עברתי הרבה דברים בחיים שלי.. ובאמת אנחנו עוברים דברים לא סתם אלא כדי שיחזרו אותנו.. ה' יודע מה הוא עושה..
הייתי עכשיו בקשר רציני של כמעט חצי שנה.. הייתה הפסקה באמצע של שבועיים( היא רצתה שיהיה יותר אבל היא בסוף רצתה לחזור אחרי שבועיים) כאב לי בהפסקה אהבתי אותה. החלטתי שאני מתחתן איתה. ב"ה חזרנו להיות יחד.. נפתחנו, אהבנו, גילינו אחד על השני, אפילו גילתה לי משהו מאוד קשה.( שהיא נוטה לכיוון השני) אבל היא אוהבת אותי וכן מתחילה להימשך אלי.. ואני רק אהבתי.. כמובן שהיה לי קשה אבל היא אמרה שהיא מתחילה להימשך אלי אז המשכתי.. כי יש סיכוי, היא אוהבת אותי ואני אוהב אותה. שתינו רוצים להקים בית ביחד ולהקים משפחה. התקדם עוד וב"ה באמת היה טוב. התחלנו להסתכל על טבעות וההורים היו אמורים להיפגש. ואז ראיתי שיושב עליה משהו.. בעיני אחד הדברים החשובים בקשר זה שיתוף.,לדבר.אז שאלתי אותה מה עובר עליה. מפה לשם.. היא אומרת לי שמגיע לי יותר.. מגיע לי מישהי שתאהב אותי באמת... ואני לא מבין מה קורה.. ההורים אמורים להיפגש הערב. מה את אומרת? ואז הגיע ההפתעה. הלב שלה במקום אחר. מקום אחר?! איפה?! אצל מישהי אחרת! מה זאת אומרת?.. מפה לשם כל הזמן שהיינו ביחד היא הייתה במערכת יחסים עם מישהי...! אני כמובן הייתי בשוק.. חשבתי שאני חולם. שאני בסרט. לא האמנתי... כל החיים שלי התהפכו ברגע. פשוט הכל.. .
כמובן שזה נגמר. היה מאוד קשה! אבל עכשיו אני אחרי זמן מה ובאמת הרבה יותר טוב. רק חסר לי את האחת שלי! הלב זועק! פשוט זועק!
ויש משהו שחבר שלי אמר לי שעודד אותי. יש את המישהי שמחכה רק לך! עכשיו אתה יכול למצוא אותה!
אז אם מישהו/י יכול להעביר למישהי הזאת, אני מתפלל שה' יעזור לי למצוא אותך!! תתפללי גם את בשבילנו!