היום ב-17:00 - עצרת זיכרון ב'מרכז הרב' - שנה לטבחהשם הוא המלך!

בעצרת ישאו דברים ראשי הישיבה ורבנים נוספים.

כמו-כן, ביום שלישי בשבוע הבא, ל' בשבט - תתקיים עצרת זיכרון מרכזית בלמאת שנה לטבח הנורא.

לפרטים על העצרת הזו: News/News.aspx/185584

וואו...איך הזמן טס..כבר שנה..בת-אליי
מישו מגיע?יויו2
והנה, שוב מתחילים הפסטיבלים הציבוריים..רכס רמת מגרון
ארר...רחלקה
פסטיבלים? אירוע זכרון לנרצחים עקד"ה הוא 'פסטיבל'?השם הוא המלך!
לא מבין מה גרם לך לכתוב תגובה שכזו.
לא יודעת מה גרם לה, יודעת מה גרם לי.רחלקה

זה

ו..סליחה.

הקהילתיות הציבורית  סביב זה הפכה את האירוע לפסטיבלרכס רמת מגרון
בע"ה

לפעמים.
הלוואי שהפעם זה לא כך.

אבל האווירה שנוצרה סביב אירועים בעלי משמעות ציבורית של- 'מי שלא שם לא קיים, וז'2 אימפרייההההה!!!!!!', הורידה את הרמה של האמירה הציבורית, הוזילה את הקריאה, והפכה את המציאות לפסטיבל. מועצת יש"ע מתקיימת מהפסטיבלים האלה, ו'נוער הנפלא' שלנו לעולם לא מאכזב.

ודאי שחשוב לציין את הרצח, אבל כדאי שנזהר ששלא יוליכו אותנו שולל: אם יהפכו את היום הזה ליום בכי לאומי, ולתשעה באב עם כיפה סרוגה, אנחנו בצרות. צריך לראות איזה בנין אנו מציבים מתוך היום הזה, מתוך האבל. איזה קומה נתחדשה בנו, ועוד תתחדש בנו מאז ומתוך הרצח?

ההתגבשות הציבורית חשובה, אבל חשוב גם כן לבוא בתביעה אל הציבור, ואולי זה ישמור על רצינות ומיקוד ראויים. גם באירוע הזה, ובכלל בכינוסי דוסים למיניהם.

בציפיית הישועה.
אם אני לא טועה......שירה לאל
אז בשלושים שלהם..עשו להם אזכרה גדולה באצתדיון טדי...אם זמרים..וזה  לא אמורה להיות הדרך שבה אנחנו צריכם להנציח אותם....זה באמת מזקיר פסטיבל...
כן.תירא-אל

וכל זה בלי להזכיר את השיקוץ שהלך שם, וההרצאות מלאי ה"נפטרו" במקום "נרצחו" וז"ל" במקום "הי"ד". זה מוזר אנשים שמוזילים מוות.

בזה אתם צודקים לגמרי! ראו מה כתבתי אז בנושא:השם הוא המלך!

אני חושב שהייתי הראשון שכתב נגד אותו אירוע ריקני, ובין היחידים שאמרו זאת.

קישור לדברי בעניין (מלפני כשנה - אז כתבתי בשם 'נועם הנשמות'):

Forum/Forum.aspx/f50-201

אם אתם לא מוצאים, אז הנה זה:השם הוא המלך!
לא לבוא לעצרת המטופשת והמיותרת (בלשון המעטה)!!!!!! י נעם הנשמות י(33 תגובות)

במקום להמשיך את מה שהיה בגאב'ל מוכבר - מארגנים עצרות סרק נבובות, ריקניות ורדודות, שחוץ ממוזיקה ורעש לא אומרות ולו כלום. בעצם אולי כן: חגיגות למדינת 'ישראל' שנכנסת לשנתה ה-60 ומיום ליום רק מזיקה יותר יותר. אחרי טבח אכזרי ונורא שכזה - במקום לבחון את דרכנו ולראות כיצד מגיבים ומה עושים - באים ומשחזרים את העצרת האומללה 'תודה בכתום' (שהיתה בשיתוף מנהלת סל"ע הזכורה לשמצה) והופכים את הנוער לריק ושטחי ולזול. פשוט חרפה. כל מי שקצת מבין באיזה מצב אנו נמצאים היום לא יבוא לעצרת המגעילה הזו!
מה שהיה בהצטדיון טדיאנונימי (פותח)
לא היה קשור למרכז הרב.
וכן "באירועים" שהיו בישיבה לא היו "אומנים" וכדומ' .
לדעתי עשו את הארוע כדי לנקז את הזעם של האנשיםאנונימי (פותח)

שלא יתפרץ למקומות שהם לא מעונינים

כמו רוב האירועים שמאורגנים ע"י "ההם"רכס רמת מגרון
בע"ה

גם ה'קמנו ונתעודד' היה לתת לאנשים תתחושה של עשייה, כמו חלוקת סרטים כתומים, הפגנות למיניהם, צעדות ומבצעים- כולם ניתוב כוחות בריאים של נוער למקומות לא יעילים.

וגם את ההפגנה בג'בל מוכאבר דיכאו ומיסמסו אנשים 'משלנו'.

בציפיית הישועה.
תחשבו קצת אחרת -אוסנת

יש נוער שלא כמוכם. יש נוער שכדי להוציא אותו מהטלוויזיה ולהתחבר קצת למה שקורה בארץ - צריך לארגן לו עצרות עם זמרים (דתיים לשם שינוי). משתדלים לארגן את העצרת נפרד, אבל זה לא ממש תלוי במארגנים. אז אם הנוער לא ממש "כמוני" - אז אפשר לזרוק אותו ולוותר עליו מראש?

מי שלא מתאים לו - שלא יבוא.

זה מה שהיה בעצרת של השלושים - באו הרבה הרבה נוער מערי פיתוח ומבני עקיבא. ברוך ה' שהם הכירו את אודי דוידי והחליטו לקנות קצת דיסקים שלו אח"כ (ולא של כוכב נולד). ברוך ה' שהם למדו קצת על המידות הנפלאות של הנרצחים. ברוך ה' שהם ראו קבוצות של נוער איכותי.

ראו קבוצות של נוער איכותי?!רחלקה

איזה "נוער איכותי" בדיוק הגיע לשם???

מצטערת מאוד (באמת!!) אבל מה שהיה שם היה בושה וחרפה.

איזו התנשאות.תירא-אל

בס"ד

כשעושים ערב-לזכר המטרה שלו היא לא לעשות הפצות לדתיים-גלגל"צ לסוגיהם, אלא באמת לזכור ולכבד את זיכרם של הנרצחים. ואין צורך בהתיימרויות, ערב פסטיבל אודי-חמודי אחד, לא בדיוק יחזיר אף אחד בתשובה שלמה.

ולאט, זה שהחצאיות שלהן מעט קצרות והשאלה הבוערת אצלן זה לא "נשים בישוב ארץ ישראל", זה לא עושה אותם מספיק קלוקלים כדי להזדקק להפצות שלך.

שבוע טוב.

היוהרה...רכס רמת מגרון
בע"ה

כשאני אמות, בבקשה אל תרדדו אירועי הזיכרון ע"מ שיותר  אנשים יוכלו להתחבר אליהם.

במיוחד במצב של מוות וחיים, של שפלות וגאווה- האמירה שיוצאת חייבת להיות מדויקת, ממוקדת וחדה. עיני כל העולם נשואות אל הדיבור שיצא, אל הקומה שתתחדש מתוך החורבן, אל הבנין המחודש. אנחנו מחוייבים כאן לאמת, לא למתודות נמוכות שימשכו אנשים. באופן כללי- המוניות היא לא חיובית. לרוב, המוֹניוּת מחייבת ויתורים.

רוצה לקרב מזרוחניקים? מצוין. למה על חשבון יהודים שמתו? למה על חשבון ההזדמנות והאחריות להרמת הקרן הלאומית? יש זמן ומציאות בהם יהיה נכון ל'חבר' אנשים לרעיון, להבנה, להשגה. הפסטיבלים הכלליים הללו הם ממש לא ההזדמנות. אם הציבור שלנו צריך את אודי דוידי בשביל להנחיל מסר לנוער שלו- אנחנו במצוקת חינוך משמעותית. ואת המצוקה הזו לא פותרים באמצעות אהרן  רזאל. חיבור הנוער והדור למושגים כלליים יעבור בצורה מתמשכת ומעמיקה בהרבה. אירועים כאלה אמורים להיות ביטוי למציאות תודעתית שקיימת, ואם ללא אטרקציות כאלו ואחרות אנחנו לא מסוגלים לגבש דיבור- הפגם הוא עעמוק ושורשי הרבה יותר, ואודי דודי הוא ממש לא זה שיפתור אותה.

[אגב, באופן כללי, זו דרך דלילה להנהיג חיים. את המעשים שאת עושה, תעשי מתוך אמת. בלי קשר לאיך הם מצטיירים או נקלטים או מי חובר אליהם. אמת חייבת להופיע בעולם, עם רחמים אמנם, אבל ללא הנמכת האמת בשום צורה.]

בברכת אוהב את הבריות ומקרבן לתורה, לא מקרב את התורה אליהם, ובציפיית הישועה.

לרכס רמת מיגרוןשירה לאל

אני שונאת שאת אומרת שאת הולחת למות..גם אים זה רק דוגמא...     אוף זה משגע אותי...את זוכרת שההינו שבת ברמה....ואמרת את זה....וזה משגע אותי!!!!!!!!!!!!!

תיתני דוגמא..על מישו אחר שמת...זה משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא מיתעסקים במוות

אבל אנשים אחרים ייפגעו...רכס רמת מגרון
בע"ה

איך היית מרגישה אם ההודעה היתה מופיעה כך?
כשעיסקה תמות, בבקשה אל תרדדו את אירועי הזיכרון שלה.

חמודה את...

אגב: מה עושים בחברון עם כל הבאלגן הזה של הלפתוח צירים לערבים?

בציפיית הישועה.
פשוט תמציאי שם...שירה לאל

משהוא כמו:מטילדה..חבצלת ..או משו בסגנון......

לא עושים מספיק!!!!!!!...בשבת-יתפללו על הציר אבל לא יותר מיזה..ומריך לעשות יותר.כדי שיפחדו לעשות את זה..צריך להפחיד אותם!

חכי שאני ישתחחרר מהמעצר המתועב בזה......

טוב, אז הנה:רכס רמת מגרון
בע"ה

כשסופיה תמות, בבקשה אל תרדדו את אירועי הזיכרון שלה.

[ואם כבר- מי קורא לבת שלו סופיה? כאילו- ממש אתם רוצים שכל תכלית חייה יהיה הסוף?]

תפילה זה חשוב.
היו לי כמה רעיונות מעניינים. אולי נגיע לגִזרה שלך ושל הקטשופ מחר.

בציפיית הישועה.

יש ספר על סופייה..שירה לאל

והסופיה הזואתי  באמת היתה מיסכנה-היא נידפקה בצרעת  משו כזה...

תזכירי לתיראל-שדודה שלי זואת ליאורה רמתי........חכו שאני ישתחרר מהמעצר ביית...ואז ניפגש........כי הזמני קבלה פו הם משונים מאוד-וגם בגלל העיניין שאת צריכה להגיד לתיראל שדודה שלי זואת ליאורה...אתם מחכות שאני משתחררת...אמן!!נ.ב. נוער מ.ב.= מעצר ביית..זה חלק מהפרוש של הנוער שלכם....

רכס-נשמח לראות אותך(ויותר מזה לשמוע את הרעיונות..)אוהלי

ועיסקה!דייייייייייייייייייייי להיות פעורה.את במעצר בית.ולא מעניין לשמוע מה התוכניות של הבגרויות שלך אחרי השחרור בעזר"ה.

ומצטערת שאני שומרת חוק מעצבנת.תשתדלי לשתוק.בנתיים לפחות...

הגענו למסקנהשירה לאל
שאת ואיתמר...צריכים להיות שוטרי תנועה....   זהוא יעודכם.....ולא הבנתי את עיניין הבגרויות והפעירות......
אם ככה אז מצבי באמת קשה..אוהלי

והבגרויות היו במקום "חכו שאני אצא ממעצר בית,אוכל ערבים לארוחת בוקר..."ממש מעודד לשחרר אותך את יודעת... וזה פעור לכתוב את זה בפורום שכל שוטר טמבל יכול להכנס להציץ... טוב,אולי פעור זה לא קשור.ובכל זאת יש עניין להיות חכם.לא תמיד אומנם,אבל לפעמים..

אוף.ממש משעמם בלעדיך!את חייבת להשתחרר!(אבל תתכונני נפשית שלא.למען לא ישברו קירות הבית..)

את זה את הבנת..........שירה לאל

אני התכוונתי לדברים אחרים לגמרי....כמו למשל:ללחת לתומי על ציר ציון..סתם לטייל שם זה ידוע בתור מקום יפה...כול אחד מפרש איך שהוא חושב.......חיחיחי

אני לא מחינה את עצמי לשום מצב שהמעצר ביית לא ניגמר......אין סיכוי.......!!!!!!!!!!!!1

וואו איזה ניצלו"ש...רחלקהאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה