"מכירים את זה"....חברון בנשמה

טוב, אז אני מתחילה.... תמשיכו כיד הדמיון הטובה עליכם.....

*מכירה את זה שאת בשיעור האחרון על קוצים כי את לא רוצה לפספס את ההסעה הביתה,ואז את טסה לתחנה, ובסוף ההסעה מאחרת באיזה שעה?

*מכירים את זה שתמיד תהיה את המורה הזאת, עם איזה 39 מעלות חום (לא עלינו) מנוזלת, עם טישו, אבל תבוא לאולפנא בטענה ש-"איך יכולתי שלא לבוא לאולפנא לראות את התלמידות המקסימות שלי"

*מכירים את זה שיש לך איזה מורה בהיריון שרק תאחר פעם אחת, וכל הכיתה תחגוג שבטח היא כבר ילדה, ופתאם את מסתובבת ורואה אותה מאחוריך ויש לה איזה חיוך מעצבן שאומר"אני מצטערת להשבית את שמחתכן ,אבל עדיין לא ילדתי" ואת לא יודעת איפה לקבור את עצמך....

*מכירה את זה שאת כולך טסה במדרגות בשביל לא לפספס את השיעור, ופתאום את מתנגשת עם המנהל של האולפנא? ואז את איזה שבוע מנסה לא לפגוש אותו...

*מכירה את זה שאת בטוחה שהאוכל של הואלפנא שלך הכי מגעיל, אבל אז את מבקרת אצל חברה שלך באולפנא אחרת, ואת מודה לה' על האוכל של האולפנא שלך? (לא מדובר על האולפנא שלי... לנו יש ב"ה אוכל סבבה...)

טוב.. תמשיכו אתם....

לילה טוב!

חח אהבתי....*פרח*

מכירים את זה שאת יושבת הכי רחוק מהדלת של הכיתהואת רוצה לצאת את עושה את כל הדרך בכיתה עד הדלת וכשאת אמגיעה לדלת המורה אומרת לך עוד 3 דקות הפסקה חכי........

מכירים את זה שכשאת באולפנה שלך את מתלוננת על כל דבר אבל אם מישהי מאולפנה אחרת מעיזה להגיד משהו נגד האולפנה שלך את תעשי הכל כדי להחזיר את הכבוד האבוד....

מכירים את זה שאת יכולה לא לדבר בחיים עם מישהי משכבה אחרת באולפנה שאת רואה אותה כל יום אבל כשתפגשי אותה ברחוב תתרגשו כאילו אתם חברות טובות שלא נפגשתם שנתיים..!!

מכירים את זה שאת מתכננת להבריז מאיזה שיעור ובדיוק את פוגשת את המורה מולך במסדרון..

נכוןןןן#חנוש#

מכירים את זה שאת מתגנבת בחשאיות דרך המדרגות השניות כדי שהמורה לא תראה אותך ואז נתקעת ברב\מנהל\ת?

מכירים שמבקשים מהמורה לצאת והיא לא מסכימה ואז לכל מי שבאה אחריך היא נותנת וכשאת מנסה לצאת שוב היא לא נותנת?

איזה נכון זהה!!יושי=]

*מכירות את זה שמישי יוצאת מהכיתה ותורקת תדלת,וכל הקרוואן רועד,והמורה יוצאת החוצה לראות מיזאת,וזהיא נכנסת היא טורקת תדלת יותר חזק..

*מכירות את זה שמתחילים לקלל תאמ-אמא של מורה אחת,ואז אתם רואותותה מאחוריכם?!

*מכירות את זה שדווקא מול המנהל תדפקו תחליקה של החיים שלכם?!

*מכירות את זה שמדברים עם המנהל,ואז יש רוח וכל החצאית עולה?! [<מכאן לומדים ללכת עם סקיניXD]

*מכירות את זה שכל השיעור אתם בשקט,בשניה שאת פותחות תפה המורה אומרת לכם לעוףף החוצה כי הרעשתם?!

*מכירות את זה שדווקא ביום שלא תעשי שיעורי בית ,המורה תבדוק מי עשתה?!

אתן יודעות מזה חוקי מרפי?נדנדה כתומה.

אם לא- עכשיו תדעו....

מה שאתם הכי לא רוצים שיקרה- יקרה בזמן הכי לא מתאים(יואו איזה פלסף....)

חחח חנוש קרעת אותי... קרה לי בדיוק אתמול!! (2)אנדרלמוסיה
--פעימה

בס"ד

--מכירים את זה שדווקא בטיול שנתי אתם חולים?
[אם לא- נעים להכיר.. אני בבית, חברות שלי בגולן..]

--מכירים את זה שדפקתם את הריצה של החיים שלכם כדי להגיע לשיעור, המורה לא הכניסה אתכן ושניה אח"כ היא מכניסה שתי בנות שגם אחרו? העניין הוא- שאי אפשר להכנס ולשאול 'למה אותם הכנסת ואותי לא?!' או משו כזה.. בעע.

-- מכירים את זה שעד שיש לכם רעיון להשיג כסף למבצע שישית, השמינית תולות פרסום בדיוק לאותו דבר שרציתם לעשות?
[השכבה שלי עוד מעוצבנת עליהם..]

לטיול השנתי-שלבוקית

גם חברות שלי 3 ימים באילת ואני בבית כי חזרתי אתמול מבית חולים =[[

ומכירות את זה :
- שששששששששששש..

אני אחשוב...XD

ניצלו"ש...קישי=]]
למה את היית בבית חולים?? מה קרה?
כולם מכירות את זה..אנונימי (פותח)

שאת בקושי קמה בבוקר כולם מנערים אותך מהמיטה ואת אז רצה כמו איזה משוגעת לכיתה עם הספרים, והמורה תוקעת בך

איזה שהו פרצוץ ואומרת לך שיש לך חיסור..

פיתחתי שיטה נגד זה-פעימה

בס"ד

פשוט- לא קמים..

לללוווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!בת-עמי
היי בת עמי ,גם אני הבנתי...אחת ללא שם
מכירים את זה..בקטנה

שעד שהחלטת ללמוד למבחן,ואפילו צילמת חומר כדי ללמוד,כל הכיתה מגישה עצומה כדי לבטל\לדחות אותו..

מסקנה-אני כבר לא לומדת.

וההיפף,שאת ועוד מישי תרצו לדחות ת'מבחן,ודווקא אז אפחת לא תרצה=\

אם אפשר לעשות לא רק בנושא לימודים אז......אולפנסטית גאה
מכירים את זה- שיושבים ואוכלים דגנים ושמים את הקופסא מול הפנים כדי לקרא את הרכיבים למרות שאתה יודע שתשכח מה הם בפעם הבאה ושאתה תעשה את זה גם בפעם הבאה?
וואי זה פשוט קטעים של אולפניסטיות...mama
צחוקיםם
......חברון בנשמה

מכירה את זה שאת לא מספיקה לעשות כלום בבוקר,את מתארגנת בטילים רצה חסרת נשימה לאולפנא, ואז את מגלה שבאתם איזה 3 בנות לכיתה והמורה עדין לא הגיעה???

* מכירה את זה שאתם אולפנא ממש גדולה ואת איזה חודש מדברת כל הזמן עם איזה בת אחת ואז אחרי איזה חודש היא עושה לך: "אז איך אמרת שקוראים לך?" |מוכר...|

* מכירה את זה שבהכתרה של האולפנא תמיד באות כל מיני בנות ישנות שלא קשורות לכלום, והם פשוט באות כי"יש הצגה יפה בחינם אז למה להפסיד"

גוד נייט

נממ, אצלנו הכתרה זה לא בחינם.יורבית

כתבו פה המון דבירם ממש נכונים, ואין לי עוד רעיונות..

הא, מכירים את זה שאת בחדר מחשבים וכולם מסביבך בבאבל טראבל ושות', ורק את בערוץ 7?

[או שזה רק אני.]

צכירים אתזה שהבנ ים מתחפשים ונכנסים להכתרה??רננוש!

בס"ד

חח.. מזל שבסניף מכירים את כולן ואז נדע מי התחפף.. [לא שאין כאלה ערסים שמציצים..=]]

יש פה פוול דברים נכונים....שרבוב
מכירות את זה?אנונימי (פותח)

מכירות את זה שאת באה להתיישב על הכסא ומישהי מושכת לך אותו מאחורה ואת נמרחת על הרצפה...

מכירות את זה שאת פוגשת חברה בהפגנה או ריקודגלים או משהו ואת צורחת משמחה "יוווווווווווווו, שנים לא נפגשנו", למרות שבעצם ראית אותה בבוקר באולפנא?

מכירות את זה שאת מדברת בפורום עם מישהי ואת בטוחה שהיא מהאולפנא שלך ואת כותבת לה "נו די תהילה אני יודעת שזאת את", ואחרי שבוע מסתבר לך שטעית ושזאת מישהי אחרת לגמרי...

המשך - מכירים את זה...אנונימי (פותח)

מכירות את זה שאת באה להתיישב על הכסא ומישהי מושכת לך אותו מאחורה ואת נמרחת על הרצפה...

מכירות את זה שאת פוגשת חברה בהפגנה או ריקודגלים או משהו ואת צורחת משמחה "יוווווווווווווו, שנים לא נפגשנו", למרות שבעצם ראית אותה בבוקר באולפנא?

מכירות את זה שאת מדברת בפורום עם מישהי ואת בטוחה שהיא מהאולפנא שלך ואת כותבת לה "נו די תהילה אני יודעת שזאת את", ואחרי שבוע מסתבר לך שטעית ושזאת מישהי אחרת לגמרי...

מכירות את זה שאת עושה צ'ופר לחניכות שלך ואת חושבת שאת שיא המקורית, ובסוף הם אומרות לך שכבר הביאו להם ת'צופר הזה בשנה שעברה?

נחמדטריכו
רק אל תסיטו באמת את הכסא של החברה כי אנשים שברו את הגב מהשטוית האלו
המשך - מכירות את זה...אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי פלספנית בתאריך ח' אדר תשס"ט 16:45

מכירות את זה שאת הולכת באיזה טיול או מחנה בנ"ע ופוגשת מישהי מה'זה מוכרת לך שמתחילה לדבר איתך ואין לך שמץ של מושג איך קורים לההההההה..........

ומכירות את ההפך, שאת באה למישהי ובטוחה שזאת מישהי שהכרת באיזה סמניריון ואת שואלת אותה "תרצה, מה נשמע?" והיא עונה לך בקול אחר לגמרי ממה שזכרת "נעים מאד אבל קורים לי חווה...."

בטח מכירה את זה..טל_טול

מכירה את זה שאת הולכת לך בדילוגי היידי בת ההרים במסדרון עם הכרטיסיה ביד(שלא ניתן לפקפק בכוונותיך הזדוניות ) ובדיוק המורה עומדת מולך.. את לא יודעת בדיוק איך להגיב (אהמ אהמ) אז את פשוט עושה אחורה-פנה ומסבירה את זה ש"בכלל רציתי ללכת למזכירות"?

בעעע..

מכירה מקרוב

יומטוב!

מכירות את זה....פזוש

שאת רואה ת'מורה שלך באה ואת רצה ומדלגת כדי להגיע בזמן ובסוף היא נכנסת לפנייך וסוגרת ת'דלת......

גם יש ת'קטע שאת מדברת עם המורה שלך ואז היא אומרת שאת מתחצפת למרות שאמרת משהו נורמלי.....

לי עושים את זה כל הזמן-שלבוקית
שאני אומרת משו נורמאלי והמורה אומרת שאני מתחצפת... =[[ חח =[[ * פיצול *
מכירות את זה ש..בת-עמי

בנות באות אלייך, ובשלב שהוא כבר אין לך כח/ שאת חייבת לעשות משו, ואת רומזת להן שילכו (לא בצורה מגעילה...),ושאת צריכה לעשות עוד מלאנתה דברים, והם לא קולטות וממשיכות להשאר!!!!!!!וזה כ"כ מעיק...

חחח.. לי יש משו טוב.. ניראלי זה קרה רק לי..המלכה של העולם

תיכננו כל ההקבצה להבריז.. פיתאום אנחנו רואות ת'מורה עולה לכתה..

ואז היא שואלת: לאן אתן הולכות?

אז אמרתי לה שאנחנו רוצות להבריז..

בסופו של דבר, לא למדנו באותו שיעור..

עוד..#חנוש#

מכירים שאתם מדברים על התוכנית שהייתה אתמול בטלויזיה ואז הרב להלכה מאחורייך?=( כ"כ עצוב שזה קורה..

מכירות שמתפללים שהמורה למתמטיקה תהיה חולה(וטיפהלה אומרים את זה בקול) ואז היא מאחוריך??

מכירים שעד שנשארים בפנימיות לישון על זמן המבחן הוא נדחה לשעה שאח"כ ואפחד לא טורח להגיד לך?!?!

מכירים שכשהמורה נכנסת מישי גאון אומרת לה-"אבל המורה, *** אמרה שילדת.." הכי עצוב שכשהמורה עונה לה שהיא בכלל לא בהריון..וזה קרה..

גם לי יש קצת..אנדרלמוסיה

מכירה את זה שאת עוברת ליד המשרד של המנהל/ הרב או סתם עוברת לידו ואת בטוחה שהוא מסתכל עליך בפרצוף כועס על משהו שעשית ואת בלחץ כל היום?

<או שזה רק בכיתה שלי?>

עוד כמה...הירהורי הלב

*מכירים את זה, שאת עומדת בכיתה ועושה לעצמך ולחברות שלך אופרה, כולך שרה בהתלהות, ואז הדלת נפתחת, את לא מסתכלת בכלל, אבל אז כשהיא פתוחה את קולטת את הרב עומד מולך...

*מכירים את הקטע הזה שאתה ישן בפנימיה עד ארוחת בוקר, ואז אתה קם במיוחד לאכול ועד שאתה גומר להתארגן ויורד למטה האוכל נגמר.... (או שרק מהפנימיות שלנו לוקח שעה להגיע לחדר אוכל)

* מכירים את זה שאתם מבריזים מאיזה חצי שיעור, ואז מענישים אותכם, מעיפים אותך ומה לא, ואז חברה שלכם מגיע אחרי הברזה של 3  שיעורים ולא עושים לה כלום... (זה קרה לי ההפך, כל מי שאיחרה לשיעור הראשון בבוקר, השעו אותה-מלא בנות- ואני הגעתי מהפנימיות רק לשיעור הרביעי בערך, ולא עשו לי כלום!!)

אולי אחרי זה אני יוסיף עוד...

אני פשוט אוהבת את הדברים האלה!!!יקירה
חחח.. קרועות..המלכה של העולם
מכירים ש..#חנוש#
בשיעור היחיד שאת נמצאת עד הסוף המורה באה ושואלת:לאן נעלמת בסוף השיעור?!??!?!?!
כל עוד זה ככה---- זה מעולה...!!.ר.ע.ו.ת.

הקטע מתחיל שאת צריכה טרמפ...

ואת בונה על מורה אחתתת

ויש לך שיעור איתה...ואת מגיעה רק לתחילת השיעור....

ואז את פוגשת ת'מורה..... והלך הטרמפ...

^^זה עוד מילא#חנוש#
את יודעת מה קורה כשהטרמפ הוא המורה להסטוריה?? א.את צריכה להיות כל השיעור ב.את לורוצה לדעת על מה היא מדברת בנסיעה..חח
עוד אחד לאוסף..הודית
בקשר לטרמפים...מכירות את זה שדתי עומד ומחכה לטרמפ ולא מגיע וכל מכונית שעוברת ולא עוצרת הוא אומר שזה כנראה יולדת...-רק אצל הדתיים!!
סתם כדי לכווץ.. רחלקה
כחחח.. משועממת..המלכה של העולם
חחחח.. לאן הגענו?!המלכה של העולם

והקטע של השירים,

זה לא רק אצלכם.. (גמלא אצלנו!)

אבל יש הרבה כאלו.. חלקם אני מכירה אישית..

באמת לאן???הודית
אהה..חייםמשוגעים אצלי בכיתה זה עוד יותר גרוע אצלי שרים\יותר נכון מדקלמים את כל"הגן של דודו"בעל פה!!לא משנה שאני גם ביניהם אבל שתדעי שיש יותר גרוע..חחח
חחח.. גם באול' שלנו זה כך.. אבל לא בכתה שלי..המלכה של העולם
בכיתות יותר גבוהות!
אצלנו מדקלמים מולאן......נדנדה כתומה.

ואני אפילו לא ראיתי את זה......(חור בהשכלה!)

חחחחח

חולה על חברות שלי....

יש לי..אנונימי (פותח)
מכירים את זה שמרוב שהאולפנה שלך פיצית אם את צריכה מישי את פשוט צורחת את השם שלה והיא עונה לך מאזישהו חדר..
חחח... אצלנו זה ככה....נדנדה כתומה.אחרונה

צמעו קטע:

7 בנות לא עשו מבחן ביום של המבחן- אז הם עשו היום....

והמורה אמרה להבן לא לעשות ביחד- כל אחת במקום אחר(היא אמרה- ליד עצ אחר....)

אז הן ענו כזה- כל אחת- על ביוב אחר....

(בדיחה פנימית של האולפנה... בערך כל הביובים של היישוב- נמצאים באולפנה...)

אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך