א)ראשית אם אתה וחבריך היו מתתפקדים לליכוד הייתם מכניסים אותו (פיייגלין) לכנסת (היה חסר בסה"כ 200 קולות ע"מ להכניס אותו למקום ה-19 הבטוח ממנו נתניהו לא היה יכול להעיף אותו, מכיוון שלא עשית זאת תפנה את הטענות אך ורק כלפי עצמיך (ואולי יש לכנות זאת מצעד הבושה בכך שלא עזרתם לפייגלין).
ב)לגוף טענותיך הן אינן נכונות עובדתית, מכייון שכדי שהליכוד לא יקבל את המקום ה27 -מירי רגב, היה צריך שלא יצביעו לליכוד משהו כמו 18,000 קולות וזה הרבה מעבר לכוחה של מהיגות יהודית (אילו באמת היה כזה המצב היה שונה לחלוטין), כך שכדי שתתנצל על הטלת הרפש.
ג)ממש מעניין שאתה לא מאשים את ברוך מרזל על כך שבשתי (אולי כבר שלוש) מערכות בכירות האחרונות זרק עשרות אלפי קולות ימין לפח אפע"פ שידע שלא יעבור את החסימה ובכך חיזק את העבודה וקדימה באופן ישיר, מעניין שאתה לא בוחר לתקוף אלא רק אנשים שלא קרובים לדעותיך (אולי צריך לעשות טבלה כמו שאתה עשית על מצביעי מרזל בשנים האחרונות ולהדיח אותם אל עמוד הקלון??)
ד)אין זה נכון לבזות את מי שפועל עם א-ל למען מטרות קידום עמ"י במיוחד יהודי בעל מסירות נפש כר' משה פייגלין, שכן כלל זה יהא נקוט בידך "מי שלא עושה לעולם אינו טועה", ולכן מה לעשות כעושים אז לפעמים טועים, לא ניתנה תורה למלאכי השרת, (זה תשובה אם טענותיך היו מוצדקות, אך הפרכתי אותן ועיין לעיל).
אשמח להתייחסות (ולא רק מפותח השרשור אך ממנו במיוחד).
_____________________
יא רבי כמה סוגרים עשיתי..