האם זה נכון שיש הלילה כניסה מאורגנת לקבר יוסף?איפה הקלם

ישנם שמועות שהלילה יש כניסה מאורגנת עם הצבא לקבר יוסף

אחד שאמור לדעתהאדמו"ר מסאטמר
 0527210126אליהו
גם אני שמעתי משהוotk100
גלריית תמונות מקבר יוסף הצדיק בשכםהאדמו"ר מסאטמר
כן יש היום כניסה לקבר יוסף"עלה נעלה"
אני יודע שיוצאים אוטובסים מירושלים , רחלים, יצהר ונתניה יותר מזה אני לא יודע חוץ מזה שכל האטובוסים מלאים.
נסעתי באוטובוס ושמעתי מישהו שהתקשר לבתיה ושאל אותההשם הוא המלך!
וממה שהוא דיבר זה היה נשמע שיש.
לכל הבנים שבפורום!!!שירה לאל
אם יש כניסה לקבר יוסף אז מה אתם עושים פה לעזאזאל??
הם פאנטים.רכס רמת מגרון
בע"ה

פנאטים לא נכנסים לקבר יוסף עם הצבא, הם נכנסים רק בלי.
יש סוג של השקפה כזו שאומרת שהכניסות האלה ליוסף מאושרות כדי להסיח את דעתם של המתנחלים, וזה בעצם הגיבוי של הממסד לבצע פיגועים. ובעצם זה שנכנסים איתם לשכם נותנים לגיטימציה למעשים שלהם, וגם נכנעים לשפלות היהודית של הפחד להסתובב לבד ובגאון בארץ ישראל.

בציפיית הישועה.
ויש עוד תיאוריה שאומרתotk100

שמתי ששומעים על העלייה כבר נגמרים המקומות באוטבוסים... (שמשום מה יש בהם רק 50 מקומות! לעומת הרכבים הרגילים בכניסות הלא מאושרות שבהם יש כ100 מקומות...)

אוה, מצטרפת!!!רחלקה
גם הרב יעקב יוסף ומיכאל בן ארי עלו הלילה לקבר יוסףהשם הוא המלך!
בעלייה ההמונית הלילה לקבר יוסף בשכם השתתפו גם הרב יעקב יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף, הרב שלום ארוש וח"כ המיועד מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי). במהלך האירוע זכה ד"ר בן ארי לברכתם של המתפללים לקראת כניסתו לכנסת ה-18.
כן. הייתה כניסה ליוסף. אבל עם הציונים..מתנחל גאה.

בע"ה ית'

כול מה שתיקנו למענם הם תיקנו..

לי גם יש בעיה עם הכניסות המאושרות!א"ר יצהר

מכניסים אותנו בפחד מטורף-החיילים מאיצים בנו מהר מהר כנסו פנימה. אם הנהג לא עוצר בדיוק בדיוק מאחרוי הבטונדות נעמדים חיילים מולו וצועקים לו אל תפתח את הדלת,סע עוד אחורה,מסוכן פה. והנהג שמכיר קצת יותר מהם את הכניסות ליוסף(הוא הנהג הבערך קבוע של הכניסות.) פותח את הדלת והם חוסמים אותה וצועקים עליו משוגע,סע עוד אחורה,אף אחד לא יורד כאן.

אנחנו נכנסים כמו גנבים מפוחדים וחוששים בלילה!

נכנסים בצורה שמבזה את יוסף הצדיק!

בהחלטה אישית-הפסקתי להיכנס בכניסות מאושרות.

אולי זה לא ההרגשה של כולם. אני הכרתי את קבר יוסף בתפארתו,את הישיבה בתוך קבר יוסף,אי אפשר לראות את החילול הזה!אי אפשר!

יומוצלח נבנה את היכל ה' יבנה המקדש!

מילים כדורבנות.. אשרייך..מתנחל גאה.

בע"ה ית'

לידיעתך הרב ברלנד אמר שמיצפה יוסף זה בחינת יוסף... כאילו אתה נימצא אצל הצדיק..

הרב אמר שיוסף מיתגלגל בקבר בגלל זה..

לפני שלושה כניסות שכחו לישמור מקום ל"שובו בנים"
 קיצר הרב ברלנד אמר להם לא ליסוע בכלל, המח"ט ניבהל בא לרב, לפני שהספיק לפתוח את הפה הרב התחיל לספר לו על כול מה שהולך בשכם-על המבצעים הסודיים עמדות תצפיות וכו' וכו' המח"ט היה בהלם שאל אותו איך הוא יודע הרב ענה אני שולט בשכם ולא אתה!..  (וביקש ממנו שלא יציק לחבר'ה שניכנסים.. ובאמת גי'פ שעצר חבר'ה שיחרר אותם.. אבל אחרי זה חייל ירה להם מעל הראש..

עוד 2 סיפורים.. (מתוך אין סוף..)

הגיעו 3 שבכניקים לרב ואיימו עליו שאם הוא לא יגיד לתלמידים שלו להפסיק אז הם יתפרו לו תיק וכו' וכו', אמר להם 'כן כן הם לא שומעים לי אני ינסה', ניפנף אותם. חבר שלי היה בחדר, בצהרים, הרב פנה אליהם ואמר להם עכשיו תיסעו ליוסף הצדיק!- והם נסעו!.

עזבו.. יותר מידי ניסים גלויים.. וגם ניראה לי שחל עליהם מטעם אנ"ש צו איסור פירסום מחשש ל..

אז לידיעתכם! 

הרב ברלנד נתן אישור לכנס ליוסף הצדיק, (על מנת לכנס ולהיתפלל, לא בשביל אקשן וכו')  האישור תקף בן השעות- -

וכרגע מוקפא עד ראש חודש ניסן...  יש הרבה דרכים לכנס, כבישי שטח וכבישים רגילים, כגון מחסום בית פוריק, ניפתח(הקלות שקיבלו הערבים..) ב6 בבוקר ואפשר לכנס חופשי.. . (לא כותב כאן את השעות מחשש.. מי שמעוניין יפנה במסר"ש..)

למה יש כניסות לקבר יוסף?מתנחל גאה.אחרונה

בע"ה  ית'

למה יש כניסות לקבר יוסף?

פתח רבי יהודה ואמר: כמה נאים מעשיהן של אומה זו: תקנו שווקים, תקנו גשרים, תקנו מרחצאות.
רבי יוסי שתק. נענה רבי שמעון בן יוחאי ואמר: כל מה שתקנו-לא תקנו אלא לצורך עצמן, תקנו שווקין-להושיב בהם זונות, מרחצאות-לעדן בהן עצמן, גשרים-ליטול מהן מכס (שבת לג,ב)

הצבא מרבה לאחרונה בכניסות מאושרות לקבר יוסף. חשוב שהציבור יבין וידע מדוע זה קורה: זה קורה בעיקר בגלל יהודים רבים בעלי מסירות נפש שעמלים וניכנסים לקבר יוסף בלי אישור הצבא, על אפו ועל חמתו. מסירות הנפש של האנשים הללו על ציונו של יוסף הצדיק גרמה לצבא לאשר כניסות רבות יותר, כדי 'לשחרר לחץ' וכך להפסיק את הכניסות שאינן באישורו.

חשוב שעם הכניסה ליוסף-לא 'נשחרר לחץ' אלא רק נגביר לחץ: לחץ לכבוש את המקום הזה לגמרי מידי אויבינו: לחץ שלא להיכנע לתכתיבים של צבא שמתפקד ככח או"ם בין ערבים ליהודים, לחץ לחזק את מסירות הנפש על ארץ הקודש וצדיקיה שוכני עפר.

ומי שיוכל לעזור גם בכניסות שאינן מתואמות עם הצבא-כדי שיהיה ברור שיוסף הצדיק הוא בעל הבית כאן והוא המאשר להיכנס ולהתפלל על ציונו-יבורך מהשמים.!

*** מי שמכיר אותי יודע למי להעביר תרומות, מי שלא ורוצה להעביר- שיפנה במסר"ש.

ומי שיכול להשים אצלו בישיבה\אולפנה קופת צדקה ולהתרים יפנה אלי ויקבל קופה...(תחשבו ישיבה של 200 בחורים כול אחד 10 ש"ח תרומה... או אולפנה של 300 בנות כול אחת 15 ש"ח תרומה.. זה יחזק מאוד..)

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה