אנשים יש לי שאלה....חסידת בן זמרה
בטח יש כאן המון תש' לזה:פעימה
הולכים לרבנות ומצהירים..ואז נותנים לך פטור..בת-אליי
לא מצהירים!!!!!!!!!!!!!שירה לאל
מי השנייה חוץ ממך?קטיף שנית
קיבלתי צו ראשון..מתנחל גאה.
איזה סיבה יש שלא לבוא?מ.מ.י.ר
להבדיל, גם כשגזרו לגייס צעירים יהודיים לצבא הרוסי והפולני, הם באו בשביל לנסות להשתמט.
חוץ מזה, זה סתם יכול לגרום לך לצרות. (תשאל את הר"מ שלך [ישיבה קטנה, לא?] אם זה כדאי).
שאלתי את הרב שלי.. והוא אמר להישאר בישיבה...מתנחל גאה.
אה, אז אם כך.מ.מ.י.ר
למרות שרק נקודה אחת שכדאי לתת את הדעת עליה: יכול להיות שאחר כך ייגרם הרבה הרבה יותר ביטול תורה. [לכן ועד הישיבות החרדי מפרסם מכתבים בהם הוא מזהיר שלא לשחק משחקים עם הצבא, כי כבר קרו מקרים שגייסו בגלל שלא באו; אני יודע גם על מקרה בישיבה חרדית אחת, שהתלמידים הלכו להקביל פני אדמו"ר החסידות שלהם, מעמד גדול וכו', לכמה תלמידים היה בדיוק אז דחיית הצו והם רצו שלא ללכת. המשגיח הכריח אותם ללכת].
ממיר-למה להבדיל?קטיף שנית
איזו סיבה הגיונית יש שלא ללכת לקבל דיחוי?השם הוא המלך!
לא חסרים מקרים של כאלו שניזוקו מכך שלא הסדירו את הדחייה שלהם בדרך הרגילה.
לא מצליח להבין מה הטעם בזה.
ומי שכן הולך לקבל דיחוי מזיק לכלל עמ"יקטיף שנית
נו, אתה באמת מאמין במה שאתה אומר?השם הוא המלך!
בטחקטיף שנית
פרט הסבר נמק והדגם!רחלקה
תדחה אותו קצת ואז תבוא אחרי כמה דחיות כדי שיבינוThe yehudi
שאתה לא מורעל ל"ע.....
בעיקרון צו ראשון זה רק בדיקות בריאותיות שכליות וכדו' כך שאין מה לחשוש ממנו....
ואתה חייב לעבור דרך הצו ראשון כדי שאחרי זה תוכל להוציא אישור לדחייה (דחייה לתמיד....חחח.....) של הגיוס...
ואם תעשה יותר מדי בעיות לצו ראשון סיכוי גדול שיעשו לך גם הרבה בעיות לדחיית הגיוס.
באמת עושים לבנות בעיות שמצהירות בלשכת גיוס?חסידת בן זמרה
מרוב שיש לנו ניסיון בעניין... תשאלי בשרות לאומי...אוריין
כאילו בפורום של השירות לאומי...אוריין
איפה עושים בעיות?!רחלקה
אמרו לי בנות שעשו להן בעיותחסידת בן זמרה
בעיקרון-לא עושים לך בעיות..אם את לא עושה להם...שירה לאל
תשלחי להם מכתב-שאת לא רוצה להתגייס מטעמי דת ומצפון...בגלל שהצבא הזה מגרש וכו'ל......ואל תדאגי הם לא יגייסו אותך בכח.....הם לא באמת רוצים אותנו בצבא.....
אני שלחתי להם כזה מכתב-ואז הם שלחו לי מכתב בחזרה שהם לא יוכלו לגייס אותי לצבא בגלל עברי הפלילי "העשיר" זה היה סתם תרוץ.....הם פשוט לא באמת רוצים אותנו....ברוך ה'
איזה נחמד שאבא עובד בבית הדין ולא צריך להסתבך.. =]גלוק17
השמאל משתולל בנושא:השם הוא המלך!
למותר לציין כי האיסור להתגייס לצבא חל על בנות חילוניות כדתיות, וטוב עושה בת שלא מתגייסת - גם אם אינה עושה זאת 'לשמה' בדוקא.
פינס:אפעל נגד המשקרות כדי להתחמק מהצבא
ח"כ אופיר פינס (העבודה) התייחס לפרסום לפיו 44% מהצעירות לא מתגייסות ולמעלה מ-34% הצהירו שהן דתיות.
לדברי פינס "לא יכול להיות ששליש מהבנות בשנתון מצהירות שהן דתיות. הבדיקות של צה"ל שטחיות, אין כל הרתעה או אכיפה כלפי מי שמשקרת, ואפילו אין יכולת לבטל פטור מטעמי דת שניתן במרמה".
ח"כ פינס ציין כי "בכנסת הקודמת, הממשלה התנגדה להצעת חוק שתאפשר ביטול פטור שהושג במרמה, בגלל לחץ של ש"ס והמפלגות הדתיות. לאור הנתונים בכוונתי גם לקדם את ההצעה הזאת וגם לקבוע ענישה כלפי בחורה שתצהיר באופן שקרי שהיא דתית".
השמאל משתולל כי גם החילוניות שלו מצהירות דתThe yehudi
רק כדי לא להתגייס...
וטוב שכך, לא?רחלקה
אוח... אטפל בזה יותר מאוחר.רחלקה
]הצבא-זה צבא גרוע....ולכן:שירה לאל
אנחנו לא משתמתים מהצבא...בגלל שלא באלנו לשרת בו...... אנחנו לא מתגייסים כי הצבא הזה לא מתנהג כמו צבא ישראל,במקום לעשות את העבודה שלו הוא מגרש יהודים!! אנחנו צריכים להצהיר שאני לא מוכנ\ה לשרת בצבא שהולך נגד החוקים של התורה!!!לא כדי להתחמק משרות צבאי...אלא כי אנחנו לא מוכנים לשרת בצבא שלא עושה את העבודה האמיתית שלו.וכל מה שהוא עושה זה חרטה.......(בצבא אמיתי ומתוקן-כולנו ההינו מתגייסים..ולא היה משתמטים...)
למרות שלשמור על ישובים זה טוב...זאת לא העבודה של הצבא..העבודה שלו זה להלחם-ואת-זה הוא לא עושה!!!
ולכן כולם הולכים ללשכת הגיוס..ומצהירים שאנחנו לא רוצים להתגייס לצבא-מטעמי מצפון!!!
***הועלת.רחלקהאחרונה
התפלק לי.
ולגבי התוכן:
צודק בהחלט.
ואני מדגישה: במצבנו הנוכחי עדיף שחבר'ה כאלה לא יהוו חלק מהצבא. לא רוצים? לא מתאים לכם? לא מסכימים?! אל תבואו. תעשו טובה לכולם ולכו הבייתה. אין צורך באנשים חסרי מוטיבציה [ולעיתים עם מוטיבציה הפוכה] בצבא ובכלל.
אני נגד בנות בצבא!!!!!!חסידת בן זמרה
חסידה,עטרת =)
אני רואה שאף אחד לא ענה לך עד עכשיו אז אני יעשה את זה [רק בגלל אחוות החסידות ....חחח סתם... (גם אני הייתי חסידה)]
קיצור - את הולכת לבית דין רבני ומצהירה [זה עולה בערך 50 ש"ח] והם מביאים לך טופס שאותו את צריכה להביא ללשכת גיוס או לשלוח בדואר....
בהצלוחה!! [ד"ש חם לנורית
.....]
היי מי את???אוריין
בזכות נשים צדקניותהאדמו"ר מסאטמר
נגאלו אבותינו ממצרים, ובזכות נשים צדקניות עתידים להיגאל. 34.6 אחוז מהנערות לא התגייסו לאחר שהצהירו כי ``דתן אמונתן``
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?