האמת שזה קרה כבר לפני יומיים ובהתחלה לא זכרתי בכלל לכתוב כאן אבל עכשיו קראתי קצת מהמהמורות ששיתפתי אתכם שהיו לי בדרך ורציתי להגיד שזה בסוף קורה!
תמיד אמרו לי שזה יהיה האחד אני ארגיש מיד ותמיד דמיינתי ניצוצות ואהבה ממבט ראשון או לפחות בטחון. באמצע הקשר שלנו, לפני פחות מחודש החלטתי על סמך פרט כלשהו שהקשר הזה לא נכון לי. היה לי קשה מאוד אבל הייתי בטוחה שזה לא האיש שלי. לקח שבוע בדיוק שבמהלכו לא הפסקתי לבכות ולהרגיש איום ונורא עד שסוף סוף אחרי 7 ימים שנראו כמו נצח הודעתי ליקר לי מכל בשיחת טלפון שעשעיתי את טעות חיי. אחרי פחות מ3 שבועות התארסנו💖
ומה אני אומרת בזה יקרים? קודם כל זה יגיע, לכל אחד בזמן שהכי נכון לו ואמן שבעז"ה במהרה בימינו! דבר שני, אל תפחדו להודות בטעויות ויותר מזה אל תפחדו לטעות! תמיד היה לי קשה לשמוע על הזוגות האלו שהכל היה להם מושלם וברור, במציאות לא הכל ורוד ושקוף ומושלם וזה הכי בסדר והכי נורמאלי....
והפרט הזה שהפריע לי בקשר עם ארוסי- הוא עדין חי וקיים אבל למרות זה בחרתי בקשר הזה ובאיש הזה! תקבלו את עצמכם, את האיש שלמולכם ותקבלו גם את הקשר עצמו ועוד תופתעו. ואם לא תופתעו בקשר הזה אז אולי קשר הבא.
שנזכה לשמוע בשורות טובות ושמחות בקרוב מכולכם...
חחח סליחה על האורך😆