נוסטלגיה..קטיף שנית
למה להוסיף להם כניסות?! המאמר בגוף ההודעה:רחלקה
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
דיי לקרוא לי גברת.רחלקה
זה דיי לא לעניין.
לענייננו - 100%.
שימו לב לתמונה...קטיף שנית

לפחות אותך הוא לא שם במרכאות.תירא-אל
אין בזה היגיון.תירא-אלאחרונה
אגב, קוראים לזה מרכאות ולא סוגריים. ()- לא. ""-כן.
מרכאות נועדו:
כדי להצביע על דיבור ישיר או על ציטוט , בהתייחסות למילה עצמה ולא למשמעותה, מטפאורה (הילדה כעסה כ"קומקום רותח"), לשון סגי נהור (היא התייחסה ב"אהדה" לילד), ציון שם של יצירה\מוסד, והעברת משלב (הילדה התייחסה בבוז לשפת הילד, "וואלה היה סבבה לגמרי").
אני לא נכנסת לאף אחת מהקטגוריות האלו. אין כאן ציטוט, אין כאן מטאפורה, אין כאן לשון סגי נהור (לפחות לא על-פי ההיגיון שלי), אני לא יצירה ולא מוסד, ואני לא חושבת שהשם שלי נכנס לקטגוריה של שפה גבוהה מאוד או נמוכה מאוד בהשוואה לשפה בה אתה כותב. המקום היחיד בו היה אפשר היה לטעות הוא, ההתייחסות למילה עצמה ולא למשמעותה.
אבל, מכיוון שכשאני רושמת בכינוי שלי את השם שלי- שלא עומד כלל בפני עצמו, אלא נושא את משמעותו איתו- זה לא רלוונטי. ובכלל, בפורום בו הדרך היחידה שלך להכיר את הבנאדם שמולך היא דרך הכינוי שהוא בחר לו- ודאי שאין בכך היגיון. יותר מיזה, יש בזה משהו כמעט מעליב. אני מאמינה במשמעות השם שלי, והיא מלווה אותי כל הזמן. השם שלי הוא חלק ניכר מהזהות שלי, לא סתם החלפתי כינוי לפני כמה זמן (שנים? חודשים?), רציתי שהשם שלי יהיה זה שיעמוד לפני. השם שלי מייצג אותי. כשאתה שם את השם שלי במרכאות, אתה פוגם בתוקף שלו. וגם אם הניק של מישהו הוא שם מדומה, הוא זה שהוא בחר שיעמוד לפניו, וצריך לכבד את זה, ואת השם. אין כאן איזה שהוא משהו מוגרל, כל אחד בוחר את הכינוי שלו, ובוחר מה יציג אותו. יש כאם מישהי שקראה לעצמה בשם שהיא מאוד אוהבת, שהוא לא שמה. יש כאן איזה שהיא נימה אישית שהיא בחרה להביע בכינוי שלה, ולמה שלא פשוט תכבד את הנימה האישית הזאת? למה אתה חייב לפגום בתוקפהּ? מה אכפת לך להשמיט שני תווים מההקלדה?
לא רק שאין סיבה לשונית להוסיף מרכאות, זאת אפילו טעות. אין סיבה מוסרית לזה, יתרום להגינות שלך אם לא תעקור את טיפת האניות שבכל זאת יש באינטרנט.
יש מבין?
-יש מבין!
קטעתי את הסוף~
[אני מרשה לעצמה לחפור עמוק כל-כך כי זה אתה, ואני יודעת שתיקרא.]
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?