בין יום שכחת את הסיסמא?
למה פתחת פצל"ש?
ובכן- הסבר!
אני לא מתיימר להציג את עצמי כמשהו. לא ממהר להציג עמדה, בלי מכבסת מילים- אני לא סגור על עצמי. בחזרה למכבסת מילים- אני פתוח!
ההרמורניקיות שיש בי לא נעלמה. (אני לא כ"כ טוען שיש בי)
אמא עכשיו בבית שלומה טוב ב"ה.
אה, שכחתי את השאלה הראשונה....
אני לא באר"י ישאג, ויש לך זכות בעניין... סתם...
דו"צ היקר והנכבד והאהוב והמדהים והצדיק והנחמד (תשמרי את השבחים האלה לחברותיך לשידוך...)- עוד לא זכה למסיין אותי, הוא התייאש ממני ממזמן.. הוא ניסה אותי עם יהונתן לוי הכהניסט במכה האחרונה. והאמת- היה לי נחמד לדעת שבראשי התנועה יש את תורת הרב מאיר דוד כהנא (שאם לא שמת לב לכ"א- אני מעריץ אותו)
אז מה ההסבר עד עכשיו- ובכן-
את, כמובן לא יודעת כלום עליי, כולל את מקום מגוריי, שם משפחתי ואפי' את שמי הפרטי את לא לגמרי יודעת....
בטח גם בטח שלא את דעתי (המשתנה?) לגבי גבעות וארגונים ספציפיים, וזו אכן עילה שאפרסם פה את דעותיי.
א-ב-ל- אני כן חושב שאם כבר (בעצם, בלי האם כבר.)- צריך לעשות את זה יעיל ונכון. והרבה פעמים היחס בין פעילות הבנים לפעילות הבנות לא עולה יפה וצריך לדעת לעשות נכון וממה שהבנתי מדבריה הניחוחים של @בצפייה למקדש (הלא היא בוערת בכבודה ובעצמה) היא מדברת על פעילות בנות שלא מפריע ורק עוזרת למפעל המבורך (באופן כללי, עם מלאן הסתייגויות, כן? שלא תתפסו אותי קיצון. חו"ח...) שבו (בעיקרו, כיאה) נוטלים הבנים הקדושים חלק.
(סתם כהערת אגב- כשהייתי אורח עם חברים אצל עמישב (|סגידה קלה|) ברכב (טרמפ...) שאל חבר שלי את הנכבד הנ"ל "מה דעתך על בנות בגבעות" ומכובדנו הק' ענה לו- שהוא חושב שיש מספיק חלקים בארצנו הק' שדרושים יישוב כך שכל הסדר/ קבוצה (שמתאים להלכה. נחמיה.) יכול למצוא מקום משלו. ואין עניין לריב על נושא כזה או אחר בגבעה)