אבל אני מתביישת [אז מצאתי פתרון להחבא מאחורי ניק...]
מאז שנולדתי אני לא מתה על אבא שלי, תמיד הייתי מפחדת ממנו [לא ממכות! הוא אפעם לא הרביץ לנו] אבל הוא איש כזה מפחיד, צועק, כלפי חוץ הוא נראה אדם מאד נחמד ואם אני יספר למישו מבחוץ את מה שקורה בבית הוא בחיים לא יאמין! קיצור הרבה זמן לא סבלתי אותו [סליחה אם זה בוטה לכם מידי... בטח כולכם פה ביחסים מצוינים עם ההורים] ואז לפני בערך 4 שנים היה לנו איזה ריב, הוא צעק עלי שאני מתנהגת כמו חיה [כן! כן!] ואז אמרתי לו שאני שונאת אותו ומאז אנחנו לא מדברים... בזמן האחרון ממש נהיה לי רע ממנו! אני עצבנית, אני בעצבות, שונאת לחזור הביתה! הוא ממש נהיה דיקטטור בבית! רודן! אי אפשר לנשום לפני שמבקשים ממנו אישור [ואני לא צוחקת, בא לי לבכות...] אפילו אמא שלי נהיית שפוטה שלו [וזה מעצבן אותי!!] אני אוהבת את אמא שלי, ומעריכה אותה מאד, אבל אני גם מרחמת עליה ואני מרגישה שאי אפשר גם לאהוב מישו וגם לרחם עליו... אני מוצאת את עצמי לפעמים מתפללת שהוא ימות [כן, אני יודעת שעכשיו אתם מזועזעים עמוקות אבל זאת המציאות] טוב זה בערך הסיפור על קצה המזלג...
ואיך זה מתקשר ללנ"ו??
הרבה פעמים אני חושבת שאיך אני יעיז לספר למי שאני יוצאת איתו [באופן כללי, אין לי עכשיו מישו] את הסיפור הזה, ואיך הוא יגיב?? מה הייתם חושבים ואיך הייתם מגיבים אם בת הזוג שאתם יוצאים איתה הייתה מספרת לכם את כל זה? זה חשוב לי, בבקשה תענו ברצינות
)
}

כל מה שכתבת כ"כ לעניין! ממש ניכר שאין חכם כבעל נסיון.