חבר'ה! עוד יומיים!!ההיא מהחוף

פרוייקט ר"ח ממתין עדיין ליצירות חזותיות שיקשטו את העולם לכבוד ר"ח אדר..

כל יצירה חזותית שקשורה  לאדר והיא ברמה והשקעתם עלה מחשבה, דמיון ומעשה תתקבל בברכה בשירשור. לאחר מכן אפשר ורצוי לשלוח אותה גם לאתר עצמו.

לחשוב, להזדרז ולשלוח יצירות.. קדימה!

מחכים לכם!

בהצלחה!!

הנה...Dobby

משהו קטן...

הנה שלי, עד שיעלה רעיון טוב יותר..יורבית

לא משו, אבל שיהיה...

ליורב.אהובה קליין

כרזה מרשימה ומתאימה לחודש אדר!

יישר כוח!

תודה (:יורביתאחרונה
קוראים לי אילה(:
קשקוש מתאים (טיפל'ה מפוקסל....)ט'

ניחוש אחד מה מתנגן לי עכשיו במחשב (יש עוד משהו בהתלבטות....)

שכחת את ה"וגאג, וגאג, וגאג, וגאג."בת שמש
וואגא וואגא ווגאגא וואגקה!אלעד
חח השיר האהוב עלי
חודש טוב ושמח שיהיה... משו קטן ממני...Snoopy
בכיף..ruthi
הנה משהו, דווקא מפורים שעבר.ארגמן

פורים הוא חג שמדבר על מסכות באופן היותר עמוק שלהן- על בריחה מאיך שאנחנו מציגים את עצמנו לחברה, ועל להיות עצמנו. הנה משהו שגם צולם בפורים, וגם מדבר על הנושא הזה [אחת התמונות שלי שאני יותר אוהבת. דווקא לא בגלל הטכניקה אלא בגלל הרעיון].

לארגמן.אהובה קליין

תחפושת יפה מאד, חבל שהיא לא ממוקמת במרכז התצלום.

באופן כללי הנוף עם התחפושת- רעיון טוב.

הנה שלי.תלת נשמעיאיר מאנע

הייתי קורא לזה תלת נשמע.

נעשה ב- microsoft publisher. אין לי יותר מזה.

*תלת משמעיאיר מאנע
שלי ממתין לראש חודש באישור יצירותצחקן
תזכורת חשובה : רק יצירות שהן 100% שלכם!!צחקן
מזתומרת 100% שלנו?פלספנית

בעזהי"ת

כאילו, נניח והשתמשתי בתמונה מהאינטרנט, בתור רקע או משו כזה... נחשב?

חברלך, את היצירות האלוההיא מהחוף

תשלחו בנוסף לפורום - לאתר.

תודה.

[ויישר כח לכל מי שהשקיע ויצר משהו!]

לא יכוליאיר מאנע

אני לא יכול לשלוח כלום. יש לי 4 יצירות בעמוד הראשון. כתוב שצריך לחכות 24 שעות, אבל עברו כבר יותר. מה לעשות?

ארר איך אני שונאת את ההגבלה הזאת!רחלקה
מה שיותר מוזר שההגבלה לא באופן שווה בכל הקטגוריות.יאיר מאנע
המגבלה הוקלה, באופן זמני.משה
תודה רבה רבה רבה וחודש טוב ומבורך!!!יאיר מאנע
למה זמני?????????.................אליעד.
הנה אחד ממש ממש לא מוצלח:עפר ואפר
בע"ה

"המזכירים כרכים ומוקפים מימות יהושע בן נון, לא יוכלו להשאר עבדי אחשורוש"
[מגד ירחים חודש אדר תרע"ד]

כל ההתרחשות של סיפור פורים מתקיימת בחוץ לארץ, אך למרבה ההפתעה: תאריך החג נקבע לא עפ"י ההתנהלות בגלות, אלא עפ"י ארץ ישראל: תאריך פורים תלוי בחומה המקיפה את העיר מימות כיבוש הארץ ע"י יהושע.
וכך אומר לנו הרב: אדם שרוצה להשתחרר מעוּלוֹ של 'אחשוורוש' המופיע בכל דור בתחפושת אחרת- יזכיר כרכים ומקפים מימי יהושע: יחדש בו את הקישור וחיבור לארץ ישראל, ישוב אל שורש האומה שטמון בארץ, ובחיבור אליו יתנתק ויתנקה מכל שלטון חיצוני וזר בכלל ובפרט. בהצבת ארץ ישראל במרכז, מלכות אחשוורוש תחלש ותיפול ושיעבודה יוּסר מאיתנו לעולם.

שנזכה בע"ה מתוך שמחת אדר, להשיב את השמחה אל מקורנו, אל כור מחצבתנו, אל מהותנו: שנזכה בחודש אדר הזה לראות את אם הבנים שמחה.

טוב, היצירה יצאה ממש לא מוצלחת. ממש לא היה לי זמן להשקיע. אולי מתישהו נשפר.

[אגב, מישהו מכיר פונט שיותר מתאים לגרפיטי בעברית? יש אלפים באנגלית וכלום בשפת הקודש.]

בכל אופן: זה הרעיון הכללי, הביצוע לא מוצלח, אבל קצת מפתה לעשות את זה על אמת...

בציפיית הישועה.
פונטים לגרפיטיSnoopy

יש את "מרה" של פונביט. פונט מזעזע למדי.

למסטרפונט מן הסתם ובודאי יש גם כמה.

וחינמיים- על בטוח יש בשפע!

אגב, אהבתי את הרעיון של היצירה.

אימרי נא ליalyanni

גברת "ההיא" המנהלת

כתבת שכל יצירה ברמה עם השקעה ומחשבה וכו' תתקבל. ואני שואל, לאחר התאפקות של חודשים, איך בשם הא-ל אתם נותנים ליצירות שאין להם כלל את הפרמטרים הללו ועוד רחוקים מהם כמזרח ממערב, לעלות כאן לאתר? וכי כל יונק שלמד שתי פקודות בפוטושופ צריך לקבל במה כאן?  אני נכנס לראות כאן את היצירות בערך כפעמיים בשבוע והדבר הראשון שנפלט מפי זה: ה' ישמור! מה זה? מה זו העליבות הזו? את לא רואה שהיצירות כאן מורידות, שלא לומר משפילות, את איכות הפינה הזו  (ללא תולעים 'יעובד מחשב') באתר ערוץ 7?ביצירות מסוימות ולטעמי רבות מדי אין השקעה, בטח שמחשבה לא עומדת מאחורי זה (ובאמת, אני מקווה שלא הושקעה מחשבה כי אם כן אז אבוי לאותו יוצר אם רק עד לשם כשרונו מגיע). רצוי שתסתכלי מדי פעם על פורומים אחרים איזה יצירות מעלים שם ואז תכסנו בושתנו. אתרים כאלה נקראים אתרים ברמה ואני מבין שאם כולם נדחקים כאן להעלות יצירותיהם שחלק רב מהן, כאמור, תמוה ומשונה אז אין בכוונת האתר להיות ברמה אלא סתם במה שכל דיכפין יתיה ויזרוק שירבובו.

צר לי על הבוטות אבל לא יכולתי לשתוק לנוכח העליבות שראיתי בפינת ה'עיבוד מחשב' ואיך פינה זו הולכת ומידרדרת שבוע אחרי שבוע. פעם, נאמר, בתקופת 'עפר ואפר' היתה כאן רמה. היום- סייג לחכמה...

כל טוב

מחזקת לחלוטין.עפר ואפר
תגובתי לענין:ההיא מהחוף

קודם כל כדאי שתרגעו.  צר לך על הבוטות? אני שמחה מאוד כי באמת צריך להיות לך צר על זה. אפילו צר מאוד.

ועכשיו לעצם הענין.

אתם דוגלים בשיטה שזורקת הצידה כל מתחיל שמנסה להתחיל את דרכו. אתם מקבלים רק את ה"אלופים". אז מחילה, אצלנו השיטה שונה גם אם לא ממש נוחה לכם. 
אנחנו מקבלים את רובם. נכון, לא כולם כי גם לנו יש משהו מינימלי, אבל לנו יש קצת יותר עדינות ממה שכנראה יש לכם.
אנחנו כרגע לא הולכים לשנות את השיטה גם אם תזדעזעו פעמיים. 
כואב לכם להיות פה? תמיד אפשר לעבוד לאתרים אחרים, אנחנו לא כובלים אף אחד. להשמיץ לא נראה לי פתרון טוב יותר.

אתם טוענים שהמצב גרוע? לדעתי לא.
אתם חושבים שאנחנו זוועה? אתם יכולים תמיד למצוא לכם מקום יותר נוח.
אתם רוצים לעזור לכולם להתקדם ולשפר? בשמחה.

זה הכל על רגל אחת.

ערב טוב. 

מישהו מחק כרגע תגובות?ההיא מהחוף

בחיי שהגזמתם לגמרי.

שתהיו בריאים! חודש טוב!

ההיא מהחוף- מצטרפת לכל מילה!!רחלקה

ואני יכולה להעיד על עצמי כיוצרת מתחילה שהאתר ממש עודד ומעודד אותי להמשיך וליצור.

כן כן, דווקא בגלל הגישה הזאת, ה"פתוחה ומקבלת". קיבלתי פידבקים [הן מיוצרים אחרים, והן מהמנהלים שפסלו לי יצירות], וב"ה אני משתפרת.

אז ממש תודה ענקית! עלו והצליחו!

אגב, מי שחושב שהאתר לא מספיק ברמה- שייחפש מקום אחר.
אין עניין ביוצרים "סנובים".
זוהי גישת האתר. מתאים לכם? השארו בשמחה. לא מתאים לכם? יש מקומות אלטרנטיביים.

סוף!

תמהניalyanni

מי שמך להיות כאן מנהלת אם תגובתך, המפתיעה יש לומר, היא זו.

לו הייתי בא להתארח בבית מלון ומתלונן על שירות חדרים גרוע והמנהל היה עונה לי: 'לא טוב לך? חפש מקום אחר' אז אחד מהשניים: או שהיו זורקים אותו מההנהלה או שהבית מלון היה הולך ומתדרדר. ואני חושב, כמו שכתבתי, שהאתר בחר בדרך השניה.

גברת 'ההיא' אם לא שמת לב אני כבר עזבתי ודומני שעוד רציניים פה עזבו, בגלל גישתך וגישת האתר המזלזלת ביצירות רציניות.
אין לכם כבוד לאומנות ו'כל דגרוע - גבר'. לא ממש מטרידה אותי העובדה שאתם לא הולכים לשנות את השיטה.
מה גם שנראה שהס מלהעביר כאן ביקורת שמא תחשד בזלזול. לא זו היתה הכוונה. הכוונה היתה להעיר אתכם מתרדמתכם

רק יש לי להצטער על מקום שהיה יכול להיות פוטנציאלי עבור יוצרים דתיים, אך גישת מנהליו מחקה כל אפשרות לכך.

תהנו.

או תשתדלו להנות...

אנשים...רחלקה

זה ממש נראה שאתם לוקחים אישית את זה שפוסלים לכם יצירות...
בסדר, אני מבינה שזה לא נחמד, במיוחד שמדובר בכתיבה, שזו אחת היצירות היותר 'רוחניות'.
אבל תבינו שלא כל יצירה יכולה להתפרסם משיקולי מערכת.

גם אני בהתחלה 'נעלבתי' מפסילת יצירותי, אבל הבנתי שזה לטובת כולנו, ואם אקח את זה אישית- נצא נפסדים מכאן ומכאן.

אז...
תהיו בוגרים.

זהו. אמרתי את שלי.
ב"הצלחה!

זה לא הענין.עפר ואפר
בע"ה

הלוואי והיו פוסלים יצירות, אבל לא עושים את זה מספיק.
כל יצירה כמעט מתקבלת, ומה שכן נפסל- נפסל בגלל סיבות קטנוניות [לי נפסלו כמה יצירות  מ ה מ מ ו ת  בגלל כותרת. לי זה לא  מפריע, ההפסד הוא שלכם.]

קצת כמו להקים בית ספר:
אם תקבלי מייד את כל מי שפונה להתקבל, סביר שבית הספר יתודמת כבינוני. תרצי [לפחות בתחילת הדרך] להקפיד לסנן את מי שלא ראוי, ע"מ לבנות תדמית של מקום ראוי, חיובי ואיכותי. גם אם יהיה לך חשוב לקדם תלמידים ולחזקם, לא נכון יהיה שזה יבוא על חשבון המערכת כולה לאורך השנים.
והאתר כאן נפל בזה.

בציפיית הישועה.
אני מעדיפה  שלא לפתח את הדיון הזה.ההיא מהחוף

הוא לא מוסיף כבוד למבוגרי האתר. בלשון המעטה.

חיים טובים.

נשמע שהיה שווה פה פעםאני הנני כאינני

עם המפגשים בארגון @פסיפס 

מי יכול לספר?

מי יקום ויעלה את הדברים באוב?

אולי אנחנו דור אחר?

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

אולי יעניין אותך