת את זה....וזה משגע אותי!!!!!!!!!!!!!
תיתני דוגמא..על מישו אחר שמת...זה משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא מיתעסקים במוות

משהוא כמו:מטילדה..חבצלת ..או משו בסגנון......
לא עושים מספיק!!!!!!!...בשבת-יתפללו על הציר אבל לא יותר מיזה..ומריך לעשות יותר.כדי שיפחדו לעשות את זה..צריך להפחיד אותם!
חכי שאני ישתחחרר מהמעצר המתועב בזה......
והסופיה הזואתי באמת היתה מיסכנה-היא נידפקה בצרעת משו כזה...
תזכירי לתיראל-שדודה שלי זואת ליאורה רמתי........חכו שאני ישתחרר מהמעצר ביית...ואז ניפגש........כי הזמני קבלה פו הם משונים מאוד-וגם בגלל העיניין שאת צריכה להגיד לתיראל שדודה שלי זואת ליאורה...אתם מחכות שאני משתחררת...אמן!!נ.ב. נוער מ.ב.= מעצר ביית..זה חלק מהפרוש של הנוער שלכם....
ועיסקה!דייייייייייייייייייייי להיות פעורה.את במעצר בית.ולא מעניין לשמוע מה התוכניות של הבגרויות שלך אחרי השחרור בעזר"ה.
ומצטערת שאני שומרת חוק מעצבנת.תשתדלי לשתוק.בנתיים לפחות...
והבגרויות היו במקום "חכו שאני אצא ממעצר בית,אוכל ערבים לארוחת בוקר..."ממש מעודד לשחרר אותך את יודעת... וזה פעור לכתוב את זה בפורום שכל שוטר טמבל יכול להכנס להציץ... טוב,אולי פעור זה לא קשור.ובכל זאת יש עניין להיות חכם.לא תמיד אומנם,אבל לפעמים..
אוף.ממש משעמם בלעדיך!את חייבת להשתחרר!(אבל תתכונני נפשית שלא.למען לא ישברו קירות הבית..)
אני התכוונתי לדברים אחרים לגמרי....כמו למשל:ללחת לתומי על ציר ציון..סתם לטייל שם זה ידוע בתור מקום יפה...כול אחד מפרש איך שהוא חושב.......חיחיחי
אני לא מחינה את עצמי לשום מצב שהמעצר ביית לא ניגמר......אין סיכוי.......!!!!!!!!!!!!1

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה