אני אגיד מראש שכנראה אין תשובה באמת, אבל ננסה בכל זאת (:
בעקבות חויות הדייטים וקשרים שהיו לי, נזכרתי בקשר הראשון שלי שהיה בשירות הלאומי(זה יצא ממש במקרה,לא תיכננתי לצאת בגיל 19) הייתי הכי אני. משוחררת, בלי חוקים,בלי מה כדי לעשות ומה לא.
האופי שלי הוא בסדר ב"ה סך הכל
הבעיה שבאמת לא כולם יודעים איך לאכול את זה, ומרגיש לי שעם הזמן למדתי למתן את עצמי.
לא שזה רע! אבל זה גורם לי להרגיש פחות אני.
אני בן אדם שמח וחייכן,ורואים את זה,עם אנרגיות.(פחות הבחורה העדינה והשקטה..)לפעמים גם כזאת,אבל בדרך כלל שומעים אותי ;)
אני אופטימית ברוב הדברים ובוחרת להאמין בטוב- ויש אנשים שזה מעצבן אותם כי הם אומרים לי להיות ריאלית.
ובחורים שיצאתי איתם או אנשים,אמרו לי,אולי את יותר מדי שמחה,אולי את יותר מדי חייכנית,אולי את יותר מדי אופטימית שחושבים שאת "חיה בסרט", אולי את יותר מדי מתנדבת, אולי את יותר מדי עם לוז עמוס,אולי את יותר מדי עם עשייה.
יש לציין שתמיד תמיד שהייתי יוצאת היא ממש מוצאת זמן,מבטלת דברים שצריך ומורידה מהעומס שצריך.
אבל קשה לי, אני מרגישה ששכחתי להיות אני של גיל 19,נכון,השברונות לב עשו את שליהם,אבל אני מאמינה בתיקון,אבל האנשים שבאו וקצת כיבו אותי, אני ממש מחפשת את זה בי,ותוהה האם זה באמת נעלם?
אפשר להחיות את זה?
ב"ה בזמן האחרון אני מרגישה שיפור באמת,
מישהי מבינה למה אני מדברת? להרגשת שחרור, של לא לחשוב פעמיים איך יגיבו,מה יגידו,איך הוא יגיב מה הוא יחשוב?
להיות אני זה הכי חשוב אני יודעת!
השאלה איך אני חוזרת לבסיס שבי.
חייבת לציין שכל הנ"ל לא נעלם,קצת נכבה.
אשמח לעזרה

כיף לשמוע