רוצים משחק חידה?Masterpiece
מי שמכיר בבקשה לא להגיד.

היעד הבא טלפון
היעד הבא קיר
היעד הבא שעון
מה היעד הבא?
|חושב|סניורה

חושב

לא עולה לי..

רוצה לספר מה?

אתם צריכים לגלות את זה.Masterpiece
לא עולה לי.. רמז?סניורה

אין לי רמז כרגעMasterpiece
היעד הבא ඞOpik8אחרונה
כיתה👨‍🎓יקרה💵, עוד שניה🕖נפגשים🤝בבית הספר🏫לאחר יותר➕מחצי שנה🕐🕑🕒של לימודים👨‍💻 מהבית🏠!!! 🤩 \*כמה עצות🙋‍♀️של זהב🥇עבורכם:

1️⃣. הפיג'מהשל מיינקראפט⛏ממש הולמת אותך😍, אבל לבי"ס🏫הולכים🚶‍♀️עם חולצת👚בי"ס🏫. טריקו👕כזו עם סמל⚜בצד👈? אז כזו🙄. ולא🚫, לוגו♻של "אמונג-אס"👾לא🚫תופס🙆‍♂️. רק סמל☢. של בי"ס🏫.

2️⃣. בין שיעור😪לשיעור😪תשמע👂צלצול🔔. יכול להיות🤔שזה יבהיל😲אותך בהתחלה🔛וגם לא יהיו לך אוזניות🎧לזרוק🤹‍♀️על האוזניים👂ולסנן🧺רעשים🔊, אבל דע🤓שזה הזמן⏳שלך לארגן👮‍♂️את הדברים🧷 לשיעור😪הבא⏭. ולא🚫, היד🤚שלך לא מספיק😭ארוכה🐍כדי להגיע למגירה🔒שנמצאת בקצה⏪⏪השני🥈של הכיתה🏡.

3️⃣. לכל תלמיד👨‍🎓יש כסא🪑פלסטיק♻בכיתה🏡. לא🚫מסתובב🔁, לא🚫עם ריפוד, לא🚫כסא🪑גיימינג🎮עם זווית↘נטייה🏳‍🌈עד 160 מעלות🥵, עיצוב👩‍🎨מרהיב😮וחדשני🤖, רגלי ברזל🦿עם 5️⃣ גלגלים👩‍🦼וכרית🛌תמיכה לצוואר🦕עם נקודות למסאג'💆‍♀️עמוק⬇.

4️⃣. אין🚫מקרר🧊בכיתה🏡, גם לא🚫טוסטר🍞או מקציף חלב🥛לשוקו☕.

5️⃣. ארוחת🍴עשר🕙לא כוללת🚫אומלט🍳עם פטריות🍄וגבינה גאודה🧀, מלפפוני🥒בייבי👶ועגבניות🍅שרי כתמתמות🟠. מדובר🗣בכריך🥪מחצי🌓כיכר לחם🥖שחור👨🏿שבתוכו טונה🐟שלא🚫פוררה כראוי🤏 וחתיכת מלפפון🥒.

6️⃣. אם תרצה💭להגיד🗣משהו לחבר👩🧑, תצטרך לעשות🏋️‍♂️זאת בעזרת הזזה⏩של השפתיים💋והלשון👅. בהתחלה🔛זה יהיה מורכב😫אבל אחרי⏭שתתאמן💪הרבה😤זה כבר יסתדר מעצמו🤷‍♀️, ממש כמו בהקלדה⌨.

7️⃣. בחלק ממבני🏨בתי הספר🏫יש מדרגות↗. מדובר🗣בסטארט-אפ📲שמאפשר להגיע🚶‍♀️לקומות🌃עליונות⬆במבנה🏨. תביט👀מטה⬇ותמצא🔍שם את הרגליים🦵שלך. כן🙄, אני יודעת🤓שלרוב הן שוקעות🌊על מצע🛌של ערימת כריות ופוך☁ונוקשות😬לתזוזה🚶‍♂️.

8️⃣. בכל סמינר👩‍🎓למורים👩‍🏫מקבלים בתואר🏅זוג👩‍❤️‍💋‍👩עינים👁👁נוסף➕בגב🔙. מדובר🗣בפיצ'ר תלת3️⃣מימדי😎מתקדם🤖שמאפשר להם לראות👀מה תעשה כשלא🚫ניתן להיישר אליך מבט🙈. אז תשכח🙀מלכבות מצלמה📷, זה פשוט לא🚫יעבוד👷‍♂️.

9️⃣. בכל כיתה🏡יש אפליקציית📱שיתוף🤝מסך🎦שנקראת לוח🔲. המורה👩‍🏫יכולה לכתוב✍עליו בעזרת מכשור👨‍💻חדיש🦾שנקרא "טוש🖊מחיק-דור 5️⃣" ולהדגים💁‍♀️בעזרתו.

🔟. אחרון⏮אחרון⏮חביב: כל מה שנכתב📝פה תקף לשבועיים⏲. אח''כ👈הכל יחזור🔙לעצמו, שגרת המסכים💻שלך תחזור🔙ואיתה הזום🔎והכל יהיה בסדר👌🆗! סומכים👊עליך ומאמינים🙇‍♀️שתעבור👨‍🦯את התקופה⌚הזו בהומורובהצלחה✊ואל🚫תשכח💭למסור🗣תודה🙏להורים👬האוהבים💖והתומכים ולמורים👩‍🏫👨‍🏫האמיצים🏋️‍♀️שלך שעושים לילות🌛כימים🌞כדי שתרגיש טובותצליח✊. הם אמיתיים🙅‍♂️ותמיד שם👈בשבילך, בלב💗 או בלייב📺😍🙂
מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי
טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טםחסרת טאקט

טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם

זה במנגינה של צה"ל

טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טםאיגנוטוס פברל