תאמת אני פה הרבה בפורומים ופתאום עכשיו סתם באתי לחפש משו ובהשגחה פרטית קפץ לי שרשור מכאן
רק ראיתי "חינוך מיוחד"
וישר נלחץ הקליק להכנס.
ולמה?...
כי חינוך מיוחד זה משו שאני חווה 24\365
אני יספר על עצמי ומשפחתי ותבינו...
קוראים לי אסתי בת 17 ואני גרה בדרום הארץ בשומקום-חור מאיי שם בתבל אנחנו תשעה ילדים במשפחה כ"י
נולדתי עם שסע שפה וחייך (חתך בשפה) שבזכות זה עברתי7 ניתוחים. כולל השתלת עצם וכו'... הייתי עם רסן ועדיין עם קוביות כבר 5 שנים
סתומרת שהיה לי עבר רפואי לא קל.. והיה לי גם בעבר בגיל בערך 13 עודף נוזלים חזק בראש שעבר טיפולים וכו +בונוסים מה' יתברך.
לא אבל לא על זה אני מדברת.
כי שאומרים חינוך מיוחד לא מתכוונים לכך.
מתכוונים ליותר מה שקורה במשפחה שלי...
אז ככה אחותי שנתיים מתחתיי (אני הבכורה) נולדה בריאה לחלוטין אבל מיד אחר כך נהי'ה לה ל"ע תמיד בעיות CP נכות וכו. היא הוגדרה בתור ילדה נדירה עם הרבה בעיות שלא יודעים באמת את כולם
לפני שנה היא הוגדרה רשמית על הספקטרום האוטיסטי.
היא למדה גן ועד כיתה ג' חינוך מיוחד ואחר כך היא עברה לחינוך רגיל עם סייעת צמודה
וכמו שרובכן יודעות אחת הבעיות המרכזיות של האוטיסיטי זה החוסר תקשור חברתי-סביבתי
סתומרת שבתיכון שלה אין לה שום חברות.(ולא היה אבל אם תשאלו אותה כולם חברות שלה והיא אוהבת את כולם) לפעמים אפילו ראינו יחס נוקש ומזוויע אפשר להגיד מצד החברה בחוסר הבנה וכו (ואי אפשר לשפוט אותם!! ולא שופטת) כי פשוט הם לא יודעות איך לתקשר עם ה'ילד המיוחד'
מידי פעם מצאו לה איזה חונכת שהסכימה החזיקה בדרך כלל חודשיים חצי שנה-שנה כלום ועוד חודשיים משו מטורף
אותה אחות (שרהלה הוא שמה) חלק מבעיותיה פעם היו גמגום בינוני וכבד היום ב"ה כמעט ולא.
אז בתור אחות שגדלה איתה תמידדד יש את היחס "אהה את אחות של שרהלה" אחותך עשתה כך וכך וכו...
חלק מהחברה פשוט עשתה אותנו בתור X כי לא יכלו להכיל תמצב
-מחשש לזיהוי ואאוטינג-
מעבר לכך הסיפור אמיתי ואולי אפילו הפחתתי מערכו..![]()
אז נראלי שלבנתיים אשאר עם אנונימי ולא אחשוף תניק ואתם מצידכם גם אל תנסו לחשוף ווקשה
תודה על מקום לפרוק לאנשים שיעלו ויבינו ולא יחזירו בצורת %^$%&^
גמר חתימה טובה לשנה טובה ומתוקה!!
ולדעתי (מעניין למה) זה פורום מדהיםםם
\
צודקת(יש לך עוד המלצות?)