..עזיהו

הערה:

אין לי זכויות יוצרים לקטע הבא.

כתבתי אתו פה,אתם מבינים למה ברוך השם..

נפרדנו,נכנסתי לטראומה גדולה,מרגיש שאני בנסיעת אוטובוס ארוכה,אני מעדיף למות מאשר שלא תהיי לצד המושב שלי,לא יכול לספר כמה פעמים הקאתי,בכיתי,הולך לחדרי,מדליק את הרדיו ומתחבא,חשבתי שהיינו זוג מהסרטים...אבל לא.מרגיש שכל מערכת היחסים איתך היא שקר זה היה אני ואת,למה חשבתי שנהיה ביחד עד המוות?

כי אם יכולת לקחת את חיי,היית עושה את זה,כאילו הצמדת סכין לחזה שלי,דחפת אתו ישר לצד השני ותקעת גם יתד.

הייתי צריך להלחם יותר,אבל לא יכולתי.באותה תקופה אף אחד לא יכל לפגוע בי כמוך,ואולי גם עכשיו...מקווה שלא.הלילה סוף סוף עמדתי,זקפתי את הסנטר,סוף סוף נראו בי סימני חיים,בפעם הראשונה מאז שעזבת אותי.ברוך השם.

והשארת אותי ללא כלום,רק עם חלומות מנופצים והחיים שיכלו להיות לנו,והחיים שיכלנו לחיות.אבל אני יוצא מהשפל שאני נמצא בו.מוציא את עצמי מהזבל,פעם נוספת אני קם פעם אחת ולתמיד,לעזאזל עם זה.אני אאחר למסיבת הרחמים אבל את לא תתני את האגרוף הראשון.

קבלתי אתו לסנטר כמו אלוף אז אל תכללי אותי עם המפסידנים,אני הפסקתי להיות שק החבטות שלך!

היינו אמורים להיות הלילה שלושה חודשים ביחד,אבל נפרדנו.התכוונתי להתקשר אבל לא היה לי מה להגיד באתו זמן,עכשיו אני יושב בבית וכן יש לי מה להגיד.ואני מודה לך,כי הפכת אותי לאדם יותר טוב משהייתי.אבל אני שונא אותך,כי יבשת אותי.נתתי לך הכל,את נתת לי כלום.

אבל אם את מאשימה אותי,את משוגעת.וכנראה שאחרי כל מה שנעשה ונאמר אני עדיין אכעס.אני אולי אף-פעם לא אוכל לסמוך על מישהו.אבל את לא תשברי אותי.רק עשית אותי חזק יותר משהייתי לפני הפגישה אתך.אני מתערב אתך שאהיה בסדר בלעדייך.ואם אמעד לא אקרוס,אני אעמוד על רגליי ואצעק!

תודהעזיהו

עצוב ליאקונה מטטה

עצוב.הכל מאת ה'

מותר להגיד משהו? או להציע? רק אם אפשר.
אם לא אערוך...

אם אתה סובל מיזה אז תעזוב אתזה.
תפסיק עם זוגיות לכמה זמן.
זה גיל קטן מידי בשביל להעמיס עלייך את כל הדבר הזה.
אתה עוד צעיר,למה אתה צריך לבזבז אנרגיות על דברים כאלו? החיים עוד לפנייך.

אני לא אומרת מה לעשות..אלא מה כדאי.פשוט מרגישים בכתיבה שאתה סובל כל הזמן.
אז תפסיק עם זוגיות,עם בנות,תקבל על עצמך לא להיות בקשר עם אף אחת! עד הגיל שבו תירצה להתחתן.
שם יהיה לך קשר הרבה יותר טוב ובריא.

זה להכנס למעורבולות מספיק יש לכל אחד את הדברים שהוא צריך להתמודד.אז למה בגיל כלכך צעיר להרוס את הנפש על דברים כאלו.

תלמד תורה תתתחזק ,זה רק עושה לך רע.
תנסה חצי שנה,שנה עד הגיל לחתונה בלי בנות,בלי קשרים,בלי כל זה.זה כלכך מקשה להיות בקשר שהוא לא רציני ושוחק.

שיהיה לך הרבה בהצלחה! ושיהיה לך רק טוב בע"ה
אני לבד עכשיו,ברוך השםעזיהו

שווה לחשוב על זה...עד גיל 18...זה נשמע לי בסדר...

טוב,אני צריך לשקול את זה.

תודה...

בשמחה.בהצלחה רבה!הכל מאת ה'
אמן.תודה רבה...עזיהואחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך