האם לדעתכם,זה מועיל לא להכיר בסמכות?אנונימי (פותח)

מועיל ,או לא מועיל...??..

תורם או לא תורם??

פרטו!

מועיל שמראים ומאמינים שרק ה' הוא המלך!מכאל 2 3
תשובתו של...נעם פדרמן לשאלה:השם הוא המלך!

רק מי שמוכן לשלם את המחיר/ נועם פדרמן, משפטן, פעיל ימין, חברון

יש כאן שלושה היבטים: יהדות, היעדר צדק במערכת משפט מגויסת והשיקול הפרקטי. 

השאלה איננה אם יש עיוות או לא. אנו, כבני תורה, לא צריכים לדון לפי חוקי הגויים. עלינו לשאוף למשפט עברי. אבל המשפט הישראלי מורכב מהמשפט האמריקני, האנגלי, הטורקי ואפילו – כפי שהשופט לשעבר אהרון ברק טרח לציין – ההודי והגרמני.
יתר על כן, עובדתית, כמעט כל מערכת המשפט מגויסת נגד הציבור האמוני במדינת ישראל, ואנו רואים זאת כל יום.

במצב דברים כזה, יש טעם לבוא אל בית-המשפט ולומר 'מאחר שאין דין תורה ואין גם צדק, אני כופר בסמכות בית-המשפט'.
אבל צריך גם לדעת את הגבולות ולהיות פרקטיים. אני, כאדם שלא אחת עומד לדין, הייתי ממליץ לכל אדם לחשוב היטב לגבי ההשלכות של צעד כזה. כי אם אדם יפעל כך, רוב הסיכויים שהוא ימצא את עצמו מורשע, כיוון שלא הגן על עצמו. לכן השאלה היא גם פרקטית – האם אתה מוכן לשלם את המחיר?

אני הייתי נוהג בשיטה כזאת: אם מייחסים לך עבירה חמורה שבגינה אתה עלול למצוא את עצמך מאחורי סורג ובריח, אמור 'בית-המשפט לא דן לפי דין תורה כפי שהיה ראוי שייעשה, אבל כיוון שאני אנוס, אשתף פעולה ואשפט'. אם מייחסים לך עבירה קלה, וזו פעם ראשונה ואחרונה שאתה עומד לדין, אתה יכול לאפשר לעצמך לכפור בסמכות בית-המשפט.

מתוך עיתון 'בשבע' במדור 'שאלת השבוע' לפני כשנההשם הוא המלך!

מופיע גם באתר באינטרנט.

ומכיוון שנועם פדרמן הוא כידוע גם משפטן מומחה (והחוברות שחיבר - 'דע את זכויותיך' וכו' שכה הלחיצו את המערכת- יכולות להעיד) וגם פעיל ימין בעל דעות מוצקות ובפרט בנושא הזה (ופעיל בעניין יחד עם הרב ישראל אריאל - אב"ד לענייני עם ומדינה אשר נתן פסק דין בנושא הנ"ל)- נראה שתשובתו היא הכי 'ברת סמכא' בעניין, ועל פיה יש לנהוג 'הלכה למעשה'.

חוץ מברת סמכא-גם עם נסיוןקטיף שנית
הכל לפי כוחות האדם.
ע"ע ריקי מאירציק/צביה שריאל
לא שווה את כוחות הנפש.תירא-אל
תלוי.קטיף שנית
אם נעצרים 20 חברה ביחד-אין ספק שהרבה יותר קל לא להזדהות,לא להכיר ולהרוג את כל השוטרים בתחנה ..
גם לא תמיד יכנסו בך אם לא תזדהה/לא תכיר.
מצטרפת לנ"ל.רחלקה
זה ברור.תירא-אל

מתי בדיוק נעצרים 20 יחד? נדיר.

כמה שפחות חיכוך עם המשטרה, ככה יותר טוב.

הפשע משתלם,למי שמשלם!!!.שירה לאל

עדיף להיות בחוץ ולפעול ,מאשר להירקב בכלא.....

וחוצמיזה שבד"כ המחיר גבוה מידי,ואנשים לא רוצים לשלם!!

קחו בחשבון שיושבים גם עם פושעים אמיתייםעמישב
בס"ד ליקבה"ו

ואם מבחינה חינוכית אנחנו משתדלים כל החיים לחיות רק בסביבה טובה, מדוע שבזה נפקיר את עצמנו לחברה תקינה כל כך?

לא אמרתי שזה שיקול מכריע או יחיד, רק חשוב לשים לב אליו, כי לא שמעתי עד עכשיו אנשים שהזכירו אותו.
את זה תחשוב לפני שאתה מתחנן בפני השוטררחלקה

"תעצור אותי!!! בבקשה!! תעשה טוב!! פלייייזז!!"

וכן, יש כאלה.

אבל אז הם חותמים ומשתחררים תוך 4 דקותרכס רמת מגרון
בע"ה

אם אדם הוא מספיק חסר-איזון בשביל לעשות את זה, בד"כ הוא גם מתחת לגיל 12, ועובר עבירה קטנטונת- ואז ההורים שלו באים לגרור אותו מהתחנת משטרה, כי הדבר האחרון שהשוטרים יעשו זה לעצור אותו.

ובחיים, בחיים, בחיים אל תסכימו לשבת בתא עם חולה נפש. הסיוטים ירדפו אותכם לעולמי עד.

בציפיית הישועה.
פרש,מי שנעצר!אנונימי (פותח)

מי שנעצר בכוונה הוא פרש...הרבה יותר חזק זה לעשות משהוא בלי להתפס(אבל זה לא שיקול)...

לפני בערך שנתיים,ההינו כמה בנות שלא הכירו בסמכות,וישבנו בגלל זה חודשיים במעצר,על עבירות :*תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות,*שטח צבאי סגור,*והפרעה לשוטר...עבירות שאם ההינו מיוצגות בהן,לא ההינו יושבות אפילו יום...אני לא יודעת אם זה שווה את המחיר-כי בכל זאת ההינו בידיים שלהם!..הם עשו לנו מה שרצו...וזה סתם טיפשי,ומבאס,,,,אבל אפשר תמיד לנהל משפט אם עו"ד,ומצד שני להגיד שאת לא מכירה בסמכות,ושרק ה' הוא המלך ,והשופט.....

בה"צלחה...חג שמיח=)

למי שיש כח-שלא יכיר בממשלת הטומאה!!!אנונימי (פותח)

היום אין הרבה אנשים שעושים זאת.....ומי שיעשה תבוא עליו הברכה

נ.ב.יהיה נחמד,אם גם בנים לא יכירו,בד"כ זה רק בנות!!!

ה' הוא המלך,ורק בסמכותו אנחנו מכירים!!

לא תמיד!צבי!
בדרך כלל אין עניין להעצר. ישנם מקרים ששווה לעשות משהו גם עם המחיר הוא מעצר ודאי, או שלפעמים כמו לפני הגרוש כדי לשגע את המערכת. כי בסך הכול המכסימום שהמערכת יכולה לעשות לך זה מעצר, וזה לא כזה נורא, וזה משגע אותם שהם לא יכולים להפחיד אותנו. חוץ מזה באמת ברור שעל דברים שבאמת יכולים לשבת עליהם תקופות ארוכות אסור להכנס לכלא כי זה משרת אותם.(הרתעה וכו') זו דעתי בכלופן.
מועיל ותורם-כן. השאלה אם שווה את הכוחות.ישוחחר פולארד!אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה