אז ככה..להוי ידוע שאני ב''חיתולים'' בנושא ציונות דתית. אידאלים.יציאה מאגואיזם מסוים כלפי המדינה..ועם ישראל..קיצר..לומדים ומתחברים אט אט..
עכ'פ..קבעתי חברותא עם בחור מהשיעור שלי בדיוק בנושאים הללו..הבחור ציוני אידיאליסט עם תעודות..בחור מדהים..[נראה לי תפוס
..]..אנחנו מתווכחים מקבלים מדי פעם אחד את דעותיו של השני..ואני מקבל ממנו הכל בעצם על השקפה צבא אידאלים מדינה..שאיפות להגדרה עצמית..ועוד כל מיני דברים שמעסיקים את מוחי הקודח בנושאי הציונות הדתית..[שרלואי מובהק דרך אגב..]..
דא עקא ש..
אני מרגיש לפתע שהוא מתרבן[מלשון רב\רבנות\רבן של כל בני הגולה..וכן על זה הדרך] עלי משהו..זותומרת..הוא פונה אלי בצורה של..''אל תדאג אתה עוד וכ'ו''..''אני מאמין בך''..כל מיני כאלה שכאילו הוא איזה מדריך פרטי שעוזר לי..מה שממש לא נכון משום שכמה שהוא באמת מלמד אותי על הדברים המפורטים לעיל..עדיין...החברותא היא יותר מעין ויכוחים ופולמוסים בדינים ובנושאים שונים..ובדברים שגם הוא הרבה פעמים נתקע..
קיצר..אני לא רוצה להפסיד אותו ואני גם לא יעשה זאת כי ההפסד מרובה על הרווח..[אין כזה].. רק מה שאני כן רוצה לעשות שזה יהפוך לקטע של חברותא באמת כמו שזה זה..וכמו שזה אמור להיות..
מה אתם אומרים?..מה לעשות?..
, הציונות האמיתית :"ותחזינה עינינו בשובך לציון..." כל השאר מיותר.
זה מספיק קשה לארנאו עד כדי זה שהוא הביא את הסיפור לפורום - אז בשבילו זה קשה, ואם בשבילך זה לא קשה - זה ממש לא רלונטי.